Już w następną środę tj. 16 września czeka nas prestiżowy wyjazd na Górnik do Zabrza. Wyjazd wypada w środku tygodnia, co jednak nie powinno uniemożliwić prawdziwym fanatykom Pogoni Szczecin wybrać się na to spotkanie, aby wspólnie pomóc piłkarzom głośnym dopingiem na tym "trudnym terenie". Pamiętajcie, aby już dziś zorganizować wolne w pracy, szkole itd.
Musimy się przyzwoicie zaprezentować jak przystało na prawdziwych fanów DUMY POMORZA!
Koszt pociagu specjalnego do Zabrza to jakies 20-25 tysiecy zlotych. Jezeli jestes w stanie uzbierac tyle pieniadzy to zapraszam do wynajecia- nikt napewno nie bedzie Cie blokowal.
Myślę, że możesz jechać ale Gorzów, Świnoujście radziłbym na początek. Jako, że nie masz jak się domyślam zbytniego doświadczenia myślę, iż lepiej gdybyś odpuścił sobie Zabrze, aczkolwiek podbij do kogoś bardziej ogarniętego ode mnie na meczu ze Zniczem. Pzdr.
@dół
Myślę, że nie jest problemem przejść się pod 12stkę i zorientować się kto jeździ, a kto nie. Jednak jeżeli nie jesteś w stanie tego załatwić, to po/przed meczu/em podejdź i zapytaj się tak jak napisałeś gniazdowego
Ostatnio edytowany przez: Safe, 10 września 2009, 21:05 [1 raz(y)]
Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zabrza! - 10/09/2009 21:09
Jesli bardzo Ci na tym zalezy, to moja rada jest taka.Znajdz jakiego kolege, najlepiej starszego, ktory juz gdzies kiedys pojechal.Jesli bedzie to rowiesnik to trudno.Kupcie bilety, wsiadzcie w pociag i trzymajcie sie grupy.Za dzo nie mowcie, nie pijcie i sluchajcie.Na prawde na pocztaku lepiej milczec i sluchac niz miec utrudniony start, bo przypalowcow sie zapamietuje na dlugo.No i co najwazniejsze nie wazcie sie rozmawiac z policjantami.To na poczatek powinno wystarczyc.Co do kwestii prawnych, to nie mam pojecia , ale jesli nie narozrabiasz, to problemow byc nie powinno
ciekawe jak to bedzie z kosztami (PKP) bo mecz w srode a weekendowy nie obowiazuje wiec troche chujowa cena moze byc.
Istnieje mozliwosc wynajecia specjala mimo ze to srodek tygodnia ?
Koszt pociagu specjalnego do Zabrza to jakies 20-25 tysiecy zlotych. Jezeli jestes w stanie uzbierac tyle pieniadzy to zapraszam do wynajecia- nikt napewno nie bedzie Cie blokowal.
spokojnie, tylko zapytalem bo od tego forum jest, a tu od razu ze nikt mnie blokowal nie bedzie...
pzdr.
Luz tak naprawde poprostu ludzie nie zdaja sobie sprawy ile kosztuje taki pociag oraz ile trzeba poswiecic organanizacji pociagu specjalnego. Zanim sie zamow pociag trzeba na poczatek juz wydac 300 zl na samo oszacowanie kosztów oraz trasy, do tego za pociag trzeba zaplacic tydzien badz dwa przed wyjazdem nie liczac juz calej akcji marketingowej potrzebnej tego aby ludzie sie zapisali. A na koniec ktos Ci powie ze nie bedzie kupowac biletu na pociag bo Stowarzyszenie napewno okrada kibiców i pieniadze bierze dla siebie.
Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zabrza! - 11/09/2009 01:33
ostatni wyjazd na Gornika był w 2004? lecą te lata Wtedy pojechalismy w jakies 30 osob i było ciekawie, mimo wszystko teraz moglibysmy sie pokazać w odpowiedniej liczbie. Chuj ze szkoła pracą itd jedziemy na Pogoń!!
[PL: Ostatni w 32 osoby byl w 2006 roku jak sie nie myle na wiosne. A czas leci i leci...]
ostatni wyjazd na Gornika był w 2004? lecą te lata Wtedy pojechalismy w jakies 30 osob i było ciekawie, mimo wszystko teraz moglibysmy sie pokazać w odpowiedniej liczbie. Chuj ze szkoła pracą itd jedziemy na Pogoń!!
ostatni wyjazd na Gornik pewnie chodzi o 2005/06
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
[PL: Ostatni w 32 osoby byl w 2006 roku jak sie nie myle na wiosne. A czas leci i leci...]
Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zabrza! - 11/09/2009 13:25
W poniedziałek i wtorek w godzinach od 9.00 do 16.00 nabywać będzie można bilety na wyjazdowy mecz Pogoni Szczecin z Górnikiem Zabrze, który rozgrywany będzie w środę 16 września o godzinie 18.30 na stadionie w Zabrzu.
Po uzgodnieniach ze Stowarzyszeniem Kibiców Pogoni Szczecin "Portowcy", Pogoń Szczecin SA wystąpiła do zabrskiego klubu o przesłanie 300 biletów do rozprowadzenia wśród kibiców Dumy Pomorza. Taka właśnie ilość wpłynęła dziś do siedziby naszego klubu w godzinach popołudniowych.
Cena jednej wejściówki to 10 złotych. Przy zakupie biletu należy mieć przy sobie dokument tożsamości z numerem PESEL!
ciekawe jak to bedzie z kosztami (PKP) bo mecz w srode a weekendowy nie obowiazuje wiec troche chujowa cena moze byc.
Istnieje mozliwosc wynajecia specjala mimo ze to srodek tygodnia ?
spokojnie, tylko zapytalem bo od tego forum jest, a tu od razu ze nikt mnie blokowal nie bedzie...
pzdr.
Luz tak naprawde poprostu ludzie nie zdaja sobie sprawy ile kosztuje taki pociag oraz ile trzeba poswiecic organanizacji pociagu specjalnego. Zanim sie zamow pociag trzeba na poczatek juz wydac 300 zl na samo oszacowanie kosztów oraz trasy, do tego za pociag trzeba zaplacic tydzien badz dwa przed wyjazdem nie liczac juz calej akcji marketingowej potrzebnej tego aby ludzie sie zapisali. A na koniec ktos Ci powie ze nie bedzie kupowac biletu na pociag bo Stowarzyszenie napewno okrada kibiców i pieniadze bierze dla siebie.
no szczerze mowiac to ja nie myslalem ze to taki koszt bedzie ale wiadome jest to ze mnostwo zalatwiania i pierdolenia ze speclajem jest. A chuj z tymi piknikami oni na szczescie na wyjazdy tak licznie i czesto nie jezdza
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768758480 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.