Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
P.
Do końca!
IP: zapisany
Na forum od 8128 dni

Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 13/02/2007 22:32
Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców

Szybkimi krokami zbliża się rewanżowa runda rozgrywek piłkarskich. Do jej rozpoczęcia przygotowują się również kibice Pogoni, którzy w ostatnim czasie przeżyli mnóstwo zawirowań wokół klubu.
By nie sięgać pamięcią zbyt daleko wystarczy przypomnieć ostatnią odsłonę rozgrywek – z kibicowskiego punktu widzenia najgorszą nawet dla tych najbardziej zagorzałych. Jak wszyscy pamiętamy w rundzie jesiennej na meczach Pogoni rozgrywanych na własnym boisku brakowało flag i stadionowych opraw, które wcześniej urozmaicały każdą ciekawszą potyczkę. Napięta sytuacja narastała wraz z kolejnymi posunięciami zarządu klubu, który swoimi decyzjami niejednokrotnie udowodnił, że na własnych kibicach mu nie zależy.
Protest osiągnął apogeum w momencie wyprowadzki drużyny do Gutowa i choć zespół właśnie dzięki opozycji fanów wrócił do naszego miasta, działania włodarzy dalej odbiegały i odbiegają od normalności. Polityka klubu, przeciwko której nadal będziemy protestować, nie może jednak psuć wizerunku nas samych – kibiców. Bo w końcu „ POGOŃ TO MY”. Hasło to wykrzykiwane jednym tchem na każdym kroku musi mobilizować do działania. Priorytetem będą wyjazdy do Gdyni, Poznania i innych miast, a także odpowiednio zaakcentowany sprzeciw na meczach rozgrywanych w Szczecinie wobec działań zarządu klubu i jego właściciela Antoniego Ptaka.
Z całą stanowczością trzeba jednak podkreślić, że nie ma podziałów na kibiców pierwszoligowych i tych B-klasowych. Pogoń nas jednoczy, a nie dzieli! Ze wszelkich sił będziemy wspierać działalność KS Pogoń Szczecin Nowa - klubu założonego przez kibiców i bazującego na szczecińskiej inicjatywie połączonego wysiłku fanów, piłkarzy i regionalnych sponsorów. By uwiarygodnić, że w Szczecinie kibice stanowią jedność, w przyszłej rundzie na ‘młynie’ i wokół niego zawisną flagi.
W związku z powyższymi działaniami jako fani granatowo-bordowych przygotowaliśmy również niezbędne dokumenty do rejestracji formalnego stowarzyszenia kibiców Pogoni Szczecin, które mogłoby reprezentować stanowisko kibiców we wszystkich aspektach. Oprócz tego w sprzedaży znajdują się kalendarze na rok 2007, a wkrótce pojawią się koszulki t-shirt. Z obu gadżetów całkowity zysk zostanie przekazany na organizację opraw. Poczyniliśmy też starania o uruchomienie 17 marca pociągu specjalnego do Gdyni na mecz z Arką. Przewidywany koszt wyjazdu wyniesie 55 zł – w zależności od zainteresowania cena biletu może ulec zmianie. Jednak już teraz można wstępnie rezerwować sobie czas na ten sobotni dzień. Musimy pokazać, że siłą tego klubu jesteśmy my! Pokażmy się po raz kolejny w trójmieście z jak najlepszej strony!
Szczegóły dotyczące wyjazdu zostaną podane wkrótce na stronach internetowych oraz lokalnej prasie.

Lads From Szczecin
Młode Wilki
Wierni Tradycji
Pogoń Walczaca
100% Ekipa Gryfino

[P.: Niektorzy oczekiwali oswiadczenia - oficjalnego stanowiska.Macie je przed soba.Pierwszy wazny punkt to mobilizacja na Gdynie.Zycz wszytkim udanej rundy.]

Sami przeciw wszystkim!!!
police
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 13/02/2007 23:14
KIBICE POGONI NIE JEżDżą NA SPOTKANIA PUCHARU EKSTRAKLASY (GDZIE JEST TEN TEMAT) TO BYłO WYTłUMACZENIE PO TYM JAK LECH NAS GANIAł NA WłASNYM STADIONIE, JESTEśMY GORSI OD POLONII WARSZAWA (NAWET ONI NIE Są GANIANI U SIEBIE), CHUJ KłADZIEMY NA PIOTRKOWIę I CIAPATE MAłPY. POWINNIśMY SIę UCZYć OD ZAWISZY BYDGOSZCZ.

[Helmut: wyrażenie "ciapate małpy" mi specjalnie nie przeszkadza, natomiast "chuj kladcziemy na piotrkovię" nie zdzierżę... Na Piotrkovię to możesz sobie chuj kłaść, bo ja też kładę... natomiast w Szczecinie mamy Pogoń Szczecin - czy to sie komus w obecnej sytuacji podoba czy nie. Kolejne wpisy pt "jebać piotrkovię" będą usuwane
A odnośnie Zawiszy to zanim coś napiszesz przestudiuj dokładnie historię klubu]

chtwo
Kibic
Na forum od 7353 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 13/02/2007 23:59

police napisał:  
KIBICE POGONI NIE JEżDżą NA SPOTKANIA PUCHARU EKSTRAKLASY (GDZIE JEST TEN TEMAT) TO BYłO WYTłUMACZENIE PO TYM JAK LECH NAS GANIAł NA WłASNYM STADIONIE, JESTEśMY GORSI OD POLONII WARSZAWA (NAWET ONI NIE Są GANIANI U SIEBIE), CHUJ KłADZIEMY NA PIOTRKOWIę I CIAPATE MAłPY. POWINNIśMY SIę UCZYć OD ZAWISZY BYDGOSZCZ.

o ile się nie mylę to decyzja o nie jeżdżeniu na puchar orange zapadła dużo wczesniej,odrazu po tym jak sie pojawiły pogłoski że takowy puchar powstanie...

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 14/02/2007 09:05

chtwo napisał:  

police napisał:  

o ile się nie mylę to decyzja o nie jeżdżeniu na puchar orange zapadła dużo wczesniej,odrazu po tym jak sie pojawiły pogłoski że takowy puchar powstanie...

Nie mylisz sie chtwo....Nadal Puchar jest olewany u siebie jak i na wyjazdach.
A Ty Police uspokuj nozke, bo chcesz byc najkumatszym kum kumem kurwa.Sam jestes gorszy od Polonii Wwa.Masz cos do powiedzenia to najpierw przemysl.

Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 14/02/2007 15:24
Właśnie dla tego Lech sobie mogl pobiegac, bo wiekszosc ten mecz jak i caly puchar odpuscila. Puchar ligi jest zlewany lecz sama liga to co innego, wiec bez sianiia fermentu. Wogole powinien zostac tylko pierwszy wpis P. i temat zablokowac, bo kazdy niedoinformowany zacznie swoje teoria i analogie dopisywac.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
avelyn
Kibic
Na forum od 8472 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 14/02/2007 17:39
kurde, a portowcy89 sie pod tym nie podpisali?:P :P

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
police
Kibic
Na forum od 6967 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 14/02/2007 21:42
JESTEM ZBYT MAłY żEBY SIę SPIERAć, MY PóJDZIEMY ZA WIęKSZOśCIą BEZ PRZEKONANIA

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 14/02/2007 22:35

police napisał:  
JESTEM ZBYT MAłY żEBY SIę SPIERAć, MY PóJDZIEMY ZA WIęKSZOśCIą BEZ PRZEKONANIA

odpocznij juz troszke....

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
StadionDlaSzczecina
Kibic
Na forum od 6926 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 15/02/2007 12:22

Shivan napisał:  
Właśnie dla tego Lech sobie mogl pobiegac, bo wiekszosc ten mecz jak i caly puchar odpuscila. Puchar ligi jest zlewany lecz sama liga to co innego, wiec bez sianiia fermentu. Wogole powinien zostac tylko pierwszy wpis P. i temat zablokowac, bo kazdy niedoinformowany zacznie swoje teoria i analogie dopisywac.

Hehe fajne tlumacznie, jak gramy w chujowym pucharze to pozwalamy Leszkowi biegac po stadionie a jak jest liga to juz ie. Wogle jak mozna napisac ze Lech mogl sobie biegac po stadionie bo sobie odpuscilismy. Nie wiem kurwa stracimy flage z Górnikiem Łeczna to tez bedziesz tlumaczyl ze chujowy mecz, odpuscilismy sobie no i nam zajebali, bywa? Nie wiem jak mozna olac mecz z Lechem no ale spoko. Wszyscy zlewaja na puchar tak? Widzialem liczby wyjazdowe innych ekip na puchar i mam troche inne odczucia, tak samo po akcji Lecha, oni chyba tez sobie nie zlali na puchar. Ale co nas inne ekipy, my zlewamy i juz, a ze potem wychodza takie akcje jak z Lechem, chociaz nie co ja pisze, przeciez nic sie nie stalo no nie?

Obrazek gif wstawiony na forum

www.StadionDlaSzczecina.pl [email protected]
Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 15/02/2007 12:53

Hrvat napisał:  

Shivan napisał:  

Hehe fajne tlumacznie, jak gramy w chujowym pucharze to pozwalamy Leszkowi biegac po stadionie a jak jest liga to juz ie. Wogle jak mozna napisac ze Lech mogl sobie biegac po stadionie bo sobie odpuscilismy. Nie wiem kurwa stracimy flage z Górnikiem Łeczna to tez bedziesz tlumaczyl ze chujowy mecz, odpuscilismy sobie no i nam zajebali, bywa? Nie wiem jak mozna olac mecz z Lechem no ale spoko. Wszyscy zlewaja na puchar tak? Widzialem liczby wyjazdowe innych ekip na puchar i mam troche inne odczucia, tak samo po akcji Lecha, oni chyba tez sobie nie zlali na puchar. Ale co nas inne ekipy, my zlewamy i juz, a ze potem wychodza takie akcje jak z Lechem, chociaz nie co ja pisze, przeciez nic sie nie stalo no nie?

Od poczatku kiedy tylko powstalo info o tym smiesznym pucharze padla decyzja ze go odpuszczamy, na wyjazdach w Grodzisku ani Gdyni nas nie bylo, bo decyzje sie podejmuje by ja przestrzegac, to samo dotyczylo meczu z Lechem, skoro odpuszczamy to odpuszczamy. Wiekszosc juz byla zmeczona i zniesmaczona tym co sie dzieje w klubie a tu jeszcze dowalili puchar, byla to tez forma protestu, jedna z wielu podjetych w tym sezonie.
To wszystko co dotyczy pucharu
Liga to co innego, zawsze mniejsze lub wieksze grupki na meczach byly mimo wielu klod i przeciwnosci nie tylko losu stawianych im. Wielu prosilo o oficjalne stanowisko na runde wiosenna, to je otrzymali w poscie P.
Nie wiem co tu jeszcze dodawac?

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Zajcew.mks
Kibic
Na forum od 7000 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 15/02/2007 14:57
My Kibice Jesteśmy Razem zwami Do Rundy Wiosennej Przygotujemy się.!!!!!!!!!!!!!

Young Boys
CEZAR
Kibic
Na forum od 8812 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 23/02/2007 22:55
MY z poza układu kibice Pogoni i (L) tez jesteśmy gotowi do rundy wiosennej i chyba bedziemy pieprzyć bojkot Ptaka..bo jesteśmy zbyt mocmo wyposzczeni

ale o co co chodziiii.............

BadBoy
Kibic
Na forum od 7843 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 24/02/2007 21:19
Mam takie pytanie do ludzi bardziej kumatych w tej sprawie ode mnie.
Mianowicie czy udalo by sie zmienic muzyke grajaca pod wyjscie pilkarzy na murawe??Na pewno kazdy z nas mialby pare propozycji...Do kogo trzeba uderzyc z ta sprawa i kto za to w klubie odpowiada?!

No One Like Us....We don't Care...
BaRtU
Kibic
Na forum od 7298 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 24/02/2007 22:12

badboy napisał:  
Mianowicie czy udalo by sie zmienic muzyke grajaca pod wyjscie pilkarzy na murawe??Na pewno kazdy z nas mialby pare propozycji...Do kogo trzeba uderzyc z ta sprawa i kto za to w klubie odpowiada?!

Co ci sie w tej muzyce nie podoba? Rytmiczna jest i wg mnie jak najbardziej do tego pasuje.

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 24/02/2007 22:14

badboy napisał:  

Bez szans:)....Jak bylo dobrze - czyli byl uklad z dzialaczami, w klubie jeszcze nie odjebalo wsyztkim tak jak jest teraz, to i tak pan Baranowski uwazal sie za glownego DJ'a.Wielekrotnie bylo to dyskutowane.Raz bylo dogadane, ze nie bedzie muzyki, bo mial byc spiew pod oprawe.Jednak jak sie okazalo pan Baranowski puscil tasme wedlug upodoban pani Agnieszki Ptak, a jak sie zachwycal jej pomyslem.Nie ma z kim rozmawiac, i nie ma kto rozmawiac :)

BadBoy
Kibic
Na forum od 7843 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 25/02/2007 02:20

P. napisał:  
Bez szans:)....Jak bylo dobrze - czyli byl uklad z dzialaczami, w klubie jeszcze nie odjebalo wsyztkim tak jak jest teraz, to i tak pan Baranowski uwazal sie za glownego DJ'a.Wielekrotnie bylo to dyskutowane.Raz bylo dogadane, ze nie bedzie muzyki, bo mial byc spiew pod oprawe.Jednak jak sie okazalo pan Baranowski puscil tasme wedlug upodoban pani Agnieszki Ptak, a jak sie zachwycal jej pomyslem.Nie ma z kim rozmawiac, i nie ma kto rozmawiac :)

Szczerze mowiac, szkoda słów :):):) Pozdro!!

BadBoy
Kibic
Na forum od 7843 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 25/02/2007 14:24

BaRtU napisał:  
Co ci sie w tej muzyce nie podoba? Rytmiczna jest i wg mnie jak najbardziej do tego pasuje.

Jest za wolna i mało energiczna to mi sie nie podoba!!Wolałbym np Eye of the tiger albo He's a pirat Dj-a Tiesto (Tytuł oddaje "Morskość" naszego klubu a przy tym jest zajebiscie energiczny)ale skoro nie da sie nic zalatwic to nie ma o czym dyskutowac..PzDr

psychopig
Kibic
Na forum od 7341 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 25/02/2007 15:07

badboy napisał:  

BaRtU napisał:  

Jest za wolna i mało energiczna to mi sie nie podoba!!Wolałbym np Eye of the tiger albo He's a pirat Dj-a Tiesto (Tytuł oddaje "Morskość" naszego klubu a przy tym jest zajebiscie energiczny)ale skoro nie da sie nic zalatwic to nie ma o czym dyskutowac..PzDr

Może mały sabotaż. Brzeszczot, nożyce powinny załatwić spawe.

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7766 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 25/02/2007 18:43

badboy napisał:  

jeśli chodzi o Tiesto to jakoś średnio pasuje techno na wyjście piłkarzy...ta która jest grana jest dobra tylko gdyby wszystkim się chciało śpiewać w rytm piosenki to by już było naprawde fajnie :]

g
Kibic
Na forum od 7377 dni

Odp: Pogoń nas jednoczy! – przygotowania do rundy wiosennej w wykonaniu kibiców - 26/02/2007 17:52

..::Krzysiek::.. napisał:  

badboy napisał:  

jeśli chodzi o Tiesto to jakoś średnio pasuje techno na wyjście piłkarzy...ta która jest grana jest dobra tylko gdyby wszystkim się chciało śpiewać w rytm piosenki to by już było naprawde fajnie :]

to co graja na wyjscie to chłam, powinno lecieć Quo Vadis - Pogoń Szczecin Wita Was :)

- Tylko Pogoń -
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768784098 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005