Selekcja na piekiełku !!! - 28/10/2007 19:43
Nie wiem jak was , ale mnie to wk**wia gdy wchodze na 12-sty sektor i widzę dzieci siedzace tam, dłubiace słoneczki i do tego nie śpiwające ! Trzeba zrobić z tym porzadek. Jak macie jakieś konkretne i wykonalne pomysły to piszcie !!!
Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 28/10/2007 19:57
Tak, nawet był podobny temat założony. Selekcja by się przydała bo czasami liczba dzieci i dziewczyn przeraża, ale nie w tej chwili kiedy na młyn przychodzi 80-100 osób.
jest zwracana uwaga i dalej jest to samo , moze jak by tych gówniarzy nie było to by zaczeli strasi przychodzi . Nie jedna osoba mi mówiła ze wstyd im siedziec z ta gówniarzerja
Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 28/10/2007 21:28
fakt nie najlepiej to wyglada. Ale jak juz pisalem w jakims tam temacie, jak sie wywali dzieciakow i małolaty to zostanie 30 osob i wtedy to w ogole bedzie porazka a tak to chociaz polowa z tych dzieciakow spiewa i jest lepiej.
Narazie to niech jest, tak mi sie wydaje, choc oczywiscie chcialbym aby liczba ludzi sie zmienila
może nie selekcja w tej chwili(dość słaba frekwencja), ale częściej zwracać uwagę a jak nie to wypierdolić z młyna.
jest zwracana uwaga i dalej jest to samo , moze jak by tych gówniarzy nie było to by zaczeli strasi przychodzi . Nie jedna osoba mi mówiła ze wstyd im siedziec z ta gówniarzerja
bez kitu, cos w tym jest! Tez juz to gdzies slyszalem...
Wystarczy spojrzeć kto stoi/siedzi choćby na krytej.. A wiadomo, że tam jest raczej mniejszość.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 29/10/2007 17:41
Kurde, z daleka nasz młyn brzmi jak by był złożony tylko z dzieci przed mutacją spostrzeżenie kolesia, który stał przed stadionem ( bez obrazy ) Za dużo jest tam przypadkowych osób. Trzeba coś z tym zrobić ...
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Kurde, z daleka nasz młyn brzmi jak by był złożony tylko z dzieci przed mutacją spostrzeżenie kolesia, który stał przed stadionem ( bez obrazy ) Za dużo jest tam przypadkowych osób. Trzeba coś z tym zrobić ...
Bo w 3/4 jest złożony z takich osób. Bez kitu trzeba to wyeliminować.
Jeżeli chciano by wyciąć młyn z dzieciaków i lachonów to zostałoby może z 20 osób...
Żeby nie było 20 osób to trzeba wpuszczac gdzies o 16 lat bo takich jest sporo i oni nawed cos tam dra te mordy, a dzieci stoja i dłubia słonecznik i sie opierdalaja zamiast spiewac a po za tym az wstyd ze na młynie siedza dzieci po 10 czy 12 lat . Moze jak inni zobacza ze nie ma juz tych dzieci, to zaczna przychodzic i kibicowac .
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768765981 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.