Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 08:39
jak na moje z takiego kombinowania nigdy nic dobrego nie wynika o czym juz kilkukrotnie sie przekonalismy. a poza tym w pol roku nie da sie sklecic z druzyny IV-ligowej ekipy na ekstraklase. takie moje skromne zdanie.
edit: moglby ktos dokladnie wyjasnic jak to bedzie od nowego sezonu? bo przeczytalem ze zwycięzca naszej ligi zagra z innym baraz o nowa II lige. a z tego co pamietam to po reformie mialo byc cos takiego: ekstraklasa->I liga-> dwie II ligi itd. czyli droga dedukcji dochodzimy do takiego punktu ze bedziemy grac baraze o tak na prawde dzisiejsza 3 lige a jak, nie daj boze, bysmy nie wygrali to w przyszlym roku bedziemy grac dalej w dzisiejszej 4 lidze tylko ze pod zmieniona nazwa i z troche innymi druzynami. dobrze mysle?
Ostatnio edytowany przez: tribu, 19 marca 2008, 09:32 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 08:47
Żygać mi się chce jak takie coś czytam. Niech czym prędzej spier....ą, bo nie ma w Szczecinie już miejsca na awanse kosztem innej drużyny. Co to wogóle znaczy sprzedaż miejsca w ekstraklasie żenada!!
Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 09:15
Zdecydowanie na NIE, to juz jest jakas paranoja. Jak dojsc do "ekstraklasy" to tylko poprzez wlasna pracę a nie przy stoliku, przeciez to juz przerabialismy. Rozjebac to co stworzylismy dla kibicow sukcesu? NIE!
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Dobrze myslisz. Jezeli wygramy 4 lige zagramy baraze. Jezeli wygramy to w przyszlym sezonie zagramy w nowej 2 lidze , ktora bedzie obecna 3 liga , tylko ze mocniejsza , bo nie bedzie 4 grup jak jest obecnie , tylko beda wschodnia i zachodnia 2 liga . W nowej 2 lidze beda graly zespoly , ktore wygraja baraze, spadkowicze z pbecnej 2 ligi oraz po ok. 6 czolowych zespolow z obecnej 3 ligi slaskiej i naszej , gdzie gra Flota czy Police(uzaleznione jest to od liczby spadkowiczow z obecnej 2 ligi)
Jezeli przegramy baraze zagramy w nowej 3 lidze , ktora bedzie obecna 4 liga .3 liga tez chyba bedzie mocniejsza , ale jak ma to wygladac , nie wiem dokladnie.
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 19 marca 2008, 10:08 [3 raz(y)]
Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 10:08
Lepiej wywalczyć awans na boisku jak GKS Katowice, który też od czwartej zaczynał powrót,
powoli, ale bez pomocy. Takie jest moje zdanie. Niedługo może będzie, że będzie "dzika karta" do OE, mnasz kasę, masz stadion to graj...
Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 10:48
Taki obrót sprawy to koszmar... Kurwa, na Śląsk chodzić? Swoją drogą kibice Śląska mają identyczne zdanie odnośnie ich chodzenia na Dyskobolię, nawet w Pucharze UEFA. Tak więc jeden wielki cyrk, trzeba temu kozmińskiemu na pysk naszczać....
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 10:50
Zdecydowanie nie, jak już zaczynamy od normalności to przejdźmy normalnie drogą awansów do tej ekstraklasy a nie na jakimś wałku. Swoją drogą założę się, że dla 1/3 kibiców będących ostatnio na reprezentacji byłoby to rozwiązanie idealne.
Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 10:58
Zdecydowanie tak, frekwencja na meczach pokazuje że piłka w takim wydaniu ludzi nieinteresuje więc skoro jest okazja to trzeba ją wykorzystać ;] Pozatym pare lat temu to dostaliśmy w nagrodę Ptaka z Piotrcovią a tutaj jest tylko odkupienie udziałów itp a struktury klubu zostają ;]
Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 11:28
Nie no ja chyba śnię widać że niektórym to widmo ekstraklasy za wszelką cenę spędza chyba sen z powiek; jak tylko jakiś cień szansy na awans przy stoliku to chuj panowie rajcy mają mokro w gaciach!
każdy tylko szybkie awanse,szybkie puchary,szybkie pieniążki bez jakichkolwiek zasad sportowych... i tak kurwa do zajebania
1/3 kibiców gdyby to była 1/3 to na sobotnim meczu było około 10 tysięcy a ile bylo?? sam wiesz
ale w 2012 roku
kurwa ludzie ogarnijcie się, Mamy szansę zacząc wszystko od początku i to na ZDROWYCH ZASADACH, pojawia się magiczne dla wiekszości słowo Ekstraklasa i już klapki na oczach macie... Zajebista szkoda, że przed Ptakiem tak nie zrobiliśmy ale nie płaczmy nad rozlanym mlekiem, życie Was ile razy musi ukarać, żeby to zrozumieć[]
Przytoczę sobie cytat z legijnej oprawy " To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć" duża większość owszem przeżyła ale nie zrozumiała dlatego tym bardziej nie pozwólmy oby nastąpiła "powtórka z rozrywki"
W I LIDZE CZY NIE,
JA I TAK KOCHAM CIĘ
BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST
POGOŃ SZCZECIN MKS
Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 11:33
To juz jest istny cyrk takie rzeczy tylko w Polsce, Lech to Amica, Slask to Dyskobolia, a Slask to Pogoń. Mam nadzieje ze do czegos takiego nie dojdzie nigdy, jak awans to tylko za sportowa walke a nie przy zielonym stoliku
Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 11:41
KURWA! ile tak mozna, jak juz zaczęło sie od 4 ligi trzeba być konsekwentnym, a nie na pałe znowu jakieś uskutecznianie wałków! mamy teraz czas na uporządkowanie wszystkich spraw(kibicowsko), mam tu na mysli doping u nas, wytworzenie kultury Pogoni, ogarniecie regionu. nie ma co pierdolic bo za ptaszyska duzo rzeczy sie posypało, ale wlasnie teraz mamy czas na udoskonalanie! jesli nic nie bedziemy kombinować, to przy powrocie do extraklasy bedziemy kibicowską potęgą i to przez duze P! jaki potencjał mamy dobrze widać, chociazby akcja z monopoly to pokazała...ale jak teraz znowu ktoś coś nakombinuje i wejdziemy do tej extraklasy bedziemy tylko kibicowskim średniakiem.......
pozdrawiam ludzi myślących samodzielnie! SNS
Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 11:50
Takie cuda jak przenoszenie klubow wystepuje tylko w USA i dotyczy zwlaszcza NHL,NBA,NFL , gdzie komercja jest wazniejsza od sportu (chociaz Europa coraz bardziej idzie w ta strone). W Europie takich przypadkow zbyt wiele nie bylo . Z bardziej znanych klubow dotyczy to chyba tylko Wimbledonu . A w Polsce co sezon , fuzje , przenoszenia i inne smieszne sytuacje. CO sezon zmiany regulaminow rozgrywek , wspierane zwlaszcza przez kluby spadajace z ligi.
Jest spore grono osob placzacych za 1 liga . Znowu widza te tlumy na stadionie . Tylko ciekawe czy frekwencja po 5 kolejkach nie byla by nizsza niz jest teraz. W 2 czy 3 miesiace nie da sie zbudowac druzyny na 1 lige. W obecnej kadrze nie ma chyba zadnego zawodnika , ktory moze grac w ekstraklasie na srednim poziomie. Lepiej trzymac sie obranej niedawno drogi , odbudowac struktury mlodziezowe ,, powoli budowac zespol , a po paru latach powinnismy awansowac do ekstraklasy. Jedyny minus tej opcji jest taki , ze nie wiemy kiedy uda sie awansowac . Ale wkoncu sie uda.
Edit: Co do pilkarzy. Zapomnialem o Tomku Parzym , ktory chyba jako jedyny jest w stanie zagrac na dzien dzisiejszy w 1 lidze .
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 19 marca 2008, 17:35 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 11:57
kurwa to sa chyba jakies jaja wielkanocne :/ do skurwysyna jasnego-przerabialismy to juz nie raz i jak na tym wychodzilismy wszyscy?awans owszem ale po normalnych zasadach-co innego gdyby chodzilo o odkupienie miejsca w lidze chociaz to tez by bylo skurwysynstwo bo moim zdaniem na miejsce w extraklasie zasluguja najlepsze druzyny z 2 ligi-a tu cwaniaki chca nam zrobic "cicha fuzje"-niby nie polaczenie dwoch klubow ,ale jednak odkupienie akcji $láska W czyli tak czy siak stalibysmy sie poprzez to odkupienie akcji klubu z Wrocka-Pogonia Wroclaw-Szczecin :/ takie pierdolenie ze niby nam miejsce w extraklasie sie nalezy jest z dupy wyjete-dojdzmy do tego ,ale wlasnymi silami...nie!!! dla pierdolonych przekretow i pseudokombinatorow !!!
Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 12:06
I znowu sie zaczyna juz myslalem,ze po nauczce z Ptakiem takie dywagacje na temat przenosin,odkupywania itp nie beda mialy miejsca w Szczecinie,a jednak bylem w bledzie... Ja jestem stanowczo na NIE,za duzo ludzi wlozylo serce w to,zeby powstala druzyna prowadzona na normalnych zasadach,patrzac na trybuny podczas meczu Pogoni widac tak naprawde jaki jest glod pilki w Szczecinie. Przeciez fakt,ze awansowalismy do OE wlasnymi silami,praca bz zadnych rozmowy i fuzji dawac bedzie wieksza radosc i satysfakcje...
Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 12:11
To się nie opłaca. Lepiej zrobić zrzute,troche dopłacić i oprócz ekstraklasy wykupić prawo gry w pucharze Uefa! Wtedy wszyscy byliby zadowoleni,a w szczególnosći kibice(sukcesu). Ja wiem,że to jest forum i że każdy może wpisać swoje zdanie,ale wpisy typu: to świetny pomysł,fajna sprawa itd. nie pasują tu zupełnie.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768765977 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.