Jedziemy do Zabrza!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 17/04/2006 17:32
Pogoń to My!!! Ostatnio bardzo popularne stało się to hasło. Teraz przyszła pora, aby słowa zamienić w czyn! Jeśli czujesz się prawdziwym Portowcem to musisz pojawić się na tym wyjeździe!
Pamiętajcie, że jedziemy tylko i wyłącznie dla siebie, jako prawdziwa Pogoń, bo na murawie będzie tylko zgraja piłkarzy Ptaka.
Od kolegów lub kolegów kolegów dowiedzcie się, w jaki sposób wygląda wyjazd- przypadkowych osób nam tam nie potrzeba. Jeśli masz 15 lat lub ma to być Twój debiut to poczekajcie na inny wyjazd. Zabrze to nie piknik, więc trzeba się tam pokazać konkretnie.
Kto lubi sobie wypić, niech to zrobi- ważne żeby umieć trzymać „kontrolkę”, bo czasy „pociągów grozy” minęły bezpowrotnie.
Odp: Jedziemy do Zabrza!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 17/04/2006 17:52
Przypominam ze to jeden z 3 ostatnich wyjazdow,a pozniej przez dlugi czas nie bedzie okazji gdzies pojechac.Dodatkowo moze sie zdarzyc ze bedzie to ostatni wyjazd do Zabrza przez dlugie lata.Dla kogo prawdziwe jest haslo Pogoń To MY a nie tylko pusty slogan-powinnien pojawic sie w Zabrzu.
Ze ktos napisze do Ciebie, ze jest z forum, to tez nie znaczy ze masz mu odpisac....Malo tu policyjnych, czy szpiegow Ptaka...Caly zarzad sledzi forum,a i nie raz wpisywali komentarze(i nie chodzi mi o domysly, tylko to po prostu potewirdzone przez niektorych z nich m.in Waszak)
Odp: Jedziemy do Zabrza!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 17/04/2006 20:20
niestety na pewno nie wszyscy moga jechac tak jak ja jakby byl mecz w weekend to raczej bym pojechac a ze jestem w wojsku to nikt mi nie da przepustki w srodku tygodnia ale jedno jestem pewien POGOŃ TO MY!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez: Zieny, 17 kwietnia 2006, 20:37 [1 raz(y)]
niestety na pewno nie wszyscy moga jechac tak jak ja jakby byl mecz w weekend to raczej bym pojechac a ze jestem w wojsku to nikt mi nie da przepustki w srodku tygodnia aloe jedno jestem pewien POGOŃ TO MY!!!!!!!!!
nie ma sie co rozwodzic. pojedzie ten kto moze a przedewszystkim ten KTO CHCE. pozdro
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
słaba coś ta wasza organizcja zobaczcie wjakich grupach gornik jeżdzi na wyjazdy choć broniom się przed spadkiem.. ale oczywiści szacunek dlawas .... na zawsze torcida!!
nie jade z wiadomych wzgledow .. mam nadzieje ze sie ABRDZO DOBRZE pokazemy ...
3x jebane P...
Saper zobacz na Polozenie Zabrza i Szczecina.. Duzo osob chce u nas pojechac ae nie mzoe bo np. ma prace i nei ma tych 15h tylko ma 10h - i jest zonk
słaba coś ta wasza organizcja zobaczcie wjakich grupach gornik jeżdzi na wyjazdy choć broniom się przed spadkiem.. ale oczywiści szacunek dlawas .... na zawsze torcida!!
3x jebane P...
Saper zobacz na Polozenie Zabrza i Szczecina.. Duzo osob chce u nas pojechac ae nie mzoe bo np. ma prace i nei ma tych 15h tylko ma 10h - i jest zonk
15h Nie rozsmieszaj mnie...Chyba troszke wiecej...
3x jebane P...
Chodziło mu o jedną stronę czasu pociągowego ze Szczecina do Kielc
3x jebane P...
Chodziło mu o jedną stronę czasu pociągowego ze Szczecina do Kielc
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768807061 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.