Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> prezes cwikla i lopinski << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
cooliczek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7119 dni

prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 09:31
Przykro mowic na ten temat, poniewaz pan ptak wogole nie ma gustu co do prezesow. Prezes cwikla to (kolejny!!!!!!!) niewypal ze strony dzialaczy. I mam pytanie czym przezes cwikla zasluzyl sobie na ta posade??. Bo mi sie wydaje ze tylko usmiechem. To samo lopinski. Nie lubi Pogoni, calego Szczecina (dowod zniszczenie herbu). To typowy lodzianin ktory tez dostal sie do Pogońi tylko za swoją przygode z lks. Wedlug mnie caly ten zarzad powinien podac sie do dymisji!. Musza miec honor!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez: cooliczek, 3 sierpnia 2006, 11:34 [1 raz(y)]

RKS Siekiera Piła!
Ramzes_
Kibic
Na forum od 7168 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 11:04
krótko mowiac to PRAWDA!!
ćwikła BÓG wybacza POGOŃ nigdy

emsi
Kibic
Na forum od 8647 dni

*

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 11:05
:/

Ostatnio edytowany przez: emsi, 24 lipca 2006, 14:41 [1 raz(y)]

*EmSi*
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 11:12
Cooliczek a ja się ciebie przyczepie wszystko pięknie fajnie, tylko radze ci pisać Pogoń z dużej litery a nie się dwa razy pomyliłeś lub zrobiłeś to specialnie? tak samo się tyczy nazwisk ale nazwiska tych osób możesz z małej ;)

Pogoń To My!
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 11:26

emsi napisał:  
Nikt procz Matlaka nie potwierdzil wydarzenia z zerwaniem herbu przez Lopinskiego. Fakt facet jest jaki jest ale watpie zeby cos takiego zrobil.
A Cwikla..tak naprawde co on moze zrobic ? O wszystkim decyduje Ptak, a Cwikla zostal wsadzony na konia i on obrywa po glowie zamiast innych osob. Facet stara sie naprawde zeby Pogon mogla przebywac w Szczecinie ale na jego pomysly nie zgadzaja sie niestety postacie wyżej sytuowane w hierarchii klubowej..

A czemu mam nie wierzyć Matlakowi? Po co miałby wymyślać takie rzeczy? Pozatym Matlak to wychowanek klubu, człowiek związany ze Szczecinem, i chyba mu łatwiej uwierzyć niż jakiemuś "ełkaesiakowi".
Ćwikła? Kolejny człowiek Ptasiora, co zrobił żeby Pogoń grała i trenowała w Szczecinie? Nic...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
ch.
Kibic
Na forum od 8474 dni

**

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 11:30

emsi napisał:  
Nikt procz Matlaka nie potwierdzil wydarzenia z zerwaniem herbu przez Lopinskiego. Fakt facet jest jaki jest ale watpie zeby cos takiego zrobil.
A Cwikla..tak naprawde co on moze zrobic ? O wszystkim decyduje Ptak, a Cwikla zostal wsadzony na konia i on obrywa po glowie zamiast innych osob.

Facet stara sie naprawde zeby Pogon mogla przebywac w Szczecinie ale na jego pomysly nie zgadzaja sie niestety postacie wyżej sytuowane w hierarchii klubowej.Co jest?

No toś teraz facet zabłysnął :) Ćwikła i te jego starania ... lolek
Nie wiem po czym tak wnosisz ale zrozum ze ten koles co innego mowi a co innego robi
Wiele ostatnich decyzji o ktorych mowa m.in w felietonie na głównej to tylko i wylacznie jego wlasna inicjatywa
Ćwikła w luznych rozmowach oficjalnie mowi o wojnie z kibicami Pogoni, o tym ze jego celem jest zniszczenie serwisu Pogoń.v.pl i Pogoni Nowej. Ma tez kilka innych celow o ktorych mowi troche ciszej ale mowi... Te jego cele nie za bradzo ida w parze z celami fanów Pogoni.

emsi
Kibic
Na forum od 8647 dni

*

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 11:39

Ostatnio edytowany przez: emsi, 24 lipca 2006, 14:40 [5 raz(y)]

*EmSi*
chrisxx
Kibic
Na forum od 8604 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 11:53
http://www.lkslodz.pl/news_full.php?id=7059

emsi
Kibic
Na forum od 8647 dni

*

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 11:56

Ostatnio edytowany przez: emsi, 24 lipca 2006, 14:40 [1 raz(y)]

*EmSi*
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 12:36
emsi odezwij sie na gg bo nie moge Cie zlapac

ch.
Kibic
Na forum od 8474 dni

**

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 12:39

emsi napisał:  
Od kilku lat mieszkam pod Łodzia

Wystarczy...

RAFek
Kibic
Na forum od 8883 dni

**

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 12:58

emsi napisał:  

A Pogon Nowa niby w jaki sposob chce utrzymac rezerwy Pogoni ? Sama jest dluzna kupe kasy ? A zeby utrzymac 4 lige trzeba miec tez jakis zawodnikow a nie ogorkow jakimi dysponuje Pogon Nowa. Nigdzie nie zobaczylem jakis 100% dowodów procz obietnic Pogońi nowa zeby mieli jakis sponsorów. Ja tez moge podac jakiemus dziennikarzowi kilka fajnych zdan czy sam podac na strone internetowa. Od tego sezonu Pogon nie bedzie wracac do Gutowa od razu po meczu tylko zawodnicy ktorzy nie grali w meczu ligowym beda grac w rezerwach.

A co do zdarcia herbu. Matlak nie widzial jak Lopinski zrywa herb Pogoni tylko zobaczyl kurtke bez herbu. A kurtka byla bez herbu bo została ona pozyczona.

Nie przypominam sobie żebym rozmawiał z Tobą o finansach Pogoni Nowej, więc skąd masz to info, że mamy kupę długów? Od Ćwikły? ;) Nie przypominam sobie też, żebym rozmawiał z Tobą na temat zawodników Pogoni Nowej, mających grać w IV lidze? Znasz ich? I skąd wiesz, o kurtce Łopińskiego? Powiedzial ci o tym, że była pożyczona?

Tak na marginesie - prezes Ćwikła doskonale wie, kim jest (miał być w IV lidze) nasz sponsor - natychmiast jak się o tym dowiedział pojechał do niego przekonywać go, żeby porzucił pomysł pomocy Pogoni Nowej, a związał się ze Spółką - przekazując do niej np jego zawodników, którzy mieli reprezentować barwy Pogoni Nowej w IV lidze. Więc o jakich ogórkach mówisz??

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 13:09

RAFek napisał:  

emsi napisał:  

A Pogon Nowa niby w jaki sposob chce utrzymac rezerwy Pogoni ? Sama jest dluzna kupe kasy ? A zeby utrzymac 4 lige trzeba miec tez jakis zawodnikow a nie ogorkow jakimi dysponuje Pogon Nowa. Nigdzie nie zobaczylem jakis 100% dowodów procz obietnic Pogońi nowa zeby mieli jakis sponsorów. Ja tez moge podac jakiemus dziennikarzowi kilka fajnych zdan czy sam podac na strone internetowa. Od tego sezonu Pogon nie bedzie wracac do Gutowa od razu po meczu tylko zawodnicy ktorzy nie grali w meczu ligowym beda grac w rezerwach.

A co do zdarcia herbu. Matlak nie widzial jak Lopinski zrywa herb Pogoni tylko zobaczyl kurtke bez herbu. A kurtka byla bez herbu bo została ona pozyczona.

Nie przypominam sobie żebym rozmawiał z Tobą o finansach Pogoni Nowej, więc skąd masz to info, że mamy kupę długów? Od Ćwikły? ;) Nie przypominam sobie też, żebym rozmawiał z Tobą na temat zawodników Pogoni Nowej, mających grać w IV lidze? Znasz ich? I skąd wiesz, o kurtce Łopińskiego? Powiedzial ci o tym, że była pożyczona?

Tak na marginesie - prezes Ćwikła doskonale wie, kim jest (miał być w IV lidze) nasz sponsor - natychmiast jak się o tym dowiedział pojechał do niego przekonywać go, żeby porzucił pomysł pomocy Pogoni Nowej, a związał się ze Spółką - przekazując do niej np jego zawodników, którzy mieli reprezentować barwy Pogoni Nowej w IV lidze. Więc o jakich ogórkach mówisz??

Czy zatem jest mozliwe zorganizaowanie "okraglego stolu" gdzie zasiada odpowiednie osoby po stronie kibicow, wladze PN, Ćwikła moze sam Antoni, dziennikarze lokalnych gazet oraz stron internetowych. Pytam powaznie bo cala sytuacja juz dawno przestala byc smieszna a dialogi pomiedzy zainteresowanymi via rubryka sportowa w Wyborczej problemu nie rozwiaza a raczej go spoteguja.

Kto nie pije ten donosi....
emsi
Kibic
Na forum od 8647 dni

*

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 14:00

Ostatnio edytowany przez: emsi, 24 lipca 2006, 14:40 [1 raz(y)]

*EmSi*
RAFek
Kibic
Na forum od 8883 dni

**

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 14:16
A skąd u Ciebie taka znajomość sponsorów w okolicach Szczecina? - to raz
Ze mną nie zamierzasz dyskutować o finansach, ale rzucać kłamstawami na forum o naszych długach potrafisz. - to dwa
Trzy - skoro masz tak dobre informacje to powiedz coś, o czym ja chyba nawet nie wiem - to w kontekście tych informacji zaprzestaniu znajomości? Skoro rzucasz takim informacjami jak nasze domniemane zadłużenie.
No i po czwarte: dlaczego zedytowałeś swojego posta ukrywając miejsce zamieszkania? To taki wstyd, czy może jednak podważa Twoją wiarygodność na forum?

I na koniec - na Twojej wierze w nas mi nie zależy - jak mówiliśmy, że Pogoń Nowa wystartuje 3 lata temu w IV lidze też się większość śmiała i nie wierzyła.

Co do jakiegoś okrągłego stołu na to juz raczej nie ma czasu - Spółka odrzuciła nasze propozycje, pomimo tego,a może właśnie dlatego, że wie dokładnie z kim prowadziliśmy rozmowy. Mieliśmy jeszcze 9 dni temu ok 20-25 graczy na obozie tegoż sponsora, gotowych do podpisania kotraktów na grę w barwach Pogoni Nowej.

Polemikę w Wyborczej nie ja wywołałem.

100%EG
Budrys
Kibic
Na forum od 8944 dni

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 14:22
Rafek spoko
Emsi pisze z Gutowa - to chyba wszystko tłumaczy ...

Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
emsi
Kibic
Na forum od 8647 dni

*

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 14:31
Niektorzy wiedza kim jestem i gdzie mieszkam (np. Jun). Kiedys nawet bylem jednym z redaktorow tej stronki. A i napewno nie siedze w Gutowie. Jakbyscie sie orientowali to w Gutowie Małym nie miałbym druzyny do kibicowania.

Oskarzasz mnie o klamstwa? A niby czemu mam wierzyc w Twoje słowa? Pokazales jakies dowody - NIE.
Ta dyskusja i tak do niczego nie prowadzi.

*EmSi*
RAFek
Kibic
Na forum od 8883 dni

**

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 14:40

emsi napisał:  

Oskarzasz mnie o klamstwa? A niby czemu mam wierzyc w Twoje słowa? Pokazales jakies dowody - NIE.

Oczywiście - patrz na Twoje kłamstwo o tym, że Pogoń Nowa jest sama winna kupę kasy. Wystarczy?

A dowody? Co mam Ci pokazać? Listę zawodników? Umowy? Wyciąg z Urzędu Skarbowego?

Nasza propozycja przejęcia IV ligi najlepiej broni się tym, że Spółka nawet nie próbowała zapoznać się w 4 oczy z naszą szczegółową ofertą. A to tylko i wyłacznie dlatego, że wiedziała iż mówimy prawdę i jesteśmy w stanie sprostać temu wyzwaniu przy pomocy tego sponsora którego załatwiliśmy.

To tak na zamknięcie dyskusji.

100%EG
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 14:42

emsi napisał:  
Niektorzy wiedza kim jestem i gdzie mieszkam (np. Jun). Kiedys nawet bylem jednym z redaktorow tej stronki. A i napewno nie siedze w Gutowie. Jakbyscie sie orientowali to w Gutowie Małym nie miałbym druzyny do kibicowania.

A Ty poza swoimi zarzutami jakies dowody pokazales? Latwo jest obsmarowywac kogos z spod Lodzi. Wierzac w krysztalkowa prawde ludzi pokroju Cwikly i Lopinskiego..

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
rico
Kibic
Na forum od 7556 dni

*

Odp: prezes cwikla i lopinski - 24/07/2006 15:01
Panowie o czym tu rozmawiać... Piłka Nożna to taki sport, że ludzi którzy w nim pracują... oprócz obowiązków to pasjonaci ... Pogoń to nie CitiBank i jak się nie identyfikujesz z marką (herbem) to nie pracujsze ... więc o czym tu dyskutować ... koleś kocha ŁKS to niech tam szuka pracy w Łodzi ... może jeszcze miłośnika Cracovi, Lecha, i Arki zatrudnić w klubie ... napewno będzie super.

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768798016 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005