Pogoń - GKS Bełchatów - 26/05/2007 08:58
Ostatni mecz z cyklu brazylijskiego. Myslę, że po tym co w tych dniach wydarzyło się w Gutowie na ten mecz powinno się iść. Co by nie mówić o Baniaku, to za ostatnie tygodnie należy mu się uznanie. Wszedł w bagno, nie poddał się, poprawił co mógł i ostatecznie dzieki niemu nie dojdzie do jeszcze większego skandalu z ostatnim meczem. Obecność na tym meczu to pokazanie, że Szczecin potrzebuje Pogoni a kibice szanują wolę gry do końca nawet w beznadziejnej sytuacji. Poza tym rzadko można być świadkiem zdobywania mistrzostwa lub jego przegrywania w ostatnim meczu. Ja miałem okazję raz byc na takim meczu. Szkoda, że tak jak i teraz o mistrzostwo nie grała Pogoń. Ale wierzę, że kiedys jeszcze będzie.
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów - 26/05/2007 09:52
Jedynie co będzie ciekawe na tym meczu to że GKS będzie mieć fetę u nas i będzie odbierać puchar.A co do frekwencji to obawiam się że tak czy siak będzie niska.Co do samego meczu-myślę iż właśnie przez te dantejskie sceny piłkarze przejdą obok meczu lub gorsza z sytuacji wyjąd ale nie będą wogóle grali.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
A ja bym się nie zdziwił jakby GKS męczył się i to długo. Coś czuję, że Baniak wystawi głównie Polaków, którzy będą za...ć, żeby się pokazać, bo nowego klubu szukać trzeba... Inna sprawa, że mecz może wyglądać jak z Wisłą, przyjadą z nastawieniem "kiedyś bramka musi paść...", a przez przypadek Pogoni może uda się jedna akcja.
Z reszta olać mecz, najbardziej jestem ciekawy tego co powie Baniak i zawodnicy po nim, bo coś czuję, że usłyszymy wiele ciekawych historyjek o Gutowie, Miedziaku itp
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów - 26/05/2007 13:28
Moim marzeniem jest żeby nawet "taka Pogoń" pozbawiła GKS Mistrzostwa za tą pierd... spółdzielnie która nas spuściła w 96r do II ligi.Ktos moze powiedziec ze to byl inny GKS ale ja mam na to wyjebane i mam nadzieje że NASI(Polscy) zagrają na 1000% a bambry przynjamniej umiejętnie bedą przeszkadzac..I dlatego powinnismy dzis byc na tym meczu żeby pomóc NASZYM odwdzieczyc sie za tamte qrestwo.I to jest jedyny cel który mi przyświeca idąc na ten mecz..oczywiście nie zapominając o takiej jednej qrwinie z sektora VIP..PZdR
Ostatnio edytowany przez: BadBoy, 26 maja 2007, 14:39 [1 raz(y)]
A Bełchatów słabo się stara o to mistrzostwo. Jeszcze jakiś Brazylijczyk zobaczy miedziaka na trybunach i będzie chciał zarobić dwie stówy... Wyceluje w niego, ale jak to bywa - zejdzie mu piłka i wpadnie do bramki Bełchatowa i skończy się remisem
oj zeby inni nie mieli wyjebane na to ze obecna "Pogoń" jest inna niż byśmy sobie tego życzyli czy to teraz czy kiedyś tam...
apropos GKS to uwazam, ze co by nie mowic zasluzyli na MP, podobala mi sie wiekszosc ich meczy,
poukladana druzyna, konkretny trener...a Zagłębie jakoś kojarzy mi się z miedzią,miedziakiem no i...
Zgadza się faul ewidenty. Ogólnie całe spotkanie dobrze prowadził. Dobrze, że Zagłębie wygrało, lepsza firma, lepsza ekipa. Z Gieksy i tak zapewne pół składu by odeszło po sezonie i nic im by potym tutyle nie zostało.
Z drugiej strony - teraz w Bełchatowie wiedzą, co my czuliśmy kiedy w 1996 (dobrze pamiętam?) po kupionym meczu sędzia wyrzucił nas z ligi.
Nawet "Piłka Nożna" o tym otwarcie pisała, podając sumę 80tys.zł, za jaką Bełchatów tamten mecz kupił.
Odp: Pogoń - GKS Bełchatów - 26/05/2007 20:30
Ale o co tu kłotnia, faul ewidentny jak cholera - Roger niepotrzebnie odepchnął obrońce, i to niewątpliwie ułatwiło mu ustawienie się i zdobycie bramki.
Pogoń dzisiaj mogła 1-2 bramki strzelić, ale Grociski i Lilo niepotrafili wykorzystać 95 procentowych sytuacji.
Apogeum tego całego cyrku była akcja z końcówki meczu kiedy nasz czarny obrońca (nie wiem dokładnie który) kopał naprzemian z kimś tam piłeczkę do góry (tak parę razy, a akcja nie potoczyła się ani troszkę do przodu).
Ostatnio edytowany przez: eF^, 26 maja 2007, 20:42 [2 raz(y)]
W drugiej połowie, jak już prawie wszyscy pod dach przyszli to całkiem fajna atmosfera była. W tej rundzie jeszcze takiej na naszym stadionie nie było.
A i jeszcze śmiesznie było jak brazyliana rzucała butami... Jak wychodziłem to widziałem dwóch dzieciaków kłócących się o SKARPETKI felipe czy kogoś takiego
Ostatnio edytowany przez: Sz., 26 maja 2007, 20:56 [1 raz(y)]
Najsmieszniejszy moment meczu jak jeszcze sie na nich patrzalo jak probowali w ta pilke glowa trafic to juz wogole masakra OLE!
to pewnie dlatego ze po raz pierwszy w tej rundzie ja bylem na meczu ..
niestety .. druga liga, zobaczymy co bedzie dalej .. niby sie usmiecham, ale to jest smiech przez lzy .. przyzwyczailem sie juz do Pogoni w magazynie "Orange Ekstraklasa"
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775252 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.