Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Legia Warszawa << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BNY
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7819 dni

Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 04/10/2006 19:14
Ustalony został ostateczny termin meczu 10 kolejki Orange Ekstraklasy Pogoń Szczecin – Legia Warszawa. W związku z bezpośrednią relacją spotkania w Canal + pojedynek rozpocznie się w niedzielę, 15 października o godzinie 17-tej.

pogoniarz13
Kibic
Na forum od 7138 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 04/10/2006 19:45
Wszyscy Na Legie

Na Zawsze w Moim Sercu POGOŃ SZCZECIN
A K
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 04/10/2006 20:05

pogoniarz13 napisał:  
Wszyscy Na Legie

Mówisz? Nie no jak wszyscy maja isc to pojde tez,bo gdyby nie Ty to bym nie szedl wogole..;)

PS!
Lrd
Moderator**
Na forum od 7640 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 04/10/2006 20:20

Pampers napisał:  

pogoniarz13 napisał:  
Wszyscy Na Legie

Mówisz? Nie no jak wszyscy maja isc to pojde tez,bo gdyby nie Ty to bym nie szedl wogole..;)

lol rotfl dobre dobre. A na Legii dalej maja zamiar przeprowadzac selekcje???? Bo ostatnio mnie nie wpuscili :(

Against modern wszystko!
Szczepan92
Kibic
Na forum od 7062 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 04/10/2006 20:41

...:::LORD:::... napisał:  

Pampers napisał:  

pogoniarz13 napisał:  
Wszyscy Na Legie

lol rotfl dobre dobre. A na Legii dalej maja zamiar przeprowadzac selekcje???? Bo ostatnio mnie nie wpuscili :(

Z tego co wiem, selekcja będzie dalej egzekwowana i bardzo się z tego ciesze, bo jakość młyna mocno się poprawiła ;)

Co do meczu, to myśle ze bedzie 15 tyś. Sam namówiłem już 6 osób, które rzadko chodzą na mecze ;]

48% młodzieży jest szczęśliwa, reszta nie ma na piwo...

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem...
hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 04/10/2006 21:04

Szczepan92 napisał:  

Pampers napisał:  

pogoniarz13 napisał:  
Wszyscy Na Legie

Z tego co wiem, selekcja będzie dalej egzekwowana i bardzo się z tego ciesze, bo jakość młyna mocno się poprawiła ;)

Co do meczu, to myśle ze bedzie 15 tyś. Sam namówiłem już 6 osób, które rzadko chodzą na mecze ;]

Tylko nie próbuj sie wbić z nimi na młyn czasem..

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 04/10/2006 21:18

Ł. napisał:  

Szczepan92 napisał:  

Pampers napisał:  

pogoniarz13 napisał:  
Wszyscy Na Legie

Tylko nie próbuj sie wbić z nimi na młyn czasem..

Przesadzasz Ł. sprobowac zawsze mozna. ;) Powodzenia Szczepan92 :P

pogoniarz13
Kibic
Na forum od 7138 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 04/10/2006 21:30
pampers uspokoj rzesy

Na Zawsze w Moim Sercu POGOŃ SZCZECIN
Szczepan92
Kibic
Na forum od 7062 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 04/10/2006 23:00
Ehhh...a kto powiedział, że ja mam zamiar wbić się na młyn? Ogarnijcie się. Selekcja jest bardzo dobrym pomysłem i nie mam zamiaru się tam wbijać. Na innych sektorach też może być emocjonująco ;)

N/C

48% młodzieży jest szczęśliwa, reszta nie ma na piwo...

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem...
g
Kibic
Na forum od 7377 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 04/10/2006 23:32
selekcja, w koncu selekcja ! :) mam nadzieje ze mi wejsc pozwolice :)

- Tylko Pogoń -
rolnik
Kibic
Na forum od 7110 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 05/10/2006 00:06
Witam wszystkich ziomków ze Szczecina :)

Pozwolę sobie zabrać głos ws selekcji. Ogólnie uważam to za dobry pomysł bo młyn to nie miejsce dla ludzi, którzy z wiadrem popcornu na kolanach chcą sobie od czasu do czasu poklaskać.
W młynie się dopinguje - to chyba tyle :)

Pozdrawiam i do zobaczenia za 10 dni pijacy

ElwiZie
Kibic
Na forum od 7110 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 05/10/2006 08:21
A ja jadę do Warszawy na ślub i dołoże wszelkich starań aby razem z kibicami Legii pojechać na mecz Portowców :] Mam nadzieję, że mi się uda :D LEGIA 1916 - 1948 POGOŃ !

Tour De Ptak - Łódź, Gdańsk, Piotrków, Szczecin i Co Dalej ... ? !!
bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7811 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 05/10/2006 10:08
Ludzi pewnie bedzie sporo po ostatnich wynikach no i w koncu Mistrz Polski przyjezdza :D.Co do dopingu to bym sie troche obawiał duzo ludzi bedzie podpitych no ale zobaczymy jak to wyjdzie w rzeczywistosci.

Ps. Mecze,Me(L)anże najwazniejsza sprawa..Bracia na zawsze Szczecin&Warszawa !!!

Ko nie pije,ten kapuje
Angel
*zablokowany
Na forum od 7046 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 05/10/2006 14:59
Bez flag bez oprawy to nie będzie to samo, protest MW to idiotyzm bo to nie uderza w Waszaka tylko w reszte kibiców, robi się konflikt między kibicami i coraz bardziej widać kłótnie o to w komentarzach. Zamiast tego zrobilibyscie coś konstruktywnego

Cytat:  
Polska otrzyma od Unii Europejskiej 16 miliardów euro na inwestycje. Część z tych środków może być przeznaczona na budowę obiektów sportowych. Można z nich sfinansować nawet do 85% wartości inwestycji. Ale trzeba się spieszyć. Aby skorzystać z tych środków, do końca października województwo, które zamierza budować lub modernizować stadion, musi umieścić odpowiedni zapis w tzw. Regionalnym Programie Operacyjnym (RPO).

A oczywiście u nas nikt się tym nie interesuje, mają to w dupie. Idzcie protestowac na ulice, może przyniesie to jakis efekt bo chowanie flag na stadionie NIC nie da, nic się w klubie nie poprawi.

Obrazek png wstawiony na forum
Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 05/10/2006 16:50

Angel napisał:  
Bez flag bez oprawy to nie będzie to samo, protest MW to idiotyzm bo to nie uderza w Waszaka tylko w reszte kibiców, robi się konflikt między kibicami i coraz bardziej widać kłótnie o to w komentarzach. Zamiast tego zrobilibyscie coś konstruktywnego

.

a ten znow z MW, czlowieku
a zreszta....

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Angel
*zablokowany
Na forum od 7046 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 05/10/2006 16:57
Komentarz wyciągnięty z v.pl'ki

"Pogon-Legia odbedzie sie bez zadnej oprawy i flag. Tą pierwsza niech wam teraz zrobi Kaziu "PAROWÓZ" Cwikła. Ludzie zwani przez niego "oszołomy" maja to w tym momencie centralnie w d***! Obiecuje ci jednak ze podczas transmisji CANAL+ bedzie mial co i pokazac i co powiedziec ;) Bedzie ciekawie :) Czekajcie w napieciu i niech moc bedzie z ... NAMI! HEHEHEHEH"

Co, znowu durne szmaty na płocie będą ? pfff A co do Ćwikły, przeciez już go nie mam w Pogoni ..

TymoN
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 05/10/2006 19:16

Angel napisał:  

"Pogon-Legia odbedzie sie bez zadnej oprawy i flag. Tą pierwsza niech wam teraz zrobi Kaziu "PAROWÓZ" Cwikła. Ludzie zwani przez niego "oszołomy" maja to w tym momencie centralnie w d***! Obiecuje ci jednak ze podczas transmisji CANAL+ bedzie mial co i pokazac i co powiedziec ;) Bedzie ciekawie :) Czekajcie w napieciu i niech moc bedzie z ... NAMI! HEHEHEHEH"

Co, znowu durne szmaty na płocie będą ? pfff A co do Ćwikły, przeciez już go nie mam w Pogoni ..

Tak.. bo każdy komentarz na stronie, jest wyznacznikiem działań ludzi za to odpowiedzialnych. To chyba oczywiste.. nie wiedziałeś??:/
Swoja droga... raz ktos napisal, że będzie nowy stadion. A jakoś go ni chuja nie widać.. dziwne:/

Angel
*zablokowany
Na forum od 7046 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 05/10/2006 19:38
~pomyłka post do skasowania ...

db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 05/10/2006 21:33

Angel napisał:  

do widzenia ziomuś!!! Skąd "Wy" się bierzecie? Tylko nic nie odpisuj.

Ostatnio edytowany przez: db1948, 6 października 2006, 10:18 [1 raz(y)]

Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 05/10/2006 22:22

Angel napisał:  
Bez flag bez oprawy to nie będzie to samo, protest MW to idiotyzm bo to nie uderza w Waszaka tylko w reszte kibiców

to sie kurwa zdziwisz bo brak opraw i flag, to szare trybuny, a szare trybuny to chuj wielki... a bez mozliwosci wykorzystania w sposob marketingowy wizerunku kibiców ten klub ma zerowy wizerunek i zaden sponsor w takie gówno nie wejdzie, wiec odbija sie wladzom po kieszeni.

poza tym zamknij pysk bo gówno wiesz. protest MW lol

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768789031 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005