Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 24/09/2007 22:26
Zawodnicy i trener Astry chca za wszelka cene aby ich mecz odbył sie u Ustroniu Morskim.Wyslemy do Szczecina 50 biletow to odpowiedni limit jak na stadion ktory ma 300 miejsc.A pozostali co przyjada bez biletu niech stoja za płotem.Niezły tupecik-zobaczymy co z tego wyniknie...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 24/09/2007 22:33
Bez urazy , ale widziales stadion w Ustroniu?Sam nie wiem jak sie doliczyli tych 300 miejsc. Krzeselek jest 150-170 . Reszta pewnie na oko policzona jako miejsca stojace .. Gwarantuje cie , ze wiecej osob nie wpuszcza bo nie ma gdzie . A zza plotu nawet lepiej widac niz z terenu stadionu
oki uległem prowokacj
ad1 napisze słownie trzynasty październik dwa tysiące siedem-to moja wersia jakbym chciał napisać trzynasty października dwa tysiące siódmego to na koniec dodałbym jeszcze literka r. (roku)
ad2 temat jak każdy inny,niegdyś pisałem że jak komuś nie odpowiada nikt go nie zmusza do odpowiedzi...
ad3 troche dziwne że śmaiło możemy jechać na wyjazd do Ustronia gdzie praktycznie nie ma trybun-oczywiście nie mam nic naprzeciwko-a taki mecz ze Stalą Szczecin gdzie może wejść ponad 5 tys gramy na Twardowskiego...A wracając do meczy z Astrą chodziło mi raczej o bute prezesa,bo skoro druzyna walcząca o awans a z tego co widać w tabeli Astra jest w czubie i podchodzi do rywalizacji z Pogonią ambicjonalnie,za co oczywiście należą sie jej brawa,powinni sie postarać o jakieś dodatkowa miejsca dla kibiców nie tylko dla swoich ale dla przyjezdnych również.A stwierdzeniem o usadownieniu za płotem troche przesadził w moich oczach...to tyle.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Poprawnie powinno być: 13 października. Pisząc: trzynasty październik sugerujesz, iż jest to trzynasty październik z kolei, a chodziło raczej o dzień miesiąca... :-)
Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 25/09/2007 00:10
W kraju nie ma zadnego stadionu na europejskim poziomie , a wymagasz od gminy liczacej ze 3000 mieszkancow , majacej budzet ok 30 milionow zl dobrego stadionu? Po co im wiekszy ? Nie liczac meczu z Pogonia stadion nigdy nie zapelnia sie do ostatniego miejsca . Awansowac do obecnej 3 ligi tez nie chca . Graja w 4 lidze , frekwencje maja niska , ambicji zbyt wielkich nie maja , wiec nie wydaja pieniedzy na marne. I taki jest problem calej 4 ligi . Stadiony wszedzie zapelniaja sie na jeden mecz . Z Pogonia. Pogon przerasta pod kazdym wzgledem reszte zespolow i niestety to my musimy sie przystosowac , a nie inne miasta.
Edit: Dodam jeszcze , ze wymogi licencyjne na 3 lige spelnia nieiwele stadionow w wojewodztwie . Spelnia je stadion Pogoni , Floty i chyba w Szczecinku . Stadion Blekitnych nie spelnia . Trzebiatow ma chyba warunkowa licencje . Kolobrzeg na 100% nie spelnia wszystkich wymogow i ma warunkowa licencje . Koszalin mial swego czasu problem z licencja na 5 lige .
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 25 września 2007, 10:29 [1 raz(y)]
Przekonałeś mnie ale po części. Nie moge sie zgodzić z Tobą w kwesti awansu-sądze że jakby była taka mozliwośc chętnie by z niej skorzystali,no chyba żę odmawiasz im ambicji sportowej. Owszem to my jesteśmy "skazani" na ten awans,ale nie można umniejszać sportowej rywalizacji. Z tym przystosowaniem też troche mogłbym pokręcić nosem,bo śmiało moglibysmy pójść tropem przykładowo Lechii czy katowic-ale czy wtedy byłby sens emocjonowania sie ligą-śmiem wątpić. Zgadzam sie że piłka dla kibiców i zaczyna powoli mnie drażnić granie wszystkiego co sie da w Szczecinie,no ale to juz nie nasza wina. No i jeszcze motyw frekfencji i dokonań druzyn z małych miasteczek-sądze że to wszystko jest powiązane ze wspomnianym już budżeten a nie z ilością ludzi przykład np Wronek vzy nawet takiego Tura Turów. Czy jest sens budowania ekip w takich "aglomeracjach" to już temat na inną dyskusje. Obserwując te rozgrywki naszła mnie taka refleksja-orgaznzując i rozgrywająć wiekszosc meczy na własnym stadionie nasz klub jest gospodarzem na "wyjeździe. Zastanawiam sie w tym momencie kto pokrywa koszty związane z przejazdem klubów przeciwnych, sędziów całej organizacji meczów etc. I tu znow taka dygrasja czy druzyny przeciwne nie idą troche na łatwizne,bo skoro z góry zakładając że mecz zakończy sie porażką (i znów pojawia sie wątek ambicji sportowej) nie lepiej zrzucić to na garb druzyny o wiekszym budżecie a ewentualna porażka jest takim zadośćuczynieniem...Troche zamieszałem ale to tylko obrazuje jak nasza Pogoń pasuje do tej całej czwartej ligi-niczym pięść do nosa.
napierw derby, po cholere tak wczesnie tematy zakladac jak jeszcze mecz wczesniejszy sie nie odbyl ;/
Popieram
Nie popieram
dlaczego
raz jest to lider, na ta chwile przynajmniej
dwa - byc moze w koncu wyjazd.
A teraz do rzeczy, okej moga przeslac te 50 biletow bo taki jest wymog, moga przeslac nawet 1 bilet ale panowie, czy ktos sie bedzie pchal na te ich krzeselka, nikt tam przeciez nie jedzie siedziec. Mozemy sobie spokojnie usadowic sie za zywo-plotem na okolo stadionu, a jak pokazal wyjazd do Szczecinka nas limity nie obowiazuja . Oby sie w koncu jakis wyjazd odbyl.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 26/09/2007 02:10
Jak dla mnie mecz powinien się odbyć w Kołobrzegu bo w końcu ten stadion spełania wymagania III ligi a jest to praktycznie rzut beretem.Dodatkowym smaczkiem jest to że Utronie to Fan Club Lecha Choć pracując tam w wakacje nie odczówało się tego bo jest to miejscowość wakacyjna...Stadionik jest naprawde mizerny na samym końcu Ustronia po prawej stronie i góra 300 osób to nadkomplet ...
3 miesiące spędziłem w Ustroniu to chyba wiem jaki klimat tam panuje ludzie tam od zawsze kibicują Lechowi bo poznalem tam wiele osób a wraz z Sarbinowem Milenem i Koszalinem Tworzą Nadmorski FC Lecha mają też taką flagę którą mogleś zobaczyć na ostatnim meczu Pogoni z Lechem w Szczecinie w tamtym roku...
Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 26/09/2007 10:10
Jeśli wyjazd dojdzie do skutku to trzeba jechać bo może być to już jeden z ostatnich wyjazdów ( obym się mylił ).Pewnie będą nas mocno zniechęcać do najazdu na Ustronie, pamiętam jak to było z Szczecinkiem, najpierw pogłoski ze bez biletu na rogatkach miasta zawrócą, później dwie kontrole na trasie itd. ale to wolny kraj i mamy prawo w październiku pojechać na plaże opalać się
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
3 miesiące spędziłem w Ustroniu to chyba wiem jaki klimat tam panuje ludzie tam od zawsze kibicują Lechowi bo poznalem tam wiele osób a wraz z Sarbinowem Milenem i Koszalinem Tworzą Nadmorski FC Lecha mają też taką flagę którą mogleś zobaczyć na ostatnim meczu Pogoni z Lechem w Szczecinie w tamtym roku...
Dużo osób tam z Poznania jest na wakacjach. Na bramkach w dyskotekach nadmorskich w tamtym rejonie stoja Lechici z kolei - wszystko mają pozamiatane, oby się to kiedys zmieniło
Dużo osób tam z Poznania jest na wakacjach. Na bramkach w dyskotekach nadmorskich w tamtym rejonie stoja Lechici z kolei - wszystko mają pozamiatane, oby się to kiedys zmieniło
O tej porze roku Nadmorski FC Leszka będzie więc nieliczny. Ciekawe czy się ujawnią na meczu. Oby doszło do tego wyjazdu
Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 27/09/2007 16:03
Rzeczywiscie Fc Lecha maja i to juz od dawna.Slyszalem ze pare ladnych lat temu druzyna Lecha przyjechala tam na obóz.Spedzili tam troche czasu,grali sparingi,trenowali i niby od tamtej pory sie zaczelo,ale pewnie powodow dlaczego są w Ustroniu za Lechem jest wiecej.Ciekawe czy sie ujawnia na Pogoni.(?)
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770487 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.