Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 15:17
W piątek 21.09.07 w Szczecinie o godzinie 19 odbędzie się mecz pomiędzy Pogonią Szczecin a Victorią Sianów ! W tym temacie wszystko o meczu komentarze, filmy , zdjęcia itd. Wszyscy na stadion !
Ostatnio edytowany przez: kuleK, 20 września 2007, 15:24 [1 raz(y)]
kto jest za aby na kazdym sektorze był taki sandał? który by zagrzewal wszystkich do kibicowania !!!! aby cały stadion spiewal!!
nie wiem czy zawuazyles ale bodajrze na meczu Pogoń-Sokół, nawet Sandal gowno pomogl jezeli chodzi o kryta(z caly szacunkiem do jego osoby)[to ludzi z krytej nie ogarnieci sa]
Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 21:40
ale mi o to nie chodzi, chodzi o to że jakby np. 12 sektor zaczoł dopingować to kazdy taki "Sandał" z danego sektora by mobilozowal kazdego do spiewu a tak to gówno.. i tylko 12 sektor spiewa
to nie takie trudne, tylko trzeba znalezc wiernych kibiców ktorzy by byli zainteresowani tym żeby podlaczac wszystkich pod doping z sektora 12
Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 21:46
i trzeba znalezc wiernych piknikowiczow ktorzy z łaski swojej zaczeliby spiewac .. szczerze to watpie w takie rozwiazanie .. skoro sam Sandał nie dal rady ich rozruszac to nikt tego nie zrobi ..
Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 22:21
Wróciłem do Kraju i mam pytanie: czy można teraz gdzieś bilet kupić na mieście, czy przy kasie tylko? Czy wszystkie wejścia są otwarte?
P.S. Może trochę offtop, ale widziałem jakiś film z ostatniego meczu i... coś się zmienia na lepsze z dopingiem chyba? "Ja kocham Pogoń" było śpiewane wolno (!) i równo, no i przede wszystkim- śpiewane.
Do zobaczenia na meczu.
Wróciłem do Kraju i mam pytanie: czy można teraz gdzieś bilet kupić na mieście, czy przy kasie tylko? Czy wszystkie wejścia są otwarte?
P.S. Może trochę offtop, ale widziałem jakiś film z ostatniego meczu i... coś się zmienia na lepsze z dopingiem chyba? "Ja kocham Pogoń" było śpiewane wolno (!) i równo, no i przede wszystkim- śpiewane.
Do zobaczenia na meczu.
nie wiem jak jest z biletami w dniu meczu o ktorej zwijaja je do klubowych kas, ale mozna bylo do tej pory kupowac w Fali i na Pilsudskiego, wejsca pootwierane sa wszystkie oprocz tych glownych od Twardowskiego. Co do dopingu, maglujemy i poprawiamy, do oporu , teraz jest na to odpowiedni czas.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 20/09/2007 23:49
musze zauwazyc jednak ze kryta czasami spiewa jak ktos tam zacznie krzyczec. Mysle ze moze chociaz polowa by spiewala a to zawsze cos. Sandala drugiego nie bedzie ale moze kilka osob ktore by staraly sie ozywic publike by sie znalazlo, i zauwazylem ze wystarczy kilka osob zacznie spiewac na krytej i potem coraz wiecej sie dolacza.
To moje spostrzezenia bo ostatnio bylem na krytej.
Jesli chodzi o mecz z Victorią, to analizując jej dotychczasowe (a bardziej ostatnie) wyniki, to możemy smiało myśleć o wysokim zwycięstwie, ponieważ 2 ostatnie mecze drużyny z Sianowa to 2 wysokie porażki. Najpierw 1:7 z Wybrzeżem i 0:4 ze Stalą Szczecin. Więc co do zwycięstwa Pogoni raczej nie powinno być wątpliwości tymbardziej, że w klubie z Sianowa nie ma dobrych nastrojów. Związane są one z kłopotami finansowymi. (prezes klubu ma się podać do dymisji po meczu z Pogonią)
Połowa lub nawet więszość postów w tym temacie jest na temat. Gadka o dopingu to chyba nie tu.
Jesli chodzi o mecz z Victorią, to analizując jej dotychczasowe (a bardziej ostatnie) wyniki, to możemy smiało myśleć o wysokim zwycięstwie, ponieważ 2 ostatnie mecze drużyny z Sianowa to 2 wysokie porażki. Najpierw 1:7 z Wybrzeżem i 0:4 ze Stalą Szczecin. Więc co do zwycięstwa Pogoni raczej nie powinno być wątpliwości tymbardziej, że w klubie z Sianowa nie ma dobrych nastrojów. Związane są one z kłopotami finansowymi. (prezes klubu ma się podać do dymisji po meczu z Pogonią)
Myślę że meczyk rozstrzygnie się w 1 połowie chłopaki strzelą z 2-3 bramki i będą podobnie jak ze Sławą kontrolować meczyk w 2 połowie nie wysilając się zbytnio . Jednak tak częste mecze muszą dać się we znaki kondycyjnie .
Pewnie będzie tak jak piszecie, Pogoń trafia w tej kolejce na rywala z ogona tabeli IV ligi i powinna wygrać (i to w cuglach). Jak będzie? Zobaczymy wieczorem.
Ciekaw jestem czy frekwencja dzisiaj podskoczy: 6 zwycięstw z rzędu, ładna pogoda przez cały dzień, początek weekendu.
taaa i kurwa piatek a nie sobota i wiekszosc pewnie tak jak ja w robocie jeszcze siedzi.. :[
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770492 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.