Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Włodzimierz Obst miał wypadek << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rosa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7687 dni

Włodzimierz Obst miał wypadek - 12/07/2006 16:54
Trener trampkarzy Pogoni , niedawno też trener rezerw Włodzimierz Obst miał wypadek samochodowy . Jego stan jest niestety krytyczny:(

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Lrd
Moderator**
Na forum od 7640 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 12/07/2006 17:25
.

Ostatnio edytowany przez: Lrd, 2 stycznia 2010, 18:23 [1 raz(y)]

Against modern wszystko!
fan57
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 12/07/2006 20:33

Rosa napisał:  
Trener trampkarzy Pogoni , niedawno też trener rezerw Włodzimierz Obst miał wypadek samochodowy . Jego stan jest niestety krytyczny:(

Jeżeli zakładasz taki temat to mógłbyś umieścić troszkę więcej infa czy jakiś link do stony, skąd taka informacja, jak we wcześniejszym poście prosił "Lord"

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Gucio
Kibic
Na forum od 7749 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 12/07/2006 21:27
w internecie spotkalem informacje tylko tutaj Pogoń Nowa

aczykolwiek dowiedzialem sie o tej informacji od Trenera :(

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 12/07/2006 22:10
info od mojego trenera ...

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7976 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 12/07/2006 23:10
Znam jego syna mieszkają ulice obok o całej sytułacji dowiedzialem sie popołudniu od sąsiadki znajomej rodziny :( Licze na to ze wszystko bedzie dobrze Panie Obst Życze szybkiego powrotu do zdrowia !!!!! :(

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Marcin**
*zablokowany
Na forum od 7136 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 12/07/2006 23:36
no cóż jedni ludzie się rodzą drudzy odchodzą zarząd znajdzie nowego trenera szkoda ze ten umrze... To jest zycie. Ale pozostaje nadzieje moze nie umrze tylko bedzie kaleką do konca zycie ale nie wiem co lepsze lepiej cchyba dla niego zeby umarl jak mowil hamlet lepiej zyc krótko w pelni zdrowie niz dlugo drekac sie z kalectwem

Bykom Stop
Poprawna Pisownia i Ortografia w Internecie
Żyleta
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 01:45
Kiedy ja dachowałem po tym jak tir wyjechał mi na czołówke i uniknołem śmierci o centymetry, zrozumiałem co to życie i jak trzeba je szanować... Życze szybkiego powrotu do zrowia...

Bo jest paru ludzi... Piraci
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 09:07

Marcin** napisał:  
no cóż jedni ludzie się rodzą drudzy odchodzą zarząd znajdzie nowego trenera szkoda ze ten umrze... To jest zycie. Ale pozostaje nadzieje moze nie umrze tylko bedzie kaleką do konca zycie ale nie wiem co lepsze lepiej cchyba dla niego zeby umarl jak mowil hamlet lepiej zyc krótko w pelni zdrowie niz dlugo drekac sie z kalectwem

Zastanow sie co ty piszesz czlowieku.....

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
DANI
Kibic
Na forum od 7650 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 09:38
Dla mnie to była zwykła brawura, bo się spieszyli na turniej, ale czego nierobi sie dla piłki. Zdrowiej nm Trenerze.

Choć życie ciąży a psychika siada, nie mogę się poddać!To Moja Zasada!
Lrd
Moderator**
Na forum od 7640 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 11:54

Marcin** napisał:  

Kurwa ty wiesz co piszesz??????
Wracaj do zdrowia panie trenerze

Against modern wszystko!
luki_717
Kibic
Na forum od 7808 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 13:10
Apelujemy o zgłaszanie się do stacji krwiodawstwa w Szczecinie i województwie i oddawanie krwi grupy AB+ na hasło „Włodzimierz Obst – trener Pogoni. Wykażmy w tych trudnych chwilach solidarność i pomóżmy w zgromadzeniu niezbędnej ilości tego bezcennego leku dla ratowania życia trenera Pogoni.

Ostatnio edytowany przez: luki_717, 13 lipca 2006, 15:25 [1 raz(y)]

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
M_1948
Kibic
Na forum od 7158 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 15:20

Marcin** napisał:  

Co ty piszesz człowiku :/

Wracaj szybko do zdrowia trenerze !

''...to my przeżyjemy życie tak jak się powinno.. na całego! ''
tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 16:23

luki_717 napisał:  
Apelujemy o zgłaszanie się do stacji krwiodawstwa w Szczecinie i województwie i oddawanie krwi grupy AB+ na hasło „Włodzimierz Obst – trener Pogoni. Wykażmy w tych trudnych chwilach solidarność i pomóżmy w zgromadzeniu niezbędnej ilości tego bezcennego leku dla ratowania życia trenera Pogoni.

Nawet jak nie macie danej grupy krwi to zgłaszajcie sie! w wakacje zawsze krwi brakuje a tragedia która sie wydarzyła chyba mocno to uświadamia.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Prezes
Kibic
Na forum od 8330 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 17:49
Marcin** - wszystko z Toba dobrze? Po tym co napisales sadze, ze jednak nie...

Trenerze wracaj do zdrowia!

Tylko Pogoń!
ZDR
Kibic
Na forum od 8394 dni

**

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 17:54

Marcin** napisał:  

jebal Cie pies.....w mundurze.

Krzysiek-Goleniów
Kibic
Na forum od 7422 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 18:11

Marcin** napisał:  

Weźcie go wyrzućcie z tego forum, bo to jakis przyjeb zapewne nie związany z klubem. ŻYCZE JAK NAJSZYBSZEGO POWROTU DO ZDROWIA PANIE TRENERZE !!!

GOLENIÓW NA ZAWSZE Z POGONIĄ
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 19:11
"0 rh +" będzie pasowała dla Pana Obsta?

Szczecińska albo żadna!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 19:14
Ten MArcin** to nie jest ten Michał51? bo kurwa rece opadaja co on wypisuje a pisze podobnie jak tamten...za takie cos co napisal odrazu BANbanned!!!

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Irriducibili
Kibic
Na forum od 7886 dni

Odp: Włodzimierz Obst miał wypadek - 13/07/2006 20:30

Marcin** napisał:  

frajer.

Pogon & Legia
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768793410 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005