Pogoń - Sokół - 02/09/2007 20:54
W Sobotę 8 września o godzinie 17:00 Pogoń Szczecin podejmie na własnym stadionie Osłabioną drużynę z Pyrzyc , która ten mecz rozegra drużyną Juniorską a więc będzie pewna wygrana i kompromitująca Sokół
Wszyscy na stadion !!
Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Odp: Pogoń - Sokół - 02/09/2007 21:25
a takiego tematu nie bylo juz
po za tym pronowalbym aby dyskuje o meczach umieszczac w temacie Wystepy Pogoni w IV lidze poniewaz burdel z tematami sie robi;]
Odp: Pogoń - Sokół - 02/09/2007 21:31
ah tam osobny temat dla każdego meczu wcale nie jest złym pomysłem, własnie w występy Pogoni IV - ligowej robi sie wtedy burdel bo nie wiadomo jaka wypowiedź do jakiego meczu a tak wszystko przejrzyscie jest ;]
Odp: Pogoń - Sokół - 02/09/2007 23:16
A tam dajcie spokój z tym czy należy zakładać nowy temat czy nie jeśli chodzi o konfrontacje z przeciwnikami Pogoni.
Widzę, że poprzedni temat „ Pogoń-Sokół 8 września” czy jakoś tak wykasowali moderatorzy (słusznie)i powstał nowy znowu założony przez niejakiego „lotto”, który ciągle lamentuje o jakimś tam osłabieniu. Człowieku ogarnij się. Skończ temat z Sokołem. Jeśli tak bardzo Ci ich szkoda to zagraj z nimi albo ich na stadionie dopinguj. I czemu odrazu kompromitacja Sokoła. Jesli są dobrze grają to napewno tanio skóry nie sprzedadzą tymbardziej, że jest to dla nich szansa pokazania się np. Trenerowi Pogoni, który potencjalnie, może jescze sciągnąc do składu dobrego zawodnika.
Pamiętam też jak pisałeś, że do Szczecinka pociągiem pojedziesz. Raczej Cię nie było, bo trzaskałeś posty podczas trwania meczu. Taki z Ciebie „wyjazdowicz „od siedmiu boleści.
Propagujesz tylko zamieszanie i lament na tym forum nic więcej żadnych merytorycznych lub ciekawych wypowiedzi. Proponuje na jakiś czas wyłączyć komputer. Bez odbioru.
Czuję, że zjawi się na tym meczu troche ludzi. 3 zwycięstwa z rzędu jednak robią jakiś rozgłos. Musimy trzymać dobrą passę, a więc Portowcy Tylko zwycięstwo!!!
Ostatnio edytowany przez: Rch., 2 września 2007, 23:22 [2 raz(y)]
Propagujesz tylko zamieszanie i lament na tym forum nic więcej żadnych merytorycznych lub ciekawych wypowiedzi. Proponuje na jakiś czas wyłączyć komputer. Bez odbioru.
lotto poprostu nabija licznik postów i tematów heh...
moze chce sie wkrecic i szuka znajomosci internetowych
- Chłopcy czekają na mecz z Pogonią już od dawna – mówi Wojciech Pardała, prezes Sokoła. - W drużynie wszyscy są zdrowi i gotowi do boju ze słynnym rywalem. – Wiem, że do Szczecina wybiera się grupa naszych kibiców. Nie możemy ich zawieść – dodaje.''
zrodlo : mmszczecin.pl
i gdzie jest ten oslabiony,grajacy juniorami sokól?
Odp: Pogoń - Sokół - 05/09/2007 15:44
W sobotę Pogoń Szczecin zmierzy się z Sokołem Pyrzyce w tym meczu nie zobaczymy szkoleniowca oraz jednego z czołowych zawodników zespołu z Pyrzyc. Chodzi o trenera Wiesława Kawczyńskiego oraz jego syna Adama Kawczyńskiego (na zdjęciu) który w sobotę występuje w związek małżeński. Zespół z ławki trenerskiej poprowadzi najprawdopodobniej Marek Lewandowski.
Oprócz tych braków zabranie także Dominika Olszówki, który pauzuje za żółte kartki, możliwe, że zobaczymy Davida Ptaki Malewo który wznowił treningi z Sokołem.
W sobotę Pogoń Szczecin zmierzy się z Sokołem Pyrzyce w tym meczu nie zobaczymy szkoleniowca oraz jednego z czołowych zawodników zespołu z Pyrzyc. Chodzi o trenera Wiesława Kawczyńskiego oraz jego syna Adama Kawczyńskiego (na zdjęciu) który w sobotę występuje w związek małżeński. Zespół z ławki trenerskiej poprowadzi najprawdopodobniej Marek Lewandowski.
Oprócz tych braków zabranie także Dominika Olszówki, który pauzuje za żółte kartki, możliwe, że zobaczymy Davida Ptaki Malewo który wznowił treningi z Sokołem.
PS. easy....
...nie moglem sie powstrzymac "...Dawida Ptaki Malewo..." - czyzby jakis naturalizowany brazylijczyk polskiego pochodzenia?
PS. easy....
...nie moglem sie powstrzymac "...Dawida Ptaki Malewo..." - czyzby jakis naturalizowany brazylijczyk polskiego pochodzenia?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770494 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.