Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Na jakim meczu Pogoni była najlepsza atmosfera i oprawa - 01/11/2003 10:21
ganja men: ta bramke to strzelil chyba araszkiewicz a mecz byl przy jupiterach??
dla mnie niezapomnianym przezyciem byl mecz z lechem --- rycak lewa flanka w doliczonym czasie gry strzelil na 3:2 masakra ploty wywalone pilkarze na rekach noszeni to byly czasy i jeszcze mecz z gornikiem zabrze pare lat temu ponad 20 tys ludzi jeszcze laweczki byly no i mlyn tak jak ganja men mowi na pare sektorow akurat znalazlem sie w srodku tego piekla panowie i panie pare tysiecy ludzi w mlynie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pogoń przegrala jedna bramka ale mecz pilkarsko i kibicowsko byl na najwyzszym poziomie, Pogoń grala pieknie naprawde jak w transie, a prezesem byl wtedy rynkiewicz i w lidze mielismy takie twory jak sokol pniewy...... ah te czasy
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Na jakim meczu Pogoni była najlepsza atmosfera i oprawa - 01/11/2003 11:03
> ganja men: ta bramke to strzelil chyba araszkiewicz a mecz byl przy
> jupiterach??
dla mnie niezapomnianym przezyciem byl mecz z lechem --- rycak
> lewa flanka w doliczonym czasie gry strzelil na 3:2 masakra ploty wywalone
> pilkarze na rekach noszeni to byly czasy i jeszcze mecz z gornikiem zabrze pare
> lat temu ponad 20 tys ludzi jeszcze laweczki byly no i mlyn tak jak ganja men
> mowi na pare sektorow akurat znalazlem sie w srodku tego piekla panowie i
> panie pare tysiecy ludzi w mlynie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pogoń przegrala
> jedna bramka ale mecz pilkarsko i kibicowsko byl na najwyzszym poziomie, Pogoń
> grala pieknie naprawde jak w transie, a prezesem byl wtedy rynkiewicz i w lidze
> mielismy takie twory jak sokol pniewy...... ah te czasy
to byl mecz pierwszej i drugiej druzyny w tabeli
byl to 28.08.1993r. pamietam bo byl to moj pierwszy mecz na Pogoni
1:2 w plecy, ale niezapomniane przezycie
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Na jakim meczu Pogoni była najlepsza atmosfera i oprawa - 01/11/2003 12:25
Ja uwazam ze mecze z lechem zawsze byly dobre pod wzgledem dopingu zawsze bylismy dobrzy w bluzgach.Ale co w glowie zostaly mi 2 mecze moze Pogon Legia 1:1 powinismy wygrac i caly stadio przekrzykujacy mlyn ktury stara sie spiewac piosenki o legi a caly stadion krzyczy mks i po meczu z chemikiem kiedy to weslismy do 1 ligi odpalenie rac zjebista sprawa pozniej wszyscy na boisku ale race byly nr1 kto ich nie widzial niech zaluje nic niebylo widac na ok .5 metrow
|
|
|
|
Odp: Na jakim meczu Pogoni była najlepsza atmosfera i oprawa - 01/11/2003 13:04
ja mam dopiero 17 lat wiec tych starych meczow nie pamietam a tak to bylo zajebiscie na meczu z wisla co byla tyle serpentyn na 625 km do krakowa z Legia co byla 25 tysiecy ludzi no i w tym sezonie z arka pozdro
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
Odp: Na jakim meczu Pogoni była najlepsza atmosfera i oprawa - 01/11/2003 13:38
Najlepszy :
-mecz : druga polowa meczu z cracovia !
-oprawa : Pogon-Legia 1:1 pelno sepentyn
-atmosfera : hmm niewiem Pogoń :Lech 0:1 chcociaz Pogon przegrywala kibolow troche sie zjawilo i dopingowalo a jeszcze taki jeden mecz to 2 godziny przed meczem z Legia (1:1) bo w czasie meczu juz byl spokoj ale 2 h przed bylo extra !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1