odra wcale nie gra tak beznadziejnie. nie zachwycają może urodą gry ale zdobywają punkty. nie ma takiej możliwości żeby nasza obrona nie popełniła w trakcie meczu jakiegoś błędu otwierającego odrze drogę do bramki. wtedy może nas uratuje pesković a może będzie gol dla odry a Pogoń nie potrafi niestety grać z zespołami broniącyymi się większością piłkarzy (chciałoby się zapytać z kim potrafi?) więc może być kiepsko.
nie wie ktoś czy zagra elton i amaral? z nimi może być lepiej
Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 25/04/2006 14:02
Odra to sredniak naszej ligi cos w stylu Wisly Plock.Maja stala 11 wiec sa dobrze zgrani.Pogon po 4 porazkach bedzie chciala odzyskac zaufanie kibicow wygrywajac mecz wiec beda musieli sie odkryc wiec zapewne Odra bedzie grala z kontry.Stawiam skromne 1-0
Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 25/04/2006 16:53
Od wczoraj piłkarze Pogoni przebywają w Pogorzelicy, gdzie pod okiem trenerów Mariusza Kurasa i Andrzeja Woźniaka przygotowują się do ligowego meczu z Odrą Wodzisław.
Dzisiaj w południe, w obecności sporej grupy miejscowych kibiców - Portowcy odbyli trening na boisku w Trzebiatowie. Popularny „Mario” zaaplikował swoim podopiecznym sporo ćwiczeń rozciągających, szybkościowych oraz zajęcia z piłką.
Ostatnim etapem była krótka gierka, mająca za zadanie doskonalenie elementów taktycznych. Nie brał w niej udziału Elton, który w tym czasie truchtał wokół boiska. Przez cały trening piłkarze motywowali siebie nawzajem, otuchy starał się im dodać także Kuras. Po zajęciach wszyscy wsiedli do autokaru i udali się do ośrodka Sandra, gdzie wieczorem czeka ich kolejny trening- tym razem na siłowni.
tak sie zastanawiam.... i mam pytanie:
czy jeśli Pogoń zaczęłaby grać ofensywnie, ładnie i wygraliby kilka meczy...dalej nie chcielibyście ich widzieć na oczy?
od razu mówie że nie jest to żaden atak tylko tak sie chce dowiedzieć czy mają jeszcze szanse
p.s. po co iść na mecz jeżeli nie chce sie żeby Pogoń wygrała... to troche głupie...
Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 25/04/2006 18:13
Czemu bredze, z reguly chodzi sie na mecze zeby druzyna wygrala (odbiegajac od spraw kibicowskich) - pozatym pierwszy mecz Kurasa w Szczecinie, po powrocie na stanowisko trenera wiec byloby bardzo pozytywnie gdyby przyszlo zwyciestwo
czy jeśli Pogoń zaczęłaby grać ofensywnie, ładnie i wygraliby kilka meczy...dalej nie chcielibyście ich widzieć na oczy?
Dla mnie to juz nie jest Pogoń. Ja juz skreslilem tych grajkow i niech sobie wygrywaja i tak sie do nich nie przekonam. Czy cieszysz sie z tego, ze tacy pilkarze z prezesem antkiem na czele graja pod tak wiele znaczaca dla Ciebie nazwą jaką jest Pogoń? Mozesz sie nie zgadzac z moja opinia.
p.p.s. a dla kurasa? życzysz mu przegranej?
Nie życze mu przegranej, ale raczej wspolczuje mu, ze wpakowal sie w takie gowno.
Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 25/04/2006 18:32
Mam nadzieje ze Grzelak,Matlak,Kazmierczak pokaza jak sie gra.. do nich dolacza Amaral,Edi no i oczywiscie Julcimar.. mam nadzieje na dobry wystep Eltona i upieczetowanie bramki .. powiem tak .. u siebie 2-1 do przodu.. gdyby bylo to w Wodzislawiu to tak z 4 w plecy skonczyloby sie
Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 25/04/2006 18:39
Kaktus a czy to jest prawdziwa Pogoń jak jesteś taki mądry ? Widze, że tobie strasznie odpowiadaja czarnuchy z brazylii, do tego jeszcze taki ptakowy jesteś widze po sygnaturze opamiętaj się.
ps. masz 14lat hehe ok czaje większość 14 latków tak ma...
Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 25/04/2006 20:06
nie lubie razylii w Pogońi, nie lubie ptaka i uważam że to idiota. avatar i sygnatura miały charakter ironiczny. zostały źle zrozumiane i zmienione. jak kogoś to uraziło to sory
nie lubie razylii w Pogońi, nie lubie ptaka i uważam że to idiota. avatar i sygnatura miały charakter ironiczny. zostały źle zrozumiane i zmienione. jak kogoś to uraziło to sory
Spoko, mnie to nie urazilo. To poprostu Twoje zdanie. Ale po Twoich wypowiedziach mozna stwierdzic, ze gdzies wiare w obecna druzyne masz.
Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 25/04/2006 21:21
Własciwie gramy o pietruszkę więc nie przewiduje w sobote porywającego widowiska Myślę że wygramy skromnie 1-0 , Odra do potęg ligowych nie należy a Pogoń pod wodzą "Mario" będzie chciała się zapewne zrechabilitować za ostatnie "sukcesy" Ciekawe jakie roszady przygtuje Kuras , bo troche graczy w ostatnich dniach mu wypadło
Spoko, mnie to nie urazilo. To poprostu Twoje zdanie. Ale po Twoich wypowiedziach mozna stwierdzic, ze gdzies wiare w obecna druzyne masz.
po prostu jest mi trudno patrzeć na Pogoń grającą mecz bez emocji . widzieć że strzelają gola i sie nie cieszyć. to dla mnie nie naturalne. :/ dlatego podświadomie życze im dobrze
Mogę poprosić kibiców, by tłumnie stawili się na spotkanie– będzie to mój pierwszy mecz po powrocie – bo zawsze to było tak, że byli dwunastym, trzynastym, czy nawet czternastym zawodnikiem Pogoni. Chciałbym, żeby stadion się zapełnił. Chciałbym, żeby kibice nam pomogli, bo tej pomocy potrzebujemy.
No to nie pozostaje nam nic innego, jak stawic sie tlumnie na stadionie i pomoc dopingiem Mariuszowi (i "Pogoni"), niech wie co dla nas znaczy
Mogę poprosić kibiców, by tłumnie stawili się na spotkanie– będzie to mój pierwszy mecz po powrocie – bo zawsze to było tak, że byli dwunastym, trzynastym, czy nawet czternastym zawodnikiem Pogoni. Chciałbym, żeby stadion się zapełnił. Chciałbym, żeby kibice nam pomogli, bo tej pomocy potrzebujemy.
No to nie pozostaje nam nic innego, jak stawic sie tlumnie na stadionie i pomoc dopingiem Mariuszowi (i "Pogoni"), niech wie co dla nas znaczy
patrzac na ostatnie wyniki, mysle ze bedzie jakies 5 gora 6 tys.
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768779497 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.