Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
Z kim chcecie czata? - 22/09/2002 20:56
Moźlwe, że w najbliższym czasie uruchominy nowy dział, cotygodniowe rozmowy na naszym czacie z piłkarzami. Chciałbym się Was zapytać, czy będziecie uczestniczyć w takim spotkaniu, a jeśli tak, to z kim chcielibyście spotkać się na początek.
|
w żyłach...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Z kim chcecie czata? - 22/09/2002 21:17
SPOKO TAKI CZAT BY SIE PRZYDAL ALE Z KIM ?
HMM NA POCZATEK JAKO GOSCIA PROPONOWAL BYM ... WERNERA !!!
TO SCIAGNIE DUZA ILOSC KIBICOW I GWARANTUJE BRAK NUDY
KTO JEST QRWA ? WERNER !!!
KTO? WERNER !!!!
|
PIJEMY AŻ JEBNIEMY !
|
|
|
Odp: Z kim chcecie czata? - 22/09/2002 21:42
Świetny pomysł Buju!!! jest jednak mały problem. Kto zapłaci im za bilet do Szczecina i za tłumcza. No ale może się poświęcą. Ważne, że są chciani, bo ten zaszczyt nie spotkał każdego piłkarza na Świecie. O np. Morientesie anwet nikt nie wspomniał...
|
w żyłach...
|
|
|
Odp: Z kim chcecie czata? - 22/09/2002 21:42
Werner, Chifon, Pawlak, Pokladowski i Saranovic. Acha wlasnie moglibyscie dodac jakies emotionki ?? bo te co as juz sie napewno wiekszosci znudzily I bardzo dzieki za herb Man Utd RobaQ -pozdrowienia !!!
[Ostatnio edytowane przez SPeeD^^: 2002-09-09 21:55] [Ostatnio edytowane przez SPeeD^^: 2002-09-09 21:58]
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Z kim chcecie czata? - 23/09/2002 00:19
Chifon pewno nadal nie nauczył sie po słowiańsku gaworzyć jak go znam (a znam),więc proponuję Gondora,w końcu to on jest sprawcą tego całego zamieszania,chętnie poczytam co ma do powiedzenia na temat przyszłości Pogoni.Bo ta druga liga już tuż tuż...To chyba najlepszy kandydat.Z piłkarzy Pokład.Może Dźwigu?
|
|
|
|
|
|
Odp: Z kim chcecie czata? - 23/09/2002 08:50
Darek Dźwigała, Rafał Pawlak, Ferdżi Chifon, Leszek Pokładowski i Radek Biliński. Uważam że są to piłkarze wyróżniający się na boisku więc może poza nim powiedzą też kilka sensownych zdań
Werner byłby dobry ale on napewno nie przyjmie propozycji bo wie że jak tu przyjdzie to każdy będzie mu wrzucał ile wlezie...dokładnie jak na meczach
[Ostatnio edytowane przez wioro: 2002-09-10 10:23] [Ostatnio edytowane przez wioro: 2002-09-10 10:24]
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Z kim chcecie czata? - 23/09/2002 20:28
Pomysł z Wernerem jest chyba najlepszy. Zaproponowałem dziś ten temat w klubie i mam nadzieję, żę wypali. Z zaproszeniem Wernera związane byłyby jednak pewne zakazy. Przede wszystkim nie możnaby było bluzgać go, kpić. Osoby, które nie dostosowałyby się do tego musiałyby opuścić czata. Zgodzilibyście się na takie rozwiązanie? Wydaje mi się, że dzięki normalnej, spokojnej rozmowie zarówno Werner, jak i my moglibyśmy zrozumieć parę spraw.
|
w żyłach...
|
|
|
Odp: Z kim chcecie czata? - 23/09/2002 20:35
> Pomysł z Wernerem jest chyba najlepszy. Zaproponowałem dziś ten temat w klubie i
> mam nadzieję, żę wypali. Z zaproszeniem Wernera związane byłyby jednak pewne
> zakazy. Przede wszystkim nie możnaby było bluzgać go, kpić. Osoby, które nie
> dostosowałyby się do tego musiałyby opuścić czata. Zgodzilibyście się na takie
> rozwiązanie? Wydaje mi się, że dzięki normalnej, spokojnej rozmowie zarówno
> Werner, jak i my moglibyśmy zrozumieć parę spraw.
Ja nie widze problemu...Moge sie dostosowac...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
Odp: Z kim chcecie czata? - 23/09/2002 20:41
normalnie ze jakby przybyl to nie moznaby pisac wszystkiego co slina na jezyk przyniesie choc to byloby ciezkie w niektorych przypadkach tylko zeby nie gadal jak Lepper tylko odpowiadal na zadawane pytania bez wykretow typu to pytanie nie do niego, brak upowaznienia itp.
|
...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
|
|
|
Odp: Z kim chcecie czata? - 23/09/2002 20:58
Rowniez bym sie dostosowal do takiego rozwiazania. To przeciez oczywiste, ze przy rozmowie na "powazne" tematy nie powinno bycblozgow i tym podobnych spraw, ale wydaje mi sie, ze jednak niektorych poniosa emocje, jest jeszcze inna mozliwosc, przyszli by na chata ludzie z poza granic Szczecina, typu Gdynia, Poznan, Krakow itp. im na niczym nie zalezy sa bez honorowi.
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
Odp: Z kim chcecie czata? - 23/09/2002 21:05
A co ty kurwa wiesz o honorze, internetowy chuliganie? Miales kiedys kontakt z kibicami z tych miast gdzies poza internetem Przestan pierdolic glupoty, przestan przypal Pogoni robic smarkaczu, takimi tekstami osmieszasz nie tylko siebie, ale cala Pogon!
|
POGON & LEGIA
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|