Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kuleK
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7120 dni

Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 17/09/2007 16:00
Już w srodę (19.08.07) o godzinie 19 w Szczecinie odbędzie się mecz pomiędzy Pogonią Szczecin a Wybrzeżem Rewalskim Rewal ! Zapraszam do komentarzy, wklejania fot i filmów z meczu itd. :) Wszyscy na stadion !!

Obrazek gif wstawiony na forum
Dominik
Kibic
Na forum od 6782 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 11:53
patrzac po dotychczasowych wynikach raczej nie bedzie to bezbramkowy remis :D

Mijemy nadzieje ze podtrzymamy dobra passe i bedzie kolejne zwyciestwo :)

Do zobaczenia na stadionie Flaga Pogoni

ch.
Kibic
Na forum od 8473 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 12:28
Przed meczem Pogoń-Wybrzeże

- Interesuje nas tylko zwycięstwo, na pewno nie wystarczy nam remis - powiedział nam Marek Minkwitz, trener zespołu z Rewala.

[ Zapowiedz + video ]

Lrd
Moderator**
Na forum od 7639 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 15:59

ch. napisał:  
Przed meczem Pogoń-Wybrzeże

- Interesuje nas tylko zwycięstwo, na pewno nie wystarczy nam remis - powiedział nam Marek Minkwitz, trener zespołu z Rewala.

[ Zapowiedz + video ]

hah .. ;) kuffa optymisci .. ;)

Against modern wszystko!
grzela07
Kibic
Na forum od 7255 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 16:18
"Z takim potencjałem i budżetem powinni wygrywać każdy mecz pięć, sześć do zera, a wygrywali trochę dzięki przychylności losu."
Torche dziwna wypowiedz patrzac na to ze prezes klubu z niskiej ligi powinien chyba najlepiej wiedziec ze pieniadze nie graja tylo gracze. A co do potencjału to chyba wiadomo ze najpierw trzeba sie zgrac i przyzwyczaic wiec nie wiem po co takie zaczepne teksty.

eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 16:22
Za tak buńczuczne wypowiedzi Pogoń powinna im dzisiaj spuścić łomot w okolicach 6:0, mam nadzieję, że tak będzie.

Widać, prezes na wszelką cenę chce pokazać, że drużyna z Rewala będzie równorzędnym przeciwnikiem dla Portowców i może stworzyć im ogromne problemy. Może i 7:1 w poprzedniej kolejce robi wrażenie, ale nie oszukujmy się gramy w Szczecinie i Pogoń jest "nieco" lepsza od poprzedniego przeciwnika Wybrzeża.

goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 16:24

grzela07 napisał:  
"Z takim potencjałem i budżetem powinni wygrywać każdy mecz pięć, sześć do zera, a wygrywali trochę dzięki przychylności losu."
Torche dziwna wypowiedz patrzac na to ze prezes klubu z niskiej ligi powinien chyba najlepiej wiedziec ze pieniadze nie graja tylo gracze. A co do potencjału to chyba wiadomo ze najpierw trzeba sie zgrac i przyzwyczaic wiec nie wiem po co takie zaczepne teksty.

Wlasnie w nizszych ligach graja pieniadze. Jezeli ktos ma ogromny budzet , wchodzi bez wiekszych problemow. W 1 czy 2 lidze mozna zniwelowac przewage finansowa. Ale w 3 lidze , a w szczegolnosci jeszcze nizszych ligach jest to glowny czynnik .

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6870 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 19:20
15 min. - Błąd Walburga i strzał Milkowskiego, ktory trafia w poprzeczkę
15 min. - Błąd Walb
12 min. - Na boisku dominuje walka w środku pola
9 min. - Faul dla Pogoni, wrzutka Bilińskiego, ale fatalnie
8 min. - Groźny strzał Kseniak
6 min. - Kolejny atak piłkarzy z Rewala, ale piłkę na aut wybija Norsesowicz.
5 min. - Groźny strzał jednego z zawodników Wybrzeża i piłkę głową na kolejny róg wybija Norsesowicz.
3 min. - Atak piłkarzy Rewala. Milkowski wywalczył rzut rożny
2 min. - Dwóch zawodników Pogoni leży na murawie
1 min. - Rozpoczynamy spotkanie
jak widać buńczuczne zapowiedzi Rewala maja pokrycie...

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6870 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 19:33

nowa od nowa napisał:  
15 min. - Błąd Walburga i strzał Milkowskiego, ktory trafia w poprzeczkę
15 min. - Błąd Walb
12 min. - Na boisku dominuje walka w środku pola
9 min. - Faul dla Pogoni, wrzutka Bilińskiego, ale fatalnie
8 min. - Groźny strzał Kseniak
6 min. - Kolejny atak piłkarzy z Rewala, ale piłkę na aut wybija Norsesowicz.
5 min. - Groźny strzał jednego z zawodników Wybrzeża i piłkę głową na kolejny róg wybija Norsesowicz.
3 min. - Atak piłkarzy Rewala. Milkowski wywalczył rzut rożny
2 min. - Dwóch zawodników Pogoni leży na murawie
1 min. - Rozpoczynamy spotkanie
jak widać buńczuczne zapowiedzi Rewala maja pokrycie...

29 min. - Wybrzeże wykonało rzut wolny - jeden z napastników strzelił nad poprzeczką
23 min. - Jarymowicz fauluje przed polem karnym jednego z zawdonikow Wybrzeza
21 min. - Sprytny strzał Przewoźniaka, który stojąc tyłem do bramki starał się strzelić głową.
18 min. - Rzut rożny dla Pogoni, wykonuje Biliński, ale obrońcy Rewala wybijają piłkę w pole
16 min. - Drugi błąd Walburga, Milkowski wychodzi sam na sam, ale sytuację ratuje Jarymowicz
czyżby kondycja czy motywacja poszła na spacer?

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
BS
Kibic
Na forum od 7113 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 21:19
Cieszy wygrana ale poziom gry Pogoni to dno. Czyżby co poniektórym soda uderzyła do głowy ? Ogarnijcie sie panowie...

eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 21:39
Fakt gra Pogoni nie była najlepsza, szczególnie w pierwszej połowie. Ale nie przesadzajmy poza tym, że Rewal parę razy dokładnie wymienił kilka podań, to za dużo okazji do strzelenia bramki nie mieli. Co innego druga połowa, w której Portowcy znacznie się ożywili i mieli parę okazji do strzelenia wcześniej bramki (Skrzypek chyba ze 3). No i wreszcie w 88 minucie Skrzypek z wolnego - szczerze, to dawno się tak nie cieszyłem ze zdobytej bramki.

Nawet sporo ludzi jak na środowy mecz i fajny doping, tylko dlaczego znów tacy ospali wszyscy? Bawiących się na młynie można policzyć na palcach jednej ręki.

DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 21:52
Lidera mamy ! za chuja go nie oddamy ! ;)

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Yahoo
Kibic
Na forum od 6744 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 21:58
jeszcze nie mamy lidera ale juz coraz blizej. Co do meczu to niestety baaaaardzo slabo zagrali, zupelnie nie ta druzyna grala. W drugiej polowie cos tam sie ruszylo ale i tak bylo kiepsko no ale na Skrzypka zawsze mozna liczyc i uratowal nam zwyciestwo.

ZAWSZE Z POGONIĄ !
kondzik
Kibic
Na forum od 7619 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 21:58

Domino napisał:  
Lidera mamy ! za chuja go nie oddamy ! ;)

Proponuje spojrzec na tabele ;)

szczepaneq
Kibic
Na forum od 6734 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 21:59
Nooo najważniejsze że 3 pkt i lider jest nasz :) I oby tak do końca sezonu... Szkoda że nie mogłem dziś przyjść na Twardowskiego :/ Z Balkonu słyszałem fajny doping i radość po bramce :)

eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 22:03
Pogoń ma aktualnie 3 miejsce z dorobkiem 21 punktów (pierwsze Ustronie Morskie 23 punkty).

Dawno Pogoń nie miała takiej zwycięskiej serii (6 meczy z rzędu wygranych) oby tak dalej!

Lrd
Moderator**
Na forum od 7639 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 22:27
UPS .. ;D a nam policja wparowala do tramwaju i mnie dorwali ;D mam takie pytanie, jak sie przedstawia sprawa z mandatem ? bo mi do reki nie dali i nie wiem wogole o co chodzi ..

Against modern wszystko!
G.
*zablokowany
Na forum od 7029 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 22:30
Nie dostałeś mandatu to Cię mogą za przeproszeniem w dupe pocałować ;)

Obrazek jpg wstawiony na forum
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7975 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 22:39
Widziałem ze tramwaj nie ruszył nawet ... Mam wielką prośbę jak ktoś będzie posiadał filmik ze strzelonej bramki to proszę wrzucić do tego tematu z góry dzięki . Pozdrawiam

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Lrd
Moderator**
Na forum od 7639 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 22:45

Psmks napisał:  
Widziałem ze tramwaj nie ruszył nawet ... Mam wielką prośbę jak ktoś będzie posiadał filmik ze strzelonej bramki to proszę wrzucić do tego tematu z góry dzięki . Pozdrawiam

to nie ten tramwaj .. ja jechalem w druga mańke ;)

Against modern wszystko!
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770496 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005