| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Chat - 13/08/2001 13:22
Chciałbym poruszyć w tym poście temat Chatu. Chciałbym aby na tym serwisie pojawił się właśnie on. Kibice Pogoni i nie tylko Pogoni mogli by wymieniać z sobą sugestie na temat polskiej ligi itd... Sądze, że kazdy poważny serwis powinen mieć forum oraz chat, bo te 2 rzeczy bardzo zrzeszają fanów POGONI.
|
|
|
|
|
Odp: Chat - 14/08/2001 18:13
Oficjalnie oświadczam: Chat pojawi się już wkrótce
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Chat - 15/08/2001 14:24
> Oficjalnie oświadczam: Chat pojawi się już wkrótce
Macieq nie sluchaj sie Jun i zorgazniouj jeszcze opinie. Cos jakby komentarz kibicow do kazdej wiadmosci, bo ja juz nie mam sily Jun do tego namawiac.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: Chat - 15/08/2001 15:04
ja tez...
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Chat - 19/08/2001 20:55
za pare dni już kończymy przygotowania - będzie to całkiem inny chat, bardziej profesjonalny. Ale oceny jego zostawimy Wam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Chat - 21/08/2001 10:18
Czat juz by byl tylko podczas testow... jakby to powiedziec... bardzo lagował... czyli byly duze opoznienia i szukamy jakiegos innego rozwiazania.
|
|
|
|
|
Odp: Chat - 21/08/2001 10:19
jeżeli chcecie to możecie sie sami o tym przekonac na http://chat.pogon.beep.pl/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|