Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Piast Choszczno << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dewu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7399 dni

Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 25/08/2007 12:34
29.08.07

18:00: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno

W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Thorgal
Kibic
Na forum od 7436 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 25/08/2007 12:57
Pozostaje tylko kontynuować passę, wygrać i nie tracić kontaktu z czołówką tabeli. Pozdrowienia dla kibiców Pogoni Szczecin z Choszczna i okolic Aeja oooo

>cały stadion barwy w górę< Obrazek gif wstawiony na forum
PAFCIO
Kibic
Na forum od 6736 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 25/08/2007 13:19
Nie ma innego scenariusza, jak wygrana! Piast Choszczno jest beniaminkiem w IV lidze i nie powinien sprawić naszym zawodnikom żadnych kłopotów, zwłaszcza jeśli celem Pogoni jest awans 1 miejsce

Stargard Szczeciński kibicuje Pogoni Szczecin!!!
Czy wygrywasz, czy nie, Ja i tak kocham Cię! Bo najlepsza w Polsce jest: Pogoń Szczecin MKS!!!
Nerson48
Kibic
Na forum od 6823 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 25/08/2007 13:54
AWANS MUSI BYC !!!!!! :D

phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 25/08/2007 14:02
ciekawe czy bedzie wyjazd do Szczecinka czy znowu wyjazd u siebie:)
a co do tematu to wygrana musi byc to jest raz a dwa to ludzie zeby dopisali po zwyciestwie tez :) tak chociaz +4000 tys :D

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
AL
Kibic
Na forum od 7447 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 26/08/2007 14:30
Zwycięstwo będzie piłkarze Piasta sie o to postarają, ostatnie 10 min. mają zabójcze.

Kupa śmiechu

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
dewu
Kibic
Na forum od 7399 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 27/08/2007 23:32
Beda nowe piosenki to mam nadzieje ze Portowcy doloza staran i wygraja :D

W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Castaway
Kibic
Na forum od 6857 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 15:53

Cytat:  
Mimo jak na razie przeciętnej frekwencji na meczach Portowców, kibice dążą do tego by poprawić zarówno ilość jak i jakość. Do repertuaru przyśpiewek kibiców Pogoni zostanie włączonych kilka nowych utworów. W tym też celu śpiewniki z nowymi tekstami zostaną rozprowadzone przez meczem. Stowarzyszenie Portowcy zaprasza najzagorzalszych kibiców do wspierania naszej drużyny przez pełne 90 minut spotkania.

Po sławę, po szacunek, po zwycięstwo!
Stawic sie w komplecie i drzeć pizde ile wlezie :)

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
christoph
Kibic
Na forum od 8583 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 20:06
Mam nadzieję, że Kaczmarek nie przeprowadził 5 zmian jak jest w relacji LIVE...

Dziękuję :)
Orło
Kibic
Na forum od 8313 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 20:17

christoph napisał:  
Mam nadzieję, że Kaczmarek nie przeprowadził 5 zmian jak jest w relacji LIVE...

Ja naliczyłem 4 zmiany. Ile zmian można dokonywać w IV lidze, wie ktoś???

Babilon Team
Bzyku
Kibic
Na forum od 7888 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 20:20
Można dokonywać 3 zmian "normalnych" - dodatkowo można wymieniać też "młodzieżowca" na "młodzieżowca" (tych w każdym meczu musi grać minimum trzech) - ale tu już nie wiem, czy jest jakiś limit, czy można tych młodzieżowców wymieniać bez ograniczeń.

---

Co do meczu. Skandaliczny brak skuteczności!

Dajcie tu NAPASTNIKA (a nie ludzi udających, że nimi są).

Kolejny mecz, w którym wynik 5-0 należało by uznać za niesprawiedliwy, a męczymy się okrutnie. Gra nie była najgorsza, sytuacji mnóstwo, a wykończenia zero. Piast to bardzo słabiutki zespół, przewaga Pogoni monstrualna, a gówno z tego wychodziło.

Co robi na boisku Kowal? Przecież to karykatura napastnika - mnóstwo bezsensownych kiwek, niecelnych podań i zatwardziały upór w tym by wjechać z piłką do bramki. Jeszcze ten jego brutalny faul w drugiej połowie, po którym powinien wylecieć z boiska na zbity pysk...

Przewoźniak podobnie - co sytuacja to partoli... Tylko jedno mu wyszło, ten rzut rożny, gdzie zakręcił piłkę w stylu Deyny i trafił w słupek.
Rydzak dziś przechodził samego siebie - przecież takie sytuacje jakie on miał, to nawet moherowe babcie by wykorzystywały. Zwłaszcza ta z początku 2 połowy.
Jak można mając piłkę na wprost bramki na 7-ym metrze, pustynię wokół siebie i kilka sekund do namysłu strzelić wprost w praktycznie leżącego bramkarza? Myślałem, że takie rzeczy to tylko w Erze, a jednak nie.

Na plus dziś mimo wszystko Łukasz Skórski, który choć skutecznością też nie grzeszył, to ładnie pogrywał na lewym skrzydle, wygrywał sporo pojedynków i stwarzał duże zagrożenie.
Na plus Tomasz Parzy, którego wejście podniosło jakość gry linii pomocy. On też asystował przy golu robiąc kolejny dobry rajd na skrzydle.
Na plus Skrzypek, który pokazuje co należy robić w polu karnym rywala - dwa razy dostał piłkę i za pierwszym razem był niezły strzał w bramkę, a za drugim razem gol.
No i na plus Jarymowicz, który dobrze grał na prawej obronie, często ładnie się włączał w akcje ofensywne.
Na plus znów Biliński - z pewnością najlepszy defensywny pomocnik w całej lidze (nietrudno o to hehe).

Ogólnie to działacze powinni stanąć na głowie by zdążyć ściągnąć tu choćby Chifona.
A Kaczmarek powinien przejrzeć wreszcie na oczy i Kowala odesłać tam, gdzie jego miejsce - na ławkę. Niech wyciąga nawet młodzików z rezerw w jego miejsce - gorsi nie będą.

P.S. Co za idiota znów zamknął 7 sektor? I tak była tam dziura w ogrodzeniu, przez którą wszyscy wchodzili, a ostatecznie na tym sektorze znalazło się chyba najwięcej ludzi ze wszystkich. Więc po jaką cholerę go zamykać?

Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 29 sierpnia 2007, 20:42 [2 raz(y)]

Kibic
Na forum od 7950 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 20:23
uff.. wymęczyli ale 3 pkt. są :]

co to zrobił Norsesowicz (nie jestem pewien czy to on) bez komentarza.. dobrze, że prowadziliśmy już 1:0...

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
LEOnek
Kibic
Na forum od 7287 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 20:34
Ogólnie w naszym wykonaniu atak non stop . 1 połowa I Biliński mistrzowsko w środku ale jak zwykle zabrakło wykończenia przez napastników. 2 połowa juz bez Biliego (mam nadzieje ze to niegroźny uraz chyba barku) i od razu gra w środku "siadła" - niestety nie ma zmiennika na pozycji rozgrywającego. Brameczka Skrzypka zreszta po jego rozegraniu - silny strzał i bramkarz bez szans - szkoda ze reszcie zawodników zabrakło "pary" w strzałach -- na ogól niecelnie i słabo. Rzutów roznych od groma a każdy prosto w rece bramkarza - szkoda bo to powinno być nasza mocna strona- pora chyba to potrenować i ustawić kilka wariantów tego rozegrania.

I ostatnia sytuacja w meczu - pusta bramka i nasz piłkarz mając piłeczke przy nodze potyka sie... i nie trafia- żenada . (nie widziałem kto to był )

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
el_presidente
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 20:41

LEOnek napisał:  
Ogólnie w naszym wykonaniu atak non stop . 1 połowa I Biliński mistrzowsko w środku ale jak zwykle zabrakło wykończenia przez napastników. 2 połowa juz bez Biliego (mam nadzieje ze to niegroźny uraz chyba barku) i od razu gra w środku "siadła" - niestety nie ma zmiennika na pozycji rozgrywającego. Brameczka Skrzypka zreszta po jego rozegraniu - silny strzał i bramkarz bez szans - szkoda ze reszcie zawodników zabrakło "pary" w strzałach -- na ogól niecelnie i słabo. Rzutów roznych od groma a każdy prosto w rece bramkarza - szkoda bo to powinno być nasza mocna strona- pora chyba to potrenować i ustawić kilka wariantów tego rozegrania.

I ostatnia sytuacja w meczu - pusta bramka i nasz piłkarz mając piłeczke przy nodze potyka sie... i nie trafia- żenada . (nie widziałem kto to był )

Jak powyzej - Boze chron zdrowie Bilinskiego bo jako jedyny wie o co chodzi w rozgrywaniu pilki a jego wrzutki na prawa i lewa strone to po prostu czysty profesjonalizm. Poza tym Pogon grala jak impotent -- mnostwo akcji ale zero szans finalizacji chociazby jednej z nich. Brak NAPASTNIKOW -- z tego co pamietam Kaczmarek zakladal ze w napadzie szalec beda mlodsi pilkarze ale ja widze ze ich bedzie musiala wyreczac stara gwardia, ktora zeby na murawie zjadla. Zreszta wystarczy spojrzec na strzelcow bramek w ostatnich meczach.

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Paula19mks
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 20:42
Najważniejsze zwycięstwo i kolejne 3 punkty może i styl nie był najlepszy no ale nikt nie powiedział ze przeciwnicy sie połozą przed nami...powolutku zbierajmy punkty a wkrótce wskoczymy na 1 miejsce:) cierpliwośći jeszcze troche:) Dzięki Portowcy za te ważne 3 punkty..Do Boju MKS!

Zawsze w moim sercu tylko Pogoń Szczecinska!
dewu
Kibic
Na forum od 7399 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 20:54
Pooogoooń Szczecin Goool lalalalalalallaaaa.. :D:D:D

ch.
Kibic
Na forum od 8473 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 21:05
Dziś też: Stal Szczecin - Sława Sławno 1:3 (1:0)

V...
Kibic
Na forum od 8777 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 21:11
Z tego co czytam to ten zasodowany chlopaczek i gwiazdor kowal pokazal fucka do kibicow?

MKS
eJay
Kibic
Na forum od 7848 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 21:16
Styl dobry, gra dobra, forma napastników do dupy. Przewozniak i Kowal na ławke, Kossakowski od pierwszej minuty w nastepnym meczu. Rydzak dzisiaj biegał jakby zjadł o jednego kebaba za dużo.

Wazne sa 3 punkty i awans w tabeli.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 7054 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Piast Choszczno - 29/08/2007 21:20
Chlopaki walczyli do ostatniej minuty tego sie nie da zaprzeczyc !
Doping bardzo dobry , nowe przyspiewki mam nadzieje ,że beda wolniej spiewane ale i tak jest git !
Nowa flaga bardzo ladnie sie prezentuje :)
Pogoń Szczecin gol lalalalala !

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770492 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005