Już w najbliższą sobote kolejne święto na Twardowskiego tym razem Pogoń podejmować będzie Stal Szczecin! Spotkanie zapowiada się bardzo interesująco ponieważ Portowcy w walce o baraże i 3 lige musza wygrac z rewelacjną tej rundy, która wygrala 9 meczy z rzędu.
Jest to jeden z najważniejszych meczów tego sezonu.Napewno nie zabraknie emocji zarówna na trybunach jak i na boisku.Ale potrzebna jest odpowiednia frekwencja dlatego zachęcam do namawiania na ten mecz kolegów, rodzeństwo i kogo tylko sie daDO ZOBACZENIA NA DERBACH
PS.Przypominam także, że na meczu będzie przeprowadzona zbiórka pieniędzy"
Ostatnio edytowany przez: M., 7 maja 2008, 22:35 [3 raz(y)]
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Odp: DERBY SZCZECINA-sobota godzina 19:48 - 09/05/2008 19:18
Do tragedii doszło wczoraj o godz. 2.15 w nocy na ul. Chopina w Szczecinie. Rozpędzony hundai uderzył w drzewo. Na miejscu zginął siedzący z tyłu pasażer.
Kierowca był pijany i spowodował ten wypadek.
Tym pasażerem był mój dobry przyjaciel Adrian W. był on wielkim fanem Pogoni Szczecin razem chodziliśmy na każdy mecz Pogoni. Bardzo chciał być na derbach Szczecina.
Wiec mam wielka prośbę o 1 minutę ciszy dla Adriana lub o jedna piosenkę np. Adrian będziemy zawsze z tobą.
Proszę o szybką odp. Bo chciałem zaprosić na mecz Adriana rodziców by pokazać ze my kibice Pogoni zawsze trzymamy się razem.
Z góry dziękuje.
Z poważaniem Michał K.
Odp: DERBY SZCZECINA-sobota godzina 19:48 - 09/05/2008 22:38
To już chyba przesada aby minutą ciszy na stadionie "czcić" jakiegoś gościa co pozwolił pozwolił się wozić po pijaku.
Wisiał jakiś czas temu na płocie baner odnośnie Dudki i tego co zrobił. I jak by się to miało do tej sytuacji
A jak ktoś chce oddać mu cześć, pokazać że pomięta to niech idzie na pogrzeb, złoży kondolencje rodzinie.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: DERBY SZCZECINA-sobota godzina 19:48 - 10/05/2008 00:28
wiem ze minute ciszy to jest wiele ale to byl kibic Pogoni i on naprawde chcial byc na tym meczy lecz doszlo do tragedji i go juz z nami nie ma wiec prosze tylko o jedno niech sandał na młynie chociarz jeden raz zakrzyczy Adrian Waszkiewicz dla mnie to jest bardzo warzne licze na wasze zrozumienie i przychylność w tej sprawie z powarzaniem Michał k
Odp: DERBY SZCZECINA-sobota godzina 19:48 - 10/05/2008 00:32
mam jedna jedyan prosbe do mlodych wilkow i wszystkich szanujacych sie kibicow zaspiewajmy mu tylko jeden raz Adrian Waszkiewicz pokazmy wszystkim ze my kibice Pogoni jestesmy jednoscia
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768765980 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.