Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
iron szczecin
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6479 dni

Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 20:03
Ale jaja wyszły z tą sondą...ciekawe czy to faktycznie moduł przeciążony czy fuzja nie uzyskała tak wielkiego poparcia.

mówiłem Ci,naucz się życ na widok poznaniaka za cegłę chwyc.....
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6870 dni

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 20:12
nie ma co rozpisywać-fuzja jest już raczej faktem..

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
Arathorn
Kibic
Na forum od 8169 dni

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 20:16
2 godziny temu jak oddawałem głos gdy sonda jeszcze działała, była spora przewaga zwolenników fuzji...
Niestety.

jarooo
Kibic
Na forum od 7418 dni

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 20:18

Arathorn napisał:  
2 godziny temu jak oddawałem głos gdy sonda jeszcze działała, była spora przewaga zwolenników fuzji...
Niestety.

A dlaczego glosować nie można???

kiko
Kibic
Na forum od 7033 dni

*

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 20:20
żeby losy kluby uzależniać od jebanej sondy..... brak słów. I co w poniedziałek miał być komunikat ostateczny, sonda wznowiona będzie od poniedziałku i dalej brak żadnych decyzji. Syf, syf i syf. Jebać to wszystko!!

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6870 dni

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 20:20

Arathorn napisał:  
Niestety.

to wejdź teraz i spróbuj oddać głos :D oficjalka tą sondą strzeliła sobie w kolano. chyba zapomnieli usunąć odpowiedzi na "nie"... ale zawsze to 51 % będzie opcjować że w Szczecinie są ludzie na "tak" w pewnej ewentualności o przychylniści kibiców...

-HL
Kibic
Na forum od 8130 dni

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 20:29
Oficjalka strzelila sobie w kolano bo zwolennikow przenosin wcale nie jest 90% jak glosi oficjalny komunikat. Akcja=reakcja, sonda na stronie glownej www.pogononline.pl po prawej

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Szymen
Kibic
Na forum od 6497 dni

**

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 20:48
co za przypadek że na Pogońonline jest jakos wiecej przeciw fuzji hm...

pozdro.
jebac fuzje

Ostatnio edytowany przez: Szymen, 28 czerwca 2008, 21:26 [1 raz(y)]

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6870 dni

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 21:04

Szymen napisał:  
co za przypadek że na Pogońonline jest jakos wiecej przeciw fuzji hm...
hehe Cobra pewnie coś kręci:)
pozdro.
jebac fuzje

już wiecej za..ale przypuszczamże to bedzie jak jest w rzeczywistości czyli mniej wiecej po równo plus minus jeden czy dwa %. taka prawda i gdzie ci propagandziści 90%?

Ostry
Kibic
Na forum od 7541 dni

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 21:12

kiko napisał:  
żeby losy kluby uzależniać od jebanej sondy..... brak słów. I co w poniedziałek miał być komunikat ostateczny, sonda wznowiona będzie od poniedziałku i dalej brak żadnych decyzji. Syf, syf i syf. Jebać to wszystko!!

Pewnie decyzje juz beda. Bedzie przesadzone ze jest fuzja to oficjalka bedzie mogla sie wyprzec ze juz po wszystkim i sonda nic nie zmieni.

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
G_
Kibic
Na forum od 6418 dni

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 21:32
Dla mnie ta sonda to jest jeden wielki bez sens. Dlatego że głosować na niej mogę wszyscy. Wiec taki kibic Lecha chcący spotkać się już w następnym sezonie wciśnie TAK.
Jeśli klub będzie sugerował się danymi z sądy przy podejmowaniu decyzji będzie to świadczyło o jego braku profesjonalizmu .

Ja jednak myślę że decyzja już zapadła. Niestety fuzja :(:(:(
i Panowie "gastronomicy" chcą mieć coś na swoją obronę i tą obroną miała by być ta sonda.

Niestety koledzy i koleżanki reżim Ptaka upadał a teraz powstaje nowy i kto wie czy nie gorszy . :(
Znów będzie Dżihad.

CWKS & MKS
Sampaio
Kibic
Na forum od 8139 dni

*

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 21:33
Sondy internetowej sie im zachciało :D Widać że S i K są strasznie niepewni swoich poczynań i boja sie społecznego odrzucenia :D A tak to sonda wykaże słuszność wodzów. Wystarczy umiejętnie postawione pytanie i masz wynik... Jakbyśmy na mieście pytali przypadkowych przechodniów "Czy jestes za Pogonią w ekstraklasie czy w obecnej 2 lidze?" to zgadnij jakie będą odpowiedzi. Zdecydowana wiekszość szczecinian z tego całego informacyjnego burdelu kojarzy tylko 3 kulawe fakty: Drzymała, "inwestycja" i OE. Do tego dorzućmy wszechobecne klapki na uszy i oczy. I to na opinię tego "doinformowanego" tłumu czekają prezesi? Hehe po prostu żenua

powiem tak - kurwa kolejne zjebane wakacje... a już cieszyłem się z awansu i tej powracającej normalności

Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 28 czerwca 2008, 21:41 [1 raz(y)]

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
iron szczecin
Kibic
Na forum od 6479 dni

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 21:38
Panowie jestem pewien że decyzje już zapadły,a te sondy to jeden pic na wodę

mówiłem Ci,naucz się życ na widok poznaniaka za cegłę chwyc.....
tttttt
Kibic
Na forum od 7459 dni

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 21:43
Więcej jest za, bo wszyscy 'fuzjonauci' mają neostrade ze zmiennym IP... ;)

Bolo
Kibic
Na forum od 6763 dni

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 22:28
powinno sie przy glosowaniu podawac maila czy cos bo wystarczy zmienne ip i glosujesz ile chcesz.:(

Doktor
Kibic
Na forum od 7559 dni

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 22:31

Bolo napisał:  
powinno sie przy glosowaniu podawac maila czy cos bo wystarczy zmienne ip i glosujesz ile chcesz.:(

A później będzie akcja jak z Monopoly... to nie ma sensu. Sonda sondą a i tak widać co Smolny z Kałużnym wraz z miastem i stowarzyszeniem zrobią- dla nich coś innego niż fuzja juz nie istnieje i taka jest niestety prawda.

Byliśmy tu i Zawsze będziemy...
celciusz
Kibic
Na forum od 8913 dni

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 22:54
Ida łeb w łeb ciekawe kto bedzie leszy na finiszu

chrisxx
Kibic
Na forum od 8603 dni

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 23:01

celciusz napisał:  
Ida łeb w łeb ciekawe kto bedzie leszy na finiszu

Sadzę, że nie o to chodzi czy będzie 50-50 albo 55-45. Ma to pokazać, że 90% prezesów to ich czysty wymysł i zagrywka propagandowa...

bydgoszcz2
Kibic
Na forum od 6413 dni

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 28/06/2008 23:04
ciekawe kogo wzieli na speca od propagandy.stawiam na tolka miedziaka.to jego sb-ckie metody, skłócić i wcisnąć ciemnotę

Krzaku
Kibic
Na forum od 6652 dni

Odp: Sonda na temat fuzji-jawa czy sen? - 29/06/2008 00:55
na te moment: 45 % na tak, 55 % na nie ;)

PS !
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768761996 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005