Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sparingi przed sezonem 2009/2010 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kijevo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7869 dni

Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 26/06/2009 16:10
Myślę, że temat jak najbardziej na miejscu.
Zastanawia mnie jedno- znowu gramy z oklepanym zestawem przeciwników GKP, Flota plus Dębno i Lechia.
Dziś znalazłem rozpiskę Floty i grają oni z Energią Cottbus, pierwszoligowcem z Danii i kimś tam jeszcze. Czy taki klub jak Pogoń nie ma nikogo kto mówi w obcym języku i jest w stanie zaklepać wartościowych przeciwników jak robi to co by nie było klub bez wielkich aspiracji jak Flota.
W kwestii czysto sportowej jutro z tego co zapowiadają na boisku zobaczymy Prędote czyli zaciąg z Piasta ciąg dalszy oby udany ;)

ZAŁOM
Kibic
Na forum od 6207 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 26/06/2009 16:23
No Pędota jest wydaje sie dobrym jak nie bardzo dobrym ewentualnym transferem, w końcu kto zna go lepiej jak Mandrysz. A trener pokazał że potrafi doborowo wybrać zawodnika. Miejmy nadzieje ze dużo wniesie do zespołu...
No kolejni sparingpartnerzy nie zachwycają. Ale cóż, jeżeli tacy rywale pozwolą dojść do pełni formy to nie mam nic pzeciwko...

On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6956 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 26/06/2009 16:25

ZAŁOM napisał:  
No Pędota jest wydaje sie dobrym jak nie bardzo dobrym ewentualnym transferem, w końcu kto zna go lepiej jak Mandrysz. A trener pokazał że potrafi doborowo wybrać zawodnika. Miejmy nadzieje ze dużo wniesie do zespołu...
No kolejni sparingpartnerzy nie zachwycają. Ale cóż, jeżeli tacy rywale pozwolą dojść do pełni formy to nie mam nic pzeciwko...

Po liczbie bramek (0) można narzekać, ale zobaczymy na co go stać w jutrzejszym sparingu.

xAdamx90
*zablokowany
Na forum od 6284 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 26/06/2009 17:05
Dobrze slyszalem ze sparing z Flota ma sie odbyc na boisku nr2??

To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
PS.
Kibic
Na forum od 6698 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 26/06/2009 17:10
Dobrze.

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
hahaha00
Kibic
Na forum od 6069 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 26/06/2009 21:01

xAdamx90 napisał:  

nr2 to na górze czy sztuczna?

kijevo
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 26/06/2009 21:13

Łojson napisał:  

xAdamx90 napisał:  

na dole przy szatniach

hahaha00
Kibic
Na forum od 6069 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 26/06/2009 21:23

kijevo napisał:  

Łojson napisał:  

xAdamx90 napisał:  

na dole przy szatniach

dziękuwa

goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 27/06/2009 13:35
Olo juz strzela :)
Po 70 minutach 1-0 . Moskalewicz strzelil w 33 minucie.

Zawa
Kibic
Na forum od 6483 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 27/06/2009 13:37
Jak ktoś chce to tutaj macie relacje live ;]

Relacja LIVE

PS.
Kibic
Na forum od 6698 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 27/06/2009 13:42
No z tego co widzę po tej relacji, to Pyskaty jakoś nie pewnie tej swojej brameczki broni...

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
karloss
Kibic
Na forum od 6588 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 27/06/2009 14:05
generalnie sparing na duzy plus, podobla mi sie gra Khady Kazadi-Leonowicza :) Pyskaty pozytywnie, Olo bardzo dobrze no i odrazu brameczka, Prędota calkiem calkiem . To tyle z mojej strony.

pozdro

=obecnie ZDR=
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8954 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 27/06/2009 14:13
Sparing pozytywny, naprawde duzo ludzi,

Spotkanie dosc przyjemne, po pierwszej połowie Pogoń powinna prowadzić z 3-0, poprzeczka, + dwie przynajmniej 100% sytuacje,

Ostre spotkanie, duzo fauli, walki,

Sedziowanie - kiepskie,

Bardzo dobrze zagral ten Kazadi czy jakos tak, bedzie z niego zawodnik, twardy, pewny,

eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 27/06/2009 14:19
Pyskaty pozytywnie? Niby w którym miejscu, prawie każdy jego kontakt z piłką to niepewna interwencja, wykopy albo krótkie albo niecelne, warunki fizyczne zbliżone do Wójcika, dla mnie kompletne nieporozumienie dlaczego go w ogóle testujemy, żeby daleko nie szukać bramkarz Floty warunki miał niezłe, dlaczego tymczasem testujemy takich wymoczków, którzy przy jakimś zamieszaniu w polu karnym przy rożnym czy innym stałym fragmencie gry nie istnieją?

Ogólnie sparing pozytywny, szczególnie pierwsza połowa w której Pogoń przeprowadziła naprawdę parę bardzo fajnych akcji. Na pewno na plus Moskalewicz, który jak zwykle dużo walczył do tego dobry występ przypieczętował bramką. Bardzo dobrze również Koman, Petasz gracz testowany z numerem bodajże 24 (na prawym skrzydle, dużo biegał, dobre centra, całkiem dobry przegląd pola), dobrze również nr 14 w obronie, całkiem pewnie sobie poczynał, dobrze nr 9 dużo walczył, parę razy fajnie się przepchnął i pociągnął akcje.

Sędziowanie tragiczne, głowny sędzia stojąc obok akcji nie widział ewidentnych dość brutalnych fauli - ogółem obie drużyny grały dość agresywnie i skutkowało to paroma groźnymi wejściami.

PZ92
Kibic
Na forum od 7561 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 27/06/2009 14:29
podobala mi sie gra Khady Kazadi Leonowicza, i pilkarzy z numerem 24(chyba ten z Nielby) i 13 zabłysnął kilka razy.
Olo dobrze :)

sedziowie słabooo
chifon w sumie oprocz strzalu tez za duzo nie pokazal

Przema
Kibic
Na forum od 6541 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 27/06/2009 14:29
No i tak na szybko. Pokonalismy Flote 1:0 po bramce Moskalewicza. Asyste zaliczyl Petasz po ladnym dosrodkowaniu. Fajnie, ze udalo sie pokonac Wyspiarzy, bo od kiedy Gastronomicy przejeli stery w klubie spotykamy sie z nimi co pol roku i zawsze byli po prostu lepsza druzyna. Dzisiaj rowniez bylo widac roznice klas, ale juz na nasza korzysc :) . Tak jak pisalem wczesniej, sporo nowych twarzy, nie wiem w jakim stopniu trema mogla wplynac na ich gre, ale trzeba to chyba wziac pod uwage przy ich ocenie. Pojade po nazwiskach:

Pyskaty - wiele do roboty nie mial, ale widac, ze zyje w bramce i jest pewny, pare razy musial interweniowac, nie mial problemow z wylapaniem pilki nawet gdy napastnicy Floty strzelali po odgwizdaniu spalonego, tak wiec na plus.

Woźniak - spodziewalem sie po nim duzo wiecej, z przodu ladnie gral, probowal ciagnac, ale w obronie juz tak rozowo nie bylo, z racji tego, ze Flota za duzo razy pod naszym polem karnym nie byla, to na szczescie obylo sie bez niepotrzebnego strachu, ale niestety Woźny byl chyba najslabszym punktem naszej obrony dzisiaj.

Wróbel - tez ciezko go okreslic, bo obrona duzo robic nie musiala, ale zadnych strat czy bledow nie bylo. Umial sie ustawic, odebrac pilke czy wygrac pojedynek glowkowy. Przygladalbym mu sie dluzej.

Mysiak - jak wyzej. W drugiej polowie mial okazje strzelic bramke dobijajac strzal Petasza z rzutu wolnego, ale niestety nie udalo sie. Niczym pozytywnym sie nie zapisal, negatywnym tez nie. Odbieral, szukal gry. Moze na tle bardziej wymagajacego rywala bedzie mozna powiedziec cos wiecej, ale zatrzymalbym go na kolejny sparing.

Leonowicz - heh to samo co wyzej, ale musze przyznac, ze jestem pozytywnie zaskoczony, zwlaszcza po tym co czytalem na jego temat, zwlaszcza w pierwszej polowie podlaczal sie do akcji ofensywnych i calkiem ladnie to wygladalo do momentu kiedy nie byl faulowany.

Petasz - zaliczyl asyste, byl blisko strzelenia bramki, ale widac ze jest zmeczony po sezonie, bo pilka wyraznie mu nie siedziala na nodze, nie mogl sie wstrzelic. Mandrysz powinien popracowac nad jego charakterkiem, bo zdecydowanie ma za duze ciagaty do sedziowania, a w lidze kartki za takie glupoty sa jak najmniej potrzebne. No i chyba z calej druzyny najbardziej chcial kiedys zostac aktorem ;)

Koman - chyba obok Moskalewicza najlepszy na boisku. Nie musial sie przesadnie starac zeby odbierac pilke, bo ta sama do niego w koncu trafiala, co bylo efektem dobrego ustawiania sie. Potrafi ladnie rozegrac, podac. Musimy zatrzymac tego zawodnika!

Parzy - przeszedl obok meczu, kilka razy faulowany, z czego wynikly tylko rzuty wolne. Nijaki wystep.

Witomski - najslabszy na boisku, Mateusza mozna juz teraz odeslac do Wagrowca. Nie pokazal zupelnie nic. Moze i jest szybki, ale bal sie to wykorzystac. Gral asekuracyjnie, podawal do tylu, gdy probowal ciagnac do przodu zaraz tracil pilke, poniewaz z roslymi obroncami Floty nie mial najmniejszych szans. Poza tym na prawej stronie mamy kilku pilkarzy o lepszych umiejetnosciach i warunkach fizycznych, tak wiec wystep tego zawodnika musialby powalic na kolana zeby zaproponowac mu kontrakt.

Moskalewicz - duza radocha z tego, ze mozna bylo go zobaczyc ponownie w naszych barwach. Widac, ze to zupelnie inna klasa pilkarza i inne umiejetnosci. Strzelil bramke, kilka razy fajnie rozegral pilke, nie mial problemow z minieciem rywala. Na pewno nam sie przyda o ile beda go omijaly kontuzje.

Prędota - tu w sumie rowniez jestem pozytywnie zaskoczony. Mial 2 niemalze 100% sytuacje, raz trafil w poprzeczke, a raz sam na sam z bramkarzem poslal pilke obok bramki, ale jest szybki, szukal gry, uderzyc tez potrafi. Mozna dac mu jeszcze jedna szanse, zwlaszcza ze kraza sluchy jakoby to bardziej byl skrzydlowy niz rasowy napastnik.

No i rezerwowi:

Chi-Fon - prawa strona naturalnie jego, ale Mandrysz cos kombinuje z ustawieniem i mozemy sie spodziewac, ze Ferdek bedzie gral na szpicy, co juz mu sie zdarzalo. Oddal jeden ladny strzal, ale niestety w slupek. Tutaj nic nie trzeba dodawac, bo umiejetnosci tego pilkarza kazdy kibic Pogoni zna i docenia.

Zawadzki - krotko gral, ale pokazal sie z dobrej strony, podlaczyl sie do akcji ofensywnej, po czym ladnie, szybko wrocil i efektownym wslizgiem zaliczyl odbior. Rosnie nam chyba dobry obronca, bo i w lidze kiedy gral to jego gra mogla sie podobac, oby dostawal wiecej szans.

Rydzak - obawiam sie, ze on za dlugo w Pogoni nie pogra. Jest szybki, ale pozostale warunki ma slabe i to go skresla.

Sieniawski - jestem w szoku, gdyz oddal wiecej jak 4 podania do kolegow. Wypozyczyc go trzeba.

Bilinski - lata leca, ale doswiadczenie moze sie przydac, zwlaszcza jak bedzie trzeba utrzymac cenny wynik.

No to by bylo chyba na tyle. Z innych ciekawostek, to wydaje mi sie, ze klub zrezygnowal juz z Wojcika i Binkowskiego, w raporcie meczowym naszym rezerwowym bramkarzem byl niejaki Cezary Szybka, no i we Flocie nie zagral ani Pietruszka ani Hrymowicz, co chyba znaczy, ze zmieniaja klub, a jak sami wielokrotnie powtarzali najblizej im do porozumienia z Pogonia.

No i jeszcze to:

Cytat:  
Maciej Mizgajski w przyszłym sezonie nie będzie bronił barw Piasta Gliwice. Dla 21-letniego pomocnika, który ostatni rok spędził w zespole Ruchu Chorzów, nie ma miejsca w ekipie niebiesko-czerwonych. Wszystko wskazuje na to, że piłkarz zostanie wypożyczony do innego klubu. Jak sam zapewnił, ma jedną ofertę.

Wraz z końcem rozgrywek Ruch Chorzów podjął decyzję o nieprzedłużaniu współpracy z Maciejem Mizgajskim i tym samym zawodnik był zmuszony wrócić do Piasta. Sztab szkoleniowy niebiesko-czerwonych nie jest jednak zainteresowany zatrzymaniem tego piłkarza. - Jeszcze nie wiem, co ze mną będzie. Czekam na jakąś informację ze strony działaczy - powiedział zawodnik.

Pomocnik dowiedział się jednak, że w nowym sezonie w Piaście na pewno nie zagra. - Odbyłem rozmowę z przedstawicielami klubu i poinformowano mnie, że nie ma dla mnie miejsca w kadrze Piasta. Jestem więc umieszczony na liście transferowej - wyjaśnił Mizgajski.

Młody zawodnik cały czas czeka na jakąś wiadomość. - Na razie nie podjąłem żadnych treningów. Mam jedną propozycję, ale wolałbym nic więcej nie mówić, bo nie wiadomo, co z tego wyjdzie. W najbliższym czasie wszystko powinno się wyjaśnić. Na pewno jednak nie opuszczę klubu definitywnie. Nadal byłaby to opcja wypożyczenia - zakończył.

źródło: PiastGliwice.eu

Ciekawe kiedy trafi do nas na trening. lol

On jest cienki!
Kibic
Na forum od 6956 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 27/06/2009 14:34

osilek napisał:  
podobala mi sie gra Khady Kazadi Leonowicza, i pilkarzy z numerem 24(chyba ten z Nielby) i 13 zabłysnął kilka razy.
Olo dobrze :)

sedziowie słabooo
chifon w sumie oprocz strzalu tez za duzo nie pokazal

Z nr. 13 grał Koman :) 24 to Witomski, 14 Mysiak, 9 Prędota, 4 Kazadi i Wróbel bodajże 6?

z4eneek2
Kibic
Na forum od 6412 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 27/06/2009 14:40

Przema napisał:  
No i tak na szybko. Pokonalismy Flote 1:0 po bramce Moskalewicza. Asyste zaliczyl Petasz po ladnym dosrodkowaniu. Fajnie, ze udalo sie pokonac Wyspiarzy, bo od kiedy Gastronomicy przejeli stery w klubie spotykamy sie z nimi co pol roku i zawsze byli po prostu lepsza druzyna. Dzisiaj rowniez bylo widac roznice klas, ale juz na nasza korzysc :) . Tak jak pisalem wczesniej, sporo nowych twarzy, nie wiem w jakim stopniu trema mogla wplynac na ich gre, ale trzeba to chyba wziac pod uwage przy ich ocenie. Pojade po nazwiskach:

Pyskaty - wiele do roboty nie mial, ale widac, ze zyje w bramce i jest pewny, pare razy musial interweniowac, nie mial problemow z wylapaniem pilki nawet gdy napastnicy Floty strzelali po odgwizdaniu spalonego, tak wiec na plus.

Woźniak - spodziewalem sie po nim duzo wiecej, z przodu ladnie gral, probowal ciagnac, ale w obronie juz tak rozowo nie bylo, z racji tego, ze Flota za duzo razy pod naszym polem karnym nie byla, to na szczescie obylo sie bez niepotrzebnego strachu, ale niestety Woźny byl chyba najslabszym punktem naszej obrony dzisiaj.

Wróbel - tez ciezko go okreslic, bo obrona duzo robic nie musiala, ale zadnych strat czy bledow nie bylo. Umial sie ustawic, odebrac pilke czy wygrac pojedynek glowkowy. Przygladalbym mu sie dluzej.

Mysiak - jak wyzej. W drugiej polowie mial okazje strzelic bramke dobijajac strzal Petasza z rzutu wolnego, ale niestety nie udalo sie. Niczym pozytywnym sie nie zapisal, negatywnym tez nie. Odbieral, szukal gry. Moze na tle bardziej wymagajacego rywala bedzie mozna powiedziec cos wiecej, ale zatrzymalbym go na kolejny sparing.

Leonowicz - heh to samo co wyzej, ale musze przyznac, ze jestem pozytywnie zaskoczony, zwlaszcza po tym co czytalem na jego temat, zwlaszcza w pierwszej polowie podlaczal sie do akcji ofensywnych i calkiem ladnie to wygladalo do momentu kiedy nie byl faulowany.

Petasz - zaliczyl asyste, byl blisko strzelenia bramki, ale widac ze jest zmeczony po sezonie, bo pilka wyraznie mu nie siedziala na nodze, nie mogl sie wstrzelic. Mandrysz powinien popracowac nad jego charakterkiem, bo zdecydowanie ma za duze ciagaty do sedziowania, a w lidze kartki za takie glupoty sa jak najmniej potrzebne. No i chyba z calej druzyny najbardziej chcial kiedys zostac aktorem ;)

Koman - chyba obok Moskalewicza najlepszy na boisku. Nie musial sie przesadnie starac zeby odbierac pilke, bo ta sama do niego w koncu trafiala, co bylo efektem dobrego ustawiania sie. Potrafi ladnie rozegrac, podac. Musimy zatrzymac tego zawodnika!

Parzy - przeszedl obok meczu, kilka razy faulowany, z czego wynikly tylko rzuty wolne. Nijaki wystep.

Witomski - najslabszy na boisku, Mateusza mozna juz teraz odeslac do Wagrowca. Nie pokazal zupelnie nic. Moze i jest szybki, ale bal sie to wykorzystac. Gral asekuracyjnie, podawal do tylu, gdy probowal ciagnac do przodu zaraz tracil pilke, poniewaz z roslymi obroncami Floty nie mial najmniejszych szans. Poza tym na prawej stronie mamy kilku pilkarzy o lepszych umiejetnosciach i warunkach fizycznych, tak wiec wystep tego zawodnika musialby powalic na kolana zeby zaproponowac mu kontrakt.

Moskalewicz - duza radocha z tego, ze mozna bylo go zobaczyc ponownie w naszych barwach. Widac, ze to zupelnie inna klasa pilkarza i inne umiejetnosci. Strzelil bramke, kilka razy fajnie rozegral pilke, nie mial problemow z minieciem rywala. Na pewno nam sie przyda o ile beda go omijaly kontuzje.

Prędota - tu w sumie rowniez jestem pozytywnie zaskoczony. Mial 2 niemalze 100% sytuacje, raz trafil w poprzeczke, a raz sam na sam z bramkarzem poslal pilke obok bramki, ale jest szybki, szukal gry, uderzyc tez potrafi. Mozna dac mu jeszcze jedna szanse, zwlaszcza ze kraza sluchy jakoby to bardziej byl skrzydlowy niz rasowy napastnik.

No i rezerwowi:

Chi-Fon - prawa strona naturalnie jego, ale Mandrysz cos kombinuje z ustawieniem i mozemy sie spodziewac, ze Ferdek bedzie gral na szpicy, co juz mu sie zdarzalo. Oddal jeden ladny strzal, ale niestety w slupek. Tutaj nic nie trzeba dodawac, bo umiejetnosci tego pilkarza kazdy kibic Pogoni zna i docenia.

Zawadzki - krotko gral, ale pokazal sie z dobrej strony, podlaczyl sie do akcji ofensywnej, po czym ladnie, szybko wrocil i efektownym wslizgiem zaliczyl odbior. Rosnie nam chyba dobry obronca, bo i w lidze kiedy gral to jego gra mogla sie podobac, oby dostawal wiecej szans.

Rydzak - obawiam sie, ze on za dlugo w Pogoni nie pogra. Jest szybki, ale pozostale warunki ma slabe i to go skresla.

Sieniawski - jestem w szoku, gdyz oddal wiecej jak 4 podania do kolegow. Wypozyczyc go trzeba.

Bilinski - lata leca, ale doswiadczenie moze sie przydac, zwlaszcza jak bedzie trzeba utrzymac cenny wynik.

No to by bylo chyba na tyle. Z innych ciekawostek, to wydaje mi sie, ze klub zrezygnowal juz z Wojcika i Binkowskiego, w raporcie meczowym naszym rezerwowym bramkarzem byl niejaki Cezary Szybka, no i we Flocie nie zagral ani Pietruszka ani Hrymowicz, co chyba znaczy, ze zmieniaja klub, a jak sami wielokrotnie powtarzali najblizej im do porozumienia z Pogonia.

No i jeszcze to:

Cytat:  
Maciej Mizgajski w przyszłym sezonie nie będzie bronił barw Piasta Gliwice. Dla 21-letniego pomocnika, który ostatni rok spędził w zespole Ruchu Chorzów, nie ma miejsca w ekipie niebiesko-czerwonych. Wszystko wskazuje na to, że piłkarz zostanie wypożyczony do innego klubu. Jak sam zapewnił, ma jedną ofertę.

Wraz z końcem rozgrywek Ruch Chorzów podjął decyzję o nieprzedłużaniu współpracy z Maciejem Mizgajskim i tym samym zawodnik był zmuszony wrócić do Piasta. Sztab szkoleniowy niebiesko-czerwonych nie jest jednak zainteresowany zatrzymaniem tego piłkarza. - Jeszcze nie wiem, co ze mną będzie. Czekam na jakąś informację ze strony działaczy - powiedział zawodnik.

Pomocnik dowiedział się jednak, że w nowym sezonie w Piaście na pewno nie zagra. - Odbyłem rozmowę z przedstawicielami klubu i poinformowano mnie, że nie ma dla mnie miejsca w kadrze Piasta. Jestem więc umieszczony na liście transferowej - wyjaśnił Mizgajski.

Młody zawodnik cały czas czeka na jakąś wiadomość. - Na razie nie podjąłem żadnych treningów. Mam jedną propozycję, ale wolałbym nic więcej nie mówić, bo nie wiadomo, co z tego wyjdzie. W najbliższym czasie wszystko powinno się wyjaśnić. Na pewno jednak nie opuszczę klubu definitywnie. Nadal byłaby to opcja wypożyczenia - zakończył.

źródło: PiastGliwice.eu

Ciekawe kiedy trafi do nas na trening. lol

wszystko ok, tylko że Witomski był u nas jednym z naj jaśniejszych postaci tego spotkania.. nikt go nie mógł zatrzymać po prawej stronie, w zupełności się przyda. wolę go niż Rydzaka.

z4eneek2
DumnyPortowiec
Kibic
Na forum od 6108 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 27/06/2009 14:41
Nie zgadzam się z Przemą w paru punktach. Flota grała w optymalnym ustawieniu i dlatego nie stwarzała sobie sytuacji bo dobry mecz zagrali obrońcy. Stoperzy czyli Mysiak i Wróbel umiejętnie wychodzi do zawodników, szczegolnie dobry mecz (pressing, wyjście do rywala, twardośc) rozegrał Mysiak. Kazady czasami niepewny, ale widać jak ambicjonalnie podszedł do meczu, mimo że często był kopany przez rywala. Także Witomski nie spisał się źle, często to nasi zawodnicy ie podążali za jego pomysłami. Niski, ale nadrabia szybkością, a za dużo skrzydłowych to my nie mamy. Jak grała Pogoń bez Parzego to się wszyscy przekonali podczas spotkania z Ślęza kiedy jedyną 100% okazję mial Ropiejko a poza tym bicie głową w mur. Ogółem testowani na tle dość wymagającego rywala wypadli nieźle.

PZ92
Kibic
Na forum od 7561 dni

Odp: Sparingi przed sezonem 2009/2010 - 27/06/2009 14:43

-Misiek. napisał:  
Z nr. 13 grał Koman :) 24 to Witomski, 14 Mysiak, 9 Prędota, 4 Kazadi i Wróbel bodajże 6?

chodzilo mi o 14 sorrka ;)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768758481 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005