| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SLASK POGOŃ - 18/08/2001 20:05
2:1 na koniec. ja pierdole jaki mecz... dawno takiego nie widzialem... jezu kurwa co to za sędzia ? szkoda na niego słów...
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SLASK POGOŃ - 18/08/2001 21:42
a ja jestem mokry tzn bylem mokry ale mecz byl bardzo dobry! koncowka dramatyczna i calkime niezly doping! Moim zdaniem powino byc wiecej takich meczow!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SLASK POGOŃ - 19/08/2001 00:03
Ja pier***, Pogoń faner nie byles na meczu?? Tak sie tu udzielasz w tylu sprawach a na mecz ci sie dupy wuszyc nie chce? O boze.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SLASK POGOŃ - 19/08/2001 22:48
pogonfaner zmien sobie nicka na piknik faner. Zalosny jestes. Chory byles Ja mialem (mam) cala noge spuchnieta, nie wiem czy to zlamanie czy stluczenie, ledwo na nia staje. Mimo to juz przed 15 wyjechalem na mecz. A mam do Szczecina ponad 30 kilosow. Nic cie nie tlumaczy.
|
|
|
|
|
Odp: SLASK POGOŃ - 20/08/2001 00:33
Dla mnie mecz to swietosc!!!! Na wesele kolegi pojechalem na 22 i nie zaluje. Gdybym taki mecz odpuscil chyba bym sobie w leb walnal!!!!!!
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SLASK POGOŃ - 20/08/2001 22:39
pogon faner nic nie bede porownywal, Pogon to Pogon. No co innego gdybys w szptalu lezal! Ale jak zyles i chodziles o wlasnych silach (a ja ledwo co) to trzeba bylo przyjsc.
|
|
|
|
|
Odp: SLASK POGOŃ - 21/08/2001 07:37
Byla karetka na stadionie !!!
Jak by ci sie pogorszylo to by cie zabrali do szpitala .
|
Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: SLASK POGOŃ - 21/08/2001 18:55
Jeżeli leżałeś w domu pod kroplówką, to w jaki sposób walnąłeś info na forum w porze meczu? Zapewne mama położyła Ci laptopa w łużku na kolanach. Człowieku, dałbys sobie juz na luz, bo wypisujesz bzdety, za każdym razem coraz gorsze.
|
100%EG
|
|
|
|
Odp: SLASK POGOŃ - 22/08/2001 11:07
z tematu SLASK POGOŃ zrobiło sie ,, dlaczego Pogoń faner nie był na meczu " a co to was obchodzi moze mam jakies swoje prywatne sprawy ...
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
- 1
- 2
-
|