Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> wyjazdy << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BzM
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7855 dni

wyjazdy - 25/04/2006 22:19
Wielu z Was pisze, w ostatnim czasie, wielkie hasło „ POGOŃ TO MY ”. Hasło to dość dużo niesie, a jestem ciekaw, czy każdy powinien się tak utożsamiać z Pogonią. Tak, więc: ile macie już wyjazdów na mecze wyjazdowe Pogoni? Kiedyś to było głównym kryterium oceny kibica.
Często przewija się temat wyjazdów, więc teraz każdy może się zastanowić „co lubi robić”.
PS ja jako autor nie muszę odpowiedzieć na to pytanie :]

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: wyjazdy - 25/04/2006 22:23
A czy wyjazdy to glowny wyznacznik tego ze jest sie wiernym kibicem i utozszamia sie z druzyna? wg mnie nie ... nie bylem na zadnym wyjezdzie a Pogon mam w sercu niezaleznie od tego co sie w druzynie dzieje

edit. nie chodzi o to zeby sie chwalic jakim sie nie jest kibicem, wyrazam po prostu swoja opinie dot. zwiazania z klubem i wyjazdami

Ostatnio edytowany przez: eF^, 25 kwietnia 2006, 22:30 [1 raz(y)]

kaktus
Kibic
Na forum od 7578 dni

Odp: wyjazdy - 25/04/2006 22:25

eF^ napisał:  
A czy wyjazdy to glowny wyznacznik tego ze jest sie wiernym kibicem i utozszamia sie z druzyna? wg mnie nie ... nie bylem na zadnym wyjezdzie a Pogon mam w sercu niezaleznie od tego co sie w druzynie dzieje

gadka o tym kto jest kibiciem juz byla i mysle ze nie ma sensu jej ciagnac w tym temacie !

U-96
Kibic
Na forum od 8583 dni

**

Odp: wyjazdy - 25/04/2006 22:40
plus minus 30 i kilka innych

Szlugi, wóda, gołe baby !
Arathorn
Kibic
Na forum od 8170 dni

Odp: wyjazdy - 25/04/2006 22:45

eF^ napisał:  

Takie samo zdanie mam...

Ostatnio edytowany przez: Arathorn, 25 kwietnia 2006, 22:57 [1 raz(y)]

Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: wyjazdy - 25/04/2006 23:10
i co ze kazdy ma takei zdanie.. jest temat we wczesneijszym sie nie udzielalem to teraz cos skrobne ..

4 wyjazdy jezlei patrzac po ''kryterium oceniania kibica'' to jestem..., po prostu - piknik - .. no coz ta liczba napewno sie zmieni .. a mowiac ''Pogon to MY!" mysle o nas, kibicach nie tylko jezdzacych ale (chyba najwazniejsze) WSPIERAJACYCH.. nie kazdy moze jezdzic na wyjazdy .. bo to jest malolat i rodzice nie pozwalaja , a nie zawsze uda sie uciec, bo nie ma pieniedzy (wh mnie - jak sie chce to wsyztko sie zrobi), niema czasu, musi sie opiekowac dzieckiem itp. itd. Mowiac ''wpierajacych'' mam na mysli tych co Wspieraja oprawy, pomagaja w realizacji ich, jednyym slowem ROBIACY cos a nie KRYTYKUJACY czy OCENIAJACY ...
sa chyba rowniez grupy ludzi takie jak
1)nie jezdzacy,niechcacy
2)nie jezdzacy, chcacy
3)jezdzacy nie zawsze (z powodu wlasnie tych w/w przypadkow)
4)jezdzacy..
ja raczej zaliczam sie do grupy 2.. niestety.. staram sie to naprawic i mam nadzieje ze za max. 3 lata bede juz ''na pelnej kurwie [;)]) mogl dopingowac Pogon SZCZECINSKA! na kazdym wyjezdzie .. oby.. jak narazie robie tylko co moge tutaj, w Szczecinie oraz ''zagladac'' czasami na jakims wyjezdzie - w miare mozliwosci oraz wyrozumialosci rodzicow.. - ktorych po czesci rozumiem, ze nie pozwalaja mi jezdzic ..

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: wyjazdy - 26/04/2006 08:05
Mój debiut będzie w Gdyni.

Szczecińska albo żadna!
Cz
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: wyjazdy - 26/04/2006 08:47
Do Gdynii bedzie 21 na Pogoń, a dodatkowo mam jeszcze Flota Świnoujście-Amica Wronki(pozdr K.:D)
Nie tylko wyjazdy swiadcza o zaangazowaniu, ale sa najwazniejszym kryterium.Wg mnie wazne sa tez takie rzeczy jak:pomaganie w oprawach,uczestnictwo w zbiorce na flagi,kupowanie vlep czy innych akcesoriow kibicowskich a nawet rozklejanie plakatow o Inwazji do Gdynii.Wiec jak ktos jest za mlody,rodzice nie chca go puscic,nie ma kasy(choc z tym w wiekszosci sie nie zgodze, bo prawie zawsze mozna skrecic),ma jeszcze inne opcje pokazania ze Pogoń to nie jest dla niego tylko 90 minut spotkania..

www.sectorshop.net
AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: wyjazdy - 26/04/2006 12:45
29 Pogoń:
Wronki x 4
Poznań x 3
Białystok x 1
Łęczna x 1
Grodzisk x 1
Wodzisław x 2
Bełchatów x 2
Kielce x 2
Zabrze x 1
Łódź x 1
Wrocław-Polar x 1
Warszaw-Legia x 1
Warszawa-Polonia x 1
Płock x 1
Ołomuniec x 1
Gdynia x 1
Konin x 1
Świdnica x 1
Lubin x 2 (w 1 Polkowice :))
Kraków x 1
+3 Legia+ Kotwica-Lechia (prawie) :]

Ostatnio edytowany przez: AlterB, 27 kwietnia 2006, 16:24 [1 raz(y)]

gizmo
Kibic
Na forum od 7321 dni

Odp: wyjazdy - 26/04/2006 12:58
z Gdynia bedzie 8.Wyjazdy to podstawa choc nie moge sobie czesto na to pozwolic

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: wyjazdy - 26/04/2006 13:15
wyjazd-rzecz święta tak było jest i będzie
nigdzie nie przeżyjesz tyle co na wyjeździe pod każdym względem :)
żeby jeździć po prostu trzeba złąpać na to fazkę, później już samo leci
najtrudniej, a zarazem zajebiście że tak się dzieje, jest wyjść z tego i przestać jeździć
całkowite zaprzestanie ot tak sobie jest chyba bardzo cięzkie do zrealizowania kto jeździ/jeźził ten wie o czym pisze :):):)
tylko że takie tematy na takim forum, delikatnie mówiąc nie mają sensu
mniej więcej wiadomo kto ile jeździ Ci co jeżdzą znają sie bardzo dobrze, a reszta no cóż może powoli ktoś dołączy do tego grona
moim zdaniem taki temat ot luźny może być aczkolwiek nie upatrywałbym w nim nic szczególnego kto ma jeździć i tak będzie to robił kto jest forumowiczem pełną gębą i tak pewnie nim zostanie
nikt nikogo tutaj nie przekona do swoich racji niestety, a kłócić się kolejny raz nie ma sensu i tak mamy zbyt wiele tematów do kłótni :P
ps co do tematu to kilkadziesiąt w sumie już się pogubiłem dokładnie musiałbym na spokoju kiedyś usiąść i z termianrzem od połowy lat 90-tych przelecieć sezon po sezonie ;)

Better dead than red!
dary
Kibic
Na forum od 8613 dni

Odp: wyjazdy - 26/04/2006 13:20
ok. 50 w latach 1990-2003 na I i II ligę,
po przełomie ;) ok. 20 (z pewnych względów) tylko na IV i III ligę...
+ 1 na Pogoń 04

Ostatnio edytowany przez: dary, 26 kwietnia 2006, 15:57 [1 raz(y)]

POGOŃ TO MY !
berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: wyjazdy - 26/04/2006 13:27
Lech Poznań 9X
Olimpia Poznań 1X
Warta Poznań 1X
Sokół Pniewy 1X
Amica Wronki 2X
Groclin Grodzisk 1X
Arka Gdynia 1X
Jagiellonia Białystok 1X
Legia Warszawa 1X
Polonia Warszawa 2X
Zagłębie Lubin 2X
Stal St Wola 1X
Siarka Tarnobrzeg 1X
Stilon Gorzów 1X
Naprzód Rydułtowy 1X
Miedz Legnica 1X
Zawisza Bydgoszcz 1X
Stilon Olsztyn 1X
Widzew Łódz 1X
ŁKS Łódz 1X
Petrochemia Płock 1X
Ruch Chorzów 1X
33razy uczestniczyłem w wyjazdowych meczach Pogoni. Z chęcią by się coś dorzuciło ale już za bardzo chyba nie kleje tych klimatów i całej ekipy. Towarzystwo z którymi jeżdziłem tak jak ja pozakładało rodziny i tak jakoś ciężko jest się zebrać i pojechać. A i "połowica" nieraz kwiczy :) Pozdro

Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: wyjazdy - 26/04/2006 16:21
z Arką teraz będzie 8 , mało ale jak na wiek 15 lat na więcej nie moge sobie pozwolić ( starzy , treningi ,kasa)

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
ARO
Kibic
Na forum od 7975 dni

*

Odp: wyjazdy - 26/04/2006 16:39

Mario74 napisał:  
Towarzystwo z którymi jeżdziłem tak jak ja pozakładało rodziny i tak jakoś ciężko jest się zebrać i pojechać. A i "połowica" nieraz kwiczy :) Pozdro

Głos pokolenia :) Niestety taka jest bolesna prawda :)

A K
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: wyjazdy - 26/04/2006 16:50
Lubin,Poznań,Wronki,Warszawa,Gdynia bedzie 5..No i jeszcze 2 wyjazdy z GKSem Mierzyn:P

PS!
Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: wyjazdy - 26/04/2006 17:13
25 wyjazdow w ciagu 5 sezonow.

1948
Boberek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: wyjazdy - 26/04/2006 17:34
z mojej strony jak na razie tylko 5 wyjazdow :

Konin
Gdynia
Lubin x 2
Warszawa.......

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Szymek
Kibic
Na forum od 8577 dni

Odp: wyjazdy - 26/04/2006 17:56
jak na razie 9 wyjazdow.

Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: wyjazdy - 26/04/2006 18:01
Heh ja tylko 6 wyjazdów ale warte zaznaczenia to tylko Konin , Lubin , Ostrowiec Świetokrzyski.
Ale dlaczego tak mało to wiedza te osoby co wiedzą o mnie coś wiecej ;)
pozdro

Pogoń To My!
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768807025 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005