Pogoń - cracovia 0:2 - 19/05/2007 13:41
"Za nadmiar żółtych kartek pauzują: Arkadiusz Baran, Jacek Wiśniewski i Tomasz Wacek. Grypa zmogła Piotra Gizę. Nie zagra także strzelec jedynej bramki z jesiennego meczu Cracovii z Pogonią – Dariusz Pawlusiński, który ma kontuzję mięśnia lewej nogi. "
"W Pogoni za kartki pauzuje Leandro Campos, a do końca nie wiadomo, czy wystąpią rekonwalescenci: Tinga i Otavio Dutra. Urazu z meczu z Odrą Wodzisław nie zdążył wyleczyć Łukasz Skórski. "
Odp: POGOŃ - cracovia - 19/05/2007 19:56
a ja wam powiem, że pTAK jest cudotwórcą: skutecznie zniechęcił mnie po 7 latach mojego systematycznego "nameczachbycia" do chodzenia na Pogoń...
Ostatnio edytowany przez: tribu, 19 maja 2007, 20:02 [1 raz(y)]
a ja wam powiem, że pTAK jest cudotwórcą: skutecznie zniechęcił mnie po 7 latach mojego systematycznego "nameczachbyciu" do chodzenia na Pogoń...
dokladnie,na Odrze nie bylem i nawet Craxe odpuscilem a to nigdy sie nie zdarzylo://
ze mna to samo .. a co do porazki to sie nawet ciesze ..
JUTRO NA NOWA ..
Po każdym meczu to samo, tak nie ma co porażki są bardzo satysfakcjonujące i budujące. Mimo tego, że w dupie mam tą bandę murzynów to mnie porażki bolą, a najbardziej to to, że Pogoń to istne pośmiewisko - nie wygrać od 23 meczy czy tam ilu, to już nawet jakimś fartem mogliby zdobyć te 3 pkt, niestety na każdym kroku pokazują oni że są bandą amatorów i z profesjonalną piłką nie mają nic wspólnego.
Co do dzisiejszego meczu to na plusik gra Grosickiego, ambitnie gra czasami mu nie wychodziło ale tylko on z dzisiejszego składu potrafił utrzymać się przy piłce, no i jeszcze Edi ale o nim to już nie warto wspominać.
Odp: POGOŃ - cracovia - 19/05/2007 20:31
Brawa dla przeinteligentnych ochroniarzy dzięki, którym nie mogłem chociaż symbolicznie uczcić pamięci śp. Helmuta.. a bardzo mi zależało bo nie mogłem być na pogrzebie.. szkoda słów.. jak nie można normalne 2 tys. ludzi wpuścić..
co do meczu to jak zawsze.. to już nie jest drużyna piłkarska.. a chodzę, sam nie wiem dlaczego, chyba mimo wszystko trudno się odzwyczaić...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: POGOŃ - cracovia - 19/05/2007 20:42
nie wiem,ale przez tych pseudokopaczy z copocabany to chyba przestane lubic Soulfly i Sepulture a tak poważnie co te dziady z faucktu bede teraz pisac-cały tydzien sie pastwili. a te dziady nawet jabky craxa sprzedałaten mecz to i tak nie umieli by go wygrać... stop pseudodziałaczom ze rzgowa i pseudotrenerom z Czech!
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: POGOŃ - cracovia - 19/05/2007 21:02
a ten gracz w naszej koszulce z nr 2 to zajebisty opiedalacz. Przez większą część drugiej połowy zero zaangażowania, non stop na środku boiska bez zbytniej chęci do podbiegnięcia do piłki lub pomocy w rozegraniu, a jak już dostawał piłkę to po chwili ją tracił. Niech ten czarnuch wypierdala!
a ten gracz w naszej koszulce z nr 2 to zajebisty opiedalacz. Przez większą część drugiej połowy zero zaangażowania, non stop na środku boiska bez zbytniej chęci do podbiegnięcia do piłki lub pomocy w rozegraniu, a jak już dostawał piłkę to po chwili ją tracił. Niech ten czarnuch wypierdala!
On, jego 20 kolegów z Brazyli, miedziak, ptak i cała reszta tego latającego badziewia.
On, jego 20 kolegów z Brazyli, miedziak, ptak i cała reszta tego latającego badziewia.
Odp: POGOŃ - cracovia - 19/05/2007 21:26
byłem tam...nie wiem dlaczego ale znowu tam byłem:/ płakac mi się chce naprawde! Pamiętacie te mecze z cracovią ten klimat a dziś to co się działo...brak słow
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775255 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.