Czarni Żagań - Pogoń - 07/08/2008 12:59
Na początku wyjaśnie dlaczego próbuję jednak założyc oddzielny wątek dla najbliższego meczu. Jakoś utarł się dziwny moim zdaniem zwyczaj sztucznego budowania wielostronicowych wątków których poczatek często ma już niewiele wspólnego z końcem a w całej historii trudno znależć cos do czego chciałoby się własnie wrócić. Myślę, że dobrze jest pisać o konkretnych meczach w odrebnych wątkach. Widać chociażby jakiego kalibru są to wydarzenia, jakie jest zainteresowanie tematem i łatwo je odnajdować w razie potrzeby po jakimś czasie. To taka propozycja, myślę warta rozważenia. Co do samego meczu, to będzie on poza samymi bardzo potrzebnymi punktami, ważny głównie z powodu "marketingowego". Dzięki wygranej łatwiej byłoby dobrze wejść w sezon przy Twardowskiego. Lepiej budować atmosferę przy dobrym wyniku. Sądzę, że wreszcie musi wpaść coś więcej niż jedna bramka. Wierzą w trzy a w takim razie punkty powinny być nasze.
Odp: Czarni Żagań - Pogoń - 08/08/2008 16:29
nie ma sensu tworzyc osobnych tematow na kazda druzyne z ktora i tak ( mam nadzieje) za rok nie bedziemy grac. wlasnie dlatego lepiej wszsytko ciagnac w jednym temacie.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Czarni Żagań - Pogoń - 08/08/2008 22:04
Wolne 2 miejsca w samochodzie, wyjazd ok 8-9 w celu skorzystania z jeziornych kąpieli, koszt paliwa ok 30-40 zl od osoby
Proszę dzwonić pod numer 514 345 602.
NA FORUM NIE PODAJEMY LICZBY OSÓB KTORE POJECHAŁY NA MECZ W TRAKCIE TRWANIA MECZU ORAZ BEZPOSREDNIO PO NIM. TO SAMO TYCZY SIE PODAWANIA LICZB W RELACJI LIVE I ZAMIESZCZANIA ZDJEC SEKTORA GOŚCI MINUTE PO ROZPOCZECIU MECZU
Dostałes info od kolegi który pojechał na mecz to zachowaj je dla siebie wychylanie w internecie nie jest wskazane.
Liczba wyjazdowa bedzie podawana przez MW po powrocie z wyjazdu wszystkich uczestników.
POST DOTYCZY WSZYSTKICH WYJAZDÓW 2 LIGOWYCH !
Ostatnio edytowany przez: PL, 9 sierpnia 2008, 14:16 [1 raz(y)]
czy ty przypadkiem nie miałeś zając się bojkotowaniem olimpiady bez kitu odpuść se to forum w końcu,bo nie ma szans na to abyś się choć tyci tyci ogarnął!!!
btw. dla mnie brak kowala to dobra wiadomość! jazda chłopaki!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768761990 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.