Wyjazd do Słubic - 09/09/2008 16:14
witam. chcialem spytac czy ktos cos wie co wyjezdzie do Słubic? beda jakies bilety przyznane dla nas? ktos sie wogole wybiera na wyjazd? bo planujemy z kolesiami, ale z tego co sie dowiedzielismy jest beznadziejny dojazd i trzebaby dojechac do kostrzyna(50km od slubic i stamtad autobusem). planujemy wlasnie zarezerwowac jakiegos busa ze szczecina do slubic ale jest nas troche za malo wiec jak ktos by cos organizowal to my chetni zeby sie przylaczyc. Jak cos to prosze pisac pod tym postem odpowiedzi albo moje gadu to 8319083(zazwyczaj niewidoczny)
Odp: Wyjazd do Słubic - 09/09/2008 17:07
Przed każdym wyjazdem pojawiała sie informacja jak i kiedy jedziemy.Teraz pewnie nie będzie inaczej więc czekaj cierpliwie a napewno się dowieszNie zapomnijmy ,że przed słubicami jeszcze dwa ważne mecze u Nas.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: Wyjazd do Słubic - 09/09/2008 17:31
ja o nich pamietam i na pewno na nich bede! ale chcialem sie dowiedziec czy ktos juz mniej wiecej cos wie... ale zaczekam spokojnie. Do boju MKS!!
Odp: Wyjazd do Słubic - 11/09/2008 18:51
Stadion w Slubicach moze pomiescic 7000 widzow. Co oznacza ze powinnismy dostac 350 biletow * 5 procent wg. przepisów zwiazkowych.
7 tysięcy to teoretyczna pojemność tego stadionu. Jeśli organizują mecz o podwyższonym stopniu ryzyka (a pewnie tak jest), to rzeczywistą pojemność stanowi liczba krzesełek na obiekcie. ile ich tam jest? nigdzie takich danych znaleźć nie mogę. Jednak po obejrzeniu fotek stadionu wydaje mi się, że na pewno nie ma ich tam 7 tysięcy. i tym mogą sie tłumaczyć przy liczbie przyznanych biletów.
Odp: Wyjazd do Słubic - 11/09/2008 20:43
stadion Poloni naprawdę kameralny po drugiej stronie jest basen to jak bedzie malo miejsc to z basenu mozna spokojnie dopingowac i ogladac
Odp: Wyjazd do Słubic - 11/09/2008 21:53
Nie ma sie co smiac z tej nazwy Olimpijski. Jedyny obiekt w naszym kraju , na ktorym rozgrywano zawody Igrzysk Olimpijskich.
Nie ma sie co smiac z tej nazwy Olimpijski. Jedyny obiekt w naszym kraju , na ktorym rozgrywano zawody Igrzysk Olimpijskich.
śmiać sie nie śmieje, ale w Szczecinie na Litewskiej obiekt wygląda o wiele lepiej .I czekaj bo nie łapie o jakich zawodach IO mówisz?
edit. dobra znalazłem juz sam. Ale to były konkurencje z w ramach olimpiady w Berlinie w 1936...wieeeki temu. Nie ma co sie podniecać że szkopy na nim zawody robiły
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 11 września 2008, 22:40 [2 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Wyjazd do Słubic - 11/09/2008 22:46
Jak na luku to sektor dla gosci, to lekko wejdzie tam 500 osob Jak bym mogl leciec, to mial bym gdzies pule biletow hehehe... Pzdr
Odp: Wyjazd do Słubic - 11/09/2008 23:00
a kto tu czuje podniete? jaka jest historia naszego regionu taka jest, w kazdym razie lepiej ze nie byl to pierwszy stadion olimpijski na terenie Polskiej Republiki Radzieckiej
a wracajac do tematu na zdjeciach prezentuje sie calkiem sympatycznie, zblizenie do ostatnio wizytowanej Czestochowy czy np Oporowskiej wiec jak na takie nieduze miasto jest bardzo ok
Odp: Wyjazd do Słubic - 12/09/2008 12:08
oj. bylem juz na tym stadionie chyba 3 razy i uwierzcie ze wyglada naprawde ladnie. po jednej stronie jest basen(moze i troche stary, ale jest), w miare duzo miejsc siedzacych i jakis jeden wielki budynek odnowiony, ktory byl budowany przez Hitlera(jest nawet tabliczka ol histori tego stadionu). Na zdjeciach tego nie widac, ale stadion jest naprawde swietny. Nie chwalac sie na zawodach lekkoatletycznych to wlasnie tam najlepiej mi sie startuje i mam tam zyciowke!!
oj. bylem juz na tym stadionie chyba 3 razy i uwierzcie ze wyglada naprawde ladnie. po jednej stronie jest basen(moze i troche stary, ale jest), w miare duzo miejsc siedzacych i jakis jeden wielki budynek odnowiony, ktory byl budowany przez Hitlera(jest nawet tabliczka ol histori tego stadionu). Na zdjeciach tego nie widac, ale stadion jest naprawde swietny. Nie chwalac sie na zawodach lekkoatletycznych to wlasnie tam najlepiej mi sie startuje i mam tam zyciowke!!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Wyjazd do Słubic - 14/09/2008 15:42
Witam wszystkich sympatyków oraz braci z POGONII,
Czytając wasze odpowiedzi na forum - muszę dodać, że jestem mieszkańcem Słubic i chciałbym coś wam dopisać - jeśli się wybieracie do Słubic pociągiem rzeczywiście dojazd jest troszkę trudny, można dojechać do Kostrzyna(30 km od Słubic) a potem wynajętym busem, lub do Rzepina(12 km do Słubic) a potem bezpośrednio do Słubic(w Słubicach jest stacja kolejowa - gdzie zatrzymują sie pociągi) . musicie popatrzeć na rozkład jazdy PKP, możecie dojechać samochodami, Słubice leża ok. 150 km od Szczecina może więcej.
Druga sprawa - na pewno sie pomieścicie na stadionie, jest dużo miejsca ponieważ na mecze chodzi max 500 widzów, jest dla osób przyjezdnych wytyczony sektor oczywiście okratowany - wymóg bezpieczeństwa PZPN-u, możliwe, że beda was wspierać pojedyńcze osoby miejscowych kibiców, którzy sympatyzują POGONI i LEGII, choć ja znam waszą przygodę ze Stilonem, to paru z nich pewnie sie pofatyguję do Słubic na spotkanie z wami. Jak macie jakieś pytanka piszcie na forum, oczywiście odpisze na każdy post. Pozdrawiam was bracia.
Odp: Wyjazd do Słubic - 16/09/2008 19:09
Tu mam takie małe info jak by ktoś chciał jechać poćiągiem do Słubic .Pociąg jedzie 4h i jedzie przez Berlin troche długo jedzie ale,Bilet kosztuje 100zl na 5 osób czyli wychodzi 20zl na osobę i jest w 2 strony i bilet jest ważny jeden dzień.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768761989 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.