Dokładnie 21 kwietnia br. mija 60 lat od momentu powstania klubu piłkarskiego, który po kilku latach zawirowań, ostatecznie przybrał nazwę MKS „ Pogoń” Szczecin. Z tej okazji właśnie w tym dniu Stowarzyszenie "Portowcy" organizuje pochód – korowód kibiców i mieszkańców miasta ulicami Szczecina.
Wszelkie niezbędne dokumenty zostały już złożone w odpowiednich instytucjach. Korowód planowo rozpocznie się o godz. 17 zbiórką na pl. Grunwaldzkim. Przybrany w granatowo-bordowe barwy i przejdzie przez pl. Colleoniego (miejsce historycznej manifestacji fanów w 2003 roku), a swój marsz zakończy na pl. Batorego, w miejscu pierwszej siedziby klubu. Tam też z inicjatywy naszego Stowarzyszenia zostanie odsłonięta pamiątkowa tablica upamiętniająca to miejsce. Już teraz zachęcamy wszystkich kibiców, działaczy, piłkarzy (również tych z grup młodzieżowych) do przyłączenia się do naszej inicjatywy i rozpropagowania jej w całym Szczecinie.
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Bardzo dobry pomysł, trzeba rozleklamowac ten korowód !
Z drugiej strony do dupy że korowód jest w Poniedziałek :/ , przecież nie każdy ma czas , ale tak wypadło więc tego trzeba się trzymac
dla chcacego nic trudnego raz na 10 lat obchodizmy jubileusz
RAZ W ZYCIU NASTEPNEGO DNIA PISZE SIE TEST GIMNAZJALNY....;/;/;/
Nie tylko ty...ale ja żadnego problemu w tym nie widzę - jak ty sobie 3 tygodnie przed przypominasz, że masz testy to ja ci świetlanej przyszłości nie wróżę
Bardzo dobry pomysł, trzeba rozleklamowac ten korowód !
Z drugiej strony do dupy że korowód jest w Poniedziałek :/ , przecież nie każdy ma czas , ale tak wypadło więc tego trzeba się trzymac
dla chcacego nic trudnego raz na 10 lat obchodizmy jubileusz
RAZ W ZYCIU NASTEPNEGO DNIA PISZE SIE TEST GIMNAZJALNY....;/;/;/
Nie tylko ty...ale ja żadnego problemu w tym nie widzę - jak ty sobie 3 tygodnie przed przypominasz, że masz testy to ja ci świetlanej przyszłości nie wróżę
WSZYSCY NA KOROWÓD!
yhy i tak pilnie będziecie sie uczyć na ten test ze nie możecie przyjść?? ja z drugiego dnia takich testów zerwałem się 15 min żeby na wyjazd na Lecha zdarzyc ;]
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: 21 kwietnia godz. 16 - korowód kibiców Pogoni - 05/04/2008 21:12
No w sumie macie racje...;p moze sie troche z tym postem wyglupilem;/ nie moge sie upodobnic do tych co im kazdy termin meczu nie pasuje... ale ja i tak przyjde w koncu nie raz obchodzi sie 60 lat mam tylko nadzieje ze nie przyjdzie garstka
No w sumie macie racje...;p moze sie troche z tym postem wyglupilem;/ nie moge sie upodobnic do tych co im kazdy termin meczu nie pasuje... ale ja i tak przyjde w koncu nie raz obchodzi sie 60 lat mam tylko nadzieje ze nie przyjdzie garstka
poadro!
Tylko jedno mnie zastanawia, od kiedy w wieku 18 lat pisze się test gimnazjalny, no chyba ze te "90" nie oznacza rocznika
poadro!
Tylko jedno mnie zastanawia, od kiedy w wieku 18 lat pisze się test gimnazjalny, no chyba ze te "90" nie oznacza rocznika
Odp: 21 kwietnia godz. 16 - korowód kibiców Pogoni - 05/04/2008 22:15
Różnie bywa ale ja wpadnę. Na pewno będę, bo kocham Pogoń, nie to co niektórzy, którym zależy na emocjach tylko i wyłącznie pierwszoligowych. A co do plakatu, to bardziej podoba mi się ten projekt z "graficiarskimi" napisami ^^.
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Korowód planowo rozpocznie się o godz. 16 zbiórką na pl. Grunwaldzkim.
Nowy, ogromnej wielkości baner 60-lecia Pogoni Szczecin zawisł w nocy z poniedziałku na wtorek obok ronda Giedroycia w Szczecinie.
Baner promujący 60 lat Dumy Pomorza wisieć będzie na pewno przez kilka tygodni. Przypominać będzie mieszkańcom Grodu Gryfa o najbliższym poniedziałku, kiedy to o godzinie 17.00 ruszy z Placu Grunwaldzkiego ulicami Szczecina korowód kibiców Pogoni Szczecin.
No zaraz... To w końcu o której godzinie ma być ten korowód? 16 czy 17?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768765978 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.