Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
DO REDAKTORÓW - 30/07/2002 08:07
Kiedy na stronie zamiescicie zdjecia nowych strojow Pogońii wszedzie sa zachwalane ale jakos nie widzialem, jezeli bedziecie dodawaj te zdjeca to zapodajcie tez te zlote rezerwowe stroje
n0 n4m3 t34m ----->
|
n0 n4m3 t34m ----->
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: DO REDAKTORÓW - 09/09/2002 10:57
drodzy Redaktorzy,
wiem ze ten temat przewijal sie dosc dlugo i nagle zamarl (chodzi o sms) pewnie juz wszyscy je dostaja - oproocz mnie. pisalem o tym wiele razy, kilka razy wysylalem maila z pytaniem "czy problem wystepuje w tym ze posiadam karte POP, czy cos innego" zero odpowiedzi. dajcie jakis znak jesli to was nudzi to napiszcie, ze nie da rady wysylac na POP-a i spox a tu zero reakcji.
wielkie dzieki
zegar
|
zegar
|
|
|
Odp: DO REDAKTORÓW - 09/09/2002 13:37
> drodzy Redaktorzy,
wiem ze ten temat przewijal sie dosc dlugo i nagle zamarl
> (chodzi o sms) pewnie juz wszyscy je dostaja - oproocz mnie. pisalem o tym wiele
> razy, kilka razy wysylalem maila z pytaniem "czy problem wystepuje w tym ze
> posiadam karte POP, czy cos innego" zero odpowiedzi. dajcie jakis znak jesli to
> was nudzi to napiszcie, ze nie da rady wysylac na POP-a i spox a tu zero
> reakcji.
wielkie dzieki
zegar
|
zegar
|
|
|
|
|
Odp: DO REDAKTORÓW - 09/09/2002 15:11
tak wyslalem sms o tresci ... itd.
oczywiscie ze to nie wasza wina, ja tylko chcialbym wiedziec czy sa jakies przeciwskazania do karty pop jesli nie to super znaczy ze mozna i bede dalej sie meczyl, wiem ze wysylacie sms-y bo kiedys mialem w abonamencie i otrzymywalem codziennie
zegar
|
zegar
|
|
|
Odp: DO REDAKTORÓW - 09/09/2002 16:16
karta pop nie ma z tym nic wspolnego, wiem bo mam popa i dostaje sms-a raz na miesiac jak jest dobrze. [Ostatnio edytowane przez SPeeD^^: 2002-09-04 16:16]
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-