Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
Adres [pogononline.pl] chwilowo nieaktywny. - 13/07/2003 23:09
Adres [pogononline.pl] jest chwilowo nieaktywny. Prosimy korzystac z [pogon.beep.pl].
Tak samo dla subdomen. Np. forum.pogononline.pl -> forum.pogon.beep.pl
Za utrudnienia przepraszamy,
Redakcja Pogoń On-Line
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Adres [pogononline.pl] chwilowo nieaktywny. - 16/07/2003 12:43
mam male zapytanko : jak dlugo potrwa naprawianie adresu www.pogononline.pl czy wogole jeszcze ten adres bedzie dzialal?bo juz sie jakos do niego przyzwyczailem i mam wogole problemy z wejsciem na forum na stronie Pogoń .beep.pl
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Adres [pogononline.pl] chwilowo nieaktywny. - 26/07/2003 14:02
Bedzie, jednak najszybciej nastąpi to za ok. 2 tygodnie.
---
Mam jeszcze do Was taka prośbe: jakbyście zauważyli że jakiś link, jakieś zdjęcie nie działa, to napiszcie w tym temacie.
Z góry dzięki!
---
Co do daty na forum: zgłoszone, nie wiem czemu tego nie naprawili.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Adres [pogononline.pl] chwilowo nieaktywny. - 29/07/2003 18:35
Raz, dwa, trzy próba daty
Działa...
Ku mojemu zdziwieniu wina leżała po mojej stronie...
Przepraszam za problemy.
|
|
|
|
Odp: Adres [pogononline.pl] chwilowo nieaktywny. - 01/08/2003 10:59
Jak wchodzę na główną stronę www.pogon.beep.pl i klikam na forum to mi się nie otwiera stronka, tylko musze wpisać na przeglądarce adres forum, bo link ze strony głównej kieruje mnie na stronę www.forum.pogononline.pl i pewnie dlatego się nie włącza, bo powinno się kierować na stronkę www.forum.pogon.beep.pl Może ktoś by sprawdził czy jest w tym jakiś błąd czy to tylko jak zwykle u mnie są takie ZONKI...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
- 1
- 2
-
|