Szczerze mowiac, myslalem iz znalezienie chetnego do kupna Pogoni "normalnego" biznesmena (nie mylic z handlarzem z targowiska) bedzie graniczylo z cudem. Jednak ostatnie doniesienia pozytywnie mnie zaskoczyly. Mowi sie o 2 kandydaturach: Z. Kozminskiego i Tomasza Kubikowskiego. O ile ten pierwszy,chyba dobrze pamietam, w KSG zupelnie sie nie popisal, o tyle drugi jegomosc (szczecinianin na szczescie) jest mi kompletnie nie znany. Czy ktos wie czym zajmuje sie ow pan?
Ostatnio edytowany przez: el_presidente, 24 maja 2007, 14:19 [1 raz(y)]
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 11:44
Jesli dobrze pamietam to swego czasu Kubikowski byl zamieszany w jakas afere zwiazana z handlem weglem chyba, nawet list gonczy za nim byl wystawiony...
No i nie jestem pewien, ale ma on chyba jakies zwiazki z Paszynskim...
Podkreslam,ze nie jestem w 100% pewien czy mnie moja pamiec nie myli!
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 12:31
nie !!!!!!!!! zadnych inwestorow, sponsorow czy pseudowlascicieli... kto to jest kozminski? co zrobil z gornikiem? tam mu sie "nie udalo" a u nas bedzie ok? juz w to wierze... poza tym podejrzewam, ze i tak predzej czy pozniej dostaniemy po dupie w zwiazku z afera korupcyjna bo nie wierze, ze Pogon za Ptaka (pewnie wczesniej tez) byla czysta ... niech ten klub upadnie a my odbudujemy sie razem z NOWA ... w 3 lidze juz zaliczymy kilka ciekawych wyjazdow
nie zadne odmience.... normalne chlopaki....
P.R.O.S.T.O.
"(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 13:08
ja tam dał bym mu szanse, kto nie probuje ten nie istnieje. z Górnikiem nie wyszlo co nie przekresla go z POGONIĄ, lepsze to niz Ptak i jego Brazylijskie talenty, w Szczecinie i tak nic ciekawszego sie nie znajdzie dopoki prezydent nie zacznie coś robić by przyciagnać ciekawych inwestorow, a Pogoń Nowa zawsze mozna polączyć z Pogonia 1948 i nie bedzie problemu zadnego, w ogole te konflikty sa beznadzieje;/ tak postępuja tylko glupcy pozdrawiam ze stargardu
Dobrze kojarzysz, tyle że chodziło o "aferę paliwową". Zaraz spróbuję znaleźć coś na ten temat. W każdym razie niech ten gość trzyma się od Pogoni jak najdalej.
[1][2][3][4] (wszędzie mowa o "Tomaszu K.", ale wiadomo o kogo chodzi).
Ostatnio edytowany przez: Szołn, 24 maja 2007, 13:20 [1 raz(y)]
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 16:18
ja załozylem swojego czasu podobny...ale został zdjety...moze Tobie sie uda pociągnąć ten wątek. a jesli idzie o nowego inwestora to tacy jacy sie "pchają" do Szczecina to ja wysiadam i podziekuje..niestety filantropów typu Cupiał czy Drzymała narazie nie widać wiec jedyne co mozna zrobic to zacząć od 4 ligi
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
To napiszmy pismo do Krzystka, które podpiszą wszystkie grupy kibicowskie, że nie chcemy 2 ligi tylko chcemy zacząć od 4. Bo znając życie na biadoleniu w necie się skończy i tyle. A Miasto dogada się z jakimś frajerem i sie skończy.
No dobra ale jak zorganizowac pieniadze na gre w wyzszych ligach (nawet w III, przyklad Floty) bez sponsora strategicznego? z biletow sie tego kramu nie pociagnie. Swoja droga RAFek stwierdzil w innym temacie ze Pogon Nowa moze liczyc na budzet ok. 1,5 mln zl. Tylko niestety nie napisal skad dokladnie te pieniadze mialyby sie wziac. Wiec albo duzy sponsor, albo kilkunastu malych (?)
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 19:59
wy to odrazu chcecie abramowicza??
dajmy chlopakowi szanse
ptak nie, bekdas nie, gondor nie, kubikowski nie, koźminski nie to w kto w koncu przeciez jakbysmy zaczeli od 4 ligi to i tak ktos kiedys kupi pn
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/05/2007 20:08
W Polsce nie ma klubu na dobrym poziomie który utrzymywałby się ze sponsoringu większej ilości spółek a jeżeli taki jest to mnie ooswieccie. Wasze niektóre wizje są piękne ale niestety utopijne. Kozminski na razie nie zdradził konkretów , ale póki co widzę po jego wywiadach zdrową myśl na Pogoń ( chociazby jego koncepcja ze składem rady klubu ) .
Jak to się mówi " pożyjemy , zobaczymy "
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768779883 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.