Odp: Euro 2008 !!! - 18/05/2008 19:43
Myśleliśmy z chłopakami żeby wynając bus 9 osobowy i nim jechać na mecz z Niemcami. Koszty benzyny dzieląc na 9 osób są naprawde małe. Ale sam koszt wynajęcia to koło 350 zł za dobe. Wie ktoś może o tańszych wypożyczalniach? Czy może jakaś inna opcja, oby jak najtańsza oczywiście.
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Odp: Euro 2008 !!! - 20/05/2008 22:57
Szukam 2 miejsc na wyjazd na mecz Polska-Niemcy. Najlepiej jakimś busem albo autobusem jeśli ktoś organizuje.. Prosze o kontakt. Pzdr
ma ktoś znajomych Włochów lub Holendrów bo mam na sprzedaż bilety na mecz tych drużyn w fazie grupowej
mam, kontakt na maila lub gg
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Tanie noclegi w Wiedniu 2Bezirk Cenna:20-30 € Kontakt: [email protected] (wymagane wlasne spiwory). Pelne wyposazenie sanitarne ,aneks kuchenny. Pokoje1,2,3osobowe jak i dle wiekszej grupy.
tu jest numer na kom 004369919466583
Polka to prowadzi ma kamienice i to jest dosc blisko stadionu jakies 20 min pieszo
Pozdrowionka
masz moze zalatwic bilety na Niemcy Polska, Polska - Chorwacja ? chetnie kupie, po dwie sztuki na kazdy z meczy,
tyczy sie takze innych osob ! PILNE !!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768765975 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.