Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Sokół << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7260 dni

Pogoń - Sokół - 02/09/2007 20:54
W Sobotę 8 września o godzinie 17:00 Pogoń Szczecin podejmie na własnym stadionie Osłabioną drużynę z Pyrzyc , która ten mecz rozegra drużyną Juniorską a więc będzie pewna wygrana i kompromitująca Sokół :)
Wszyscy na stadion !!:)

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 02/09/2007 21:25
a takiego tematu nie bylo juz
po za tym pronowalbym aby dyskuje o meczach umieszczac w temacie Wystepy Pogoni w IV lidze poniewaz burdel z tematami sie robi;]

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
szczepaneq
Kibic
Na forum od 6734 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 02/09/2007 21:31
ah tam osobny temat dla każdego meczu wcale nie jest złym pomysłem, własnie w występy Pogoni IV - ligowej robi sie wtedy burdel bo nie wiadomo jaka wypowiedź do jakiego meczu a tak wszystko przejrzyscie jest ;]

mksmarek
Kibic
Na forum od 7406 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 02/09/2007 21:50

szczepiii napisał:  
ah tam osobny temat dla każdego meczu wcale nie jest złym pomysłem, własnie w występy Pogoni IV - ligowej robi sie wtedy burdel bo nie wiadomo jaka wypowiedź do jakiego meczu a tak wszystko przejrzyscie jest ;]

i co jak wyjdziemy z IV ligi to 17 tematow juz raczej nie bedzie tykalne popieram phoenixa

Rch.
Kibic
Na forum od 7027 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 02/09/2007 23:16
A tam dajcie spokój z tym czy należy zakładać nowy temat czy nie jeśli chodzi o konfrontacje z przeciwnikami Pogoni.

Widzę, że poprzedni temat „ Pogoń-Sokół 8 września” czy jakoś tak wykasowali moderatorzy (słusznie)i powstał nowy znowu założony przez niejakiego „lotto”, który ciągle lamentuje o jakimś tam osłabieniu. Człowieku ogarnij się. Skończ temat z Sokołem. Jeśli tak bardzo Ci ich szkoda to zagraj z nimi albo ich na stadionie dopinguj. I czemu odrazu kompromitacja Sokoła. Jesli są dobrze grają to napewno tanio skóry nie sprzedadzą tymbardziej, że jest to dla nich szansa pokazania się np. Trenerowi Pogoni, który potencjalnie, może jescze sciągnąc do składu dobrego zawodnika.

Pamiętam też jak pisałeś, że do Szczecinka pociągiem pojedziesz. Raczej Cię nie było, bo trzaskałeś posty podczas trwania meczu. Taki z Ciebie „wyjazdowicz „od siedmiu boleści.

Propagujesz tylko zamieszanie i lament na tym forum nic więcej żadnych merytorycznych lub ciekawych wypowiedzi. Proponuje na jakiś czas wyłączyć komputer. Bez odbioru.

Czuję, że zjawi się na tym meczu troche ludzi. 3 zwycięstwa z rzędu jednak robią jakiś rozgłos. Musimy trzymać dobrą passę, a więc Portowcy Tylko zwycięstwo!!!

Ostatnio edytowany przez: Rch., 2 września 2007, 23:22 [2 raz(y)]

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
BadBoy
Kibic
Na forum od 7842 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 03/09/2007 09:06

Rychu napisał:  
Propagujesz tylko zamieszanie i lament na tym forum nic więcej żadnych merytorycznych lub ciekawych wypowiedzi. Proponuje na jakiś czas wyłączyć komputer. Bez odbioru.

lotto poprostu nabija licznik postów i tematów heh...

No One Like Us....We don't Care...
Jo
Kibic
Na forum od 7260 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 03/09/2007 21:01

badboy napisał:  

Rychu napisał:  

nie nabijam licznik swoich postów :P

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Pogoń - Sokół - 04/09/2007 19:48

badboy napisał:  

Rychu napisał:  

moze chce sie wkrecic i szuka znajomosci internetowych:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Dominik
Kibic
Na forum od 6782 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 04/09/2007 23:17
albo bedzie najwiekszym propagatorem internetowej zgody Pogoni z Sokolem :D

gregm
Kibic
Na forum od 7317 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 05/09/2007 11:45
''Piłkarze z Pyrzyc zapowiadają, że na stadion przy Twardowskiego nie wyjdą z „uwiązanymi nogami”.

- Chłopcy czekają na mecz z Pogonią już od dawna – mówi Wojciech Pardała, prezes Sokoła. - W drużynie wszyscy są zdrowi i gotowi do boju ze słynnym rywalem. – Wiem, że do Szczecina wybiera się grupa naszych kibiców. Nie możemy ich zawieść – dodaje.''
zrodlo : mmszczecin.pl

i gdzie jest ten oslabiony,grajacy juniorami sokól????

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
Prw
Kibic
Na forum od 7336 dni

*

Odp: Pogoń - Sokół - 05/09/2007 12:55
Czyżby pierwszy mecz z zorganizowaną grupą kibiców gości? :]

To nie są leszcze Stefan...
kiko
Kibic
Na forum od 7033 dni

*

Odp: Pogoń - Sokół - 05/09/2007 15:44
W sobotę Pogoń Szczecin zmierzy się z Sokołem Pyrzyce w tym meczu nie zobaczymy szkoleniowca oraz jednego z czołowych zawodników zespołu z Pyrzyc. Chodzi o trenera Wiesława Kawczyńskiego oraz jego syna Adama Kawczyńskiego (na zdjęciu) który w sobotę występuje w związek małżeński. Zespół z ławki trenerskiej poprowadzi najprawdopodobniej Marek Lewandowski.

Oprócz tych braków zabranie także Dominika Olszówki, który pauzuje za żółte kartki, możliwe, że zobaczymy Davida Ptaki Malewo który wznowił treningi z Sokołem.

PS. easy....

chtwo
Kibic
Na forum od 7352 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 05/09/2007 21:51

kiko napisał:  
W sobotę Pogoń Szczecin zmierzy się z Sokołem Pyrzyce w tym meczu nie zobaczymy szkoleniowca oraz jednego z czołowych zawodników zespołu z Pyrzyc. Chodzi o trenera Wiesława Kawczyńskiego oraz jego syna Adama Kawczyńskiego (na zdjęciu) który w sobotę występuje w związek małżeński. Zespół z ławki trenerskiej poprowadzi najprawdopodobniej Marek Lewandowski.

Oprócz tych braków zabranie także Dominika Olszówki, który pauzuje za żółte kartki, możliwe, że zobaczymy Davida Ptaki Malewo który wznowił treningi z Sokołem.

PS. easy....

...nie moglem sie powstrzymac:D "...Dawida Ptaki Malewo..." - czyzby jakis naturalizowany brazylijczyk polskiego pochodzenia?:)

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów

Kibic
Na forum od 7950 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 05/09/2007 22:30
to jest Pataki :P literówka po prostu :]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8154 dni

**

Odp: Pogoń - Sokół - 06/09/2007 14:32
A ja mam poważnie pytanie, czy kobiety wchodzą za darmo? :P

Z daleka nie będzie widać.
FCS 1948
Kibic
Na forum od 7178 dni

*

Odp: Pogoń - Sokół - 06/09/2007 14:36

ZetPe napisał:  

z tego co wiem to wchodza pisalo kiedys na v.pl

Tylko Pogoń !
Jo
Kibic
Na forum od 7260 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 06/09/2007 16:54

chtwo napisał:  

kiko napisał:  

PS. easy....

...nie moglem sie powstrzymac:D "...Dawida Ptaki Malewo..." - czyzby jakis naturalizowany brazylijczyk polskiego pochodzenia?:)

Z REPUBLIKI KONGO

Nowy nabytek sokoła

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7471 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 06/09/2007 17:36

ZetPe napisał:  

tak

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
WM
Kibic
Na forum od 7178 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 06/09/2007 18:49
łeee to sie przebiore;)

Amat victoria curam
Bzyku
Kibic
Na forum od 7888 dni

*

Odp: Pogoń - Sokół - 06/09/2007 23:04
Obrazek jpg wstawiony na forum

Oto czego Ci trzeba - użyj tego, a będziesz miał dożywotni wjazd na stadion za darmo :D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770494 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005