Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 04/04/2006 21:52
z tego co ogladalem dzis, to bede sie cieszyl z 3 punktow.nawet 1:0 [bo na wiecej chyba nas nie stać]..Pogoń zagrala słabo...błędy w obronie, nieuniejetnosc przyjecia piłki! 2akcje w meczu!! Korona llepsza ale nie zdołała pokonac najlepszego Peskovicia....i sprawdza sie to co mowil Serrao: lepsze sa 2 zwyciestwa niż pięć remisów aha....no i trzeba pamietac ze zagralismy mecze z zespolami z gory tabeli wiec powinno być juz tylko lepiej...szkoda ze u bukmacherka nie zagralem,placili 4zl pozdro
a ty cfaniaczku pod krytą idz zeby ci głowka nie zmokła bo podobno ma padac i nie napinaj sie....bo to jest forum dyskusyjne wiec mam prawo sie dowiedziec
Jak widac gralismy juz z cala czolowka za wyjatkiem Lecha ktory jest na deser przed MS. Pytanie jak zagramy ze slabszymi druzynami? Kasajac 3 punkty z Leczna przyblizamy sie zdecydowanie do 5 miejca. Korona ma zalegly mecz z Lechem wiec ktos punkty straci a potem Lech ma Wisle i zaraz Legie podobnie jak Korona tylko pozniej.
Przydalo by sie rowniez odczarowac stadion bardziej utytulowanego imiennika naszego nastepnego rywala...
Dodaj jeszcze pytanie "A gdzie można kupić bilety" a pokemon roku już czeka
a ty cfaniaczku pod krytą idz zeby ci głowka nie zmokła bo podobno ma padac i nie napinaj sie....bo to jest forum dyskusyjne wiec mam prawo sie dowiedziec
Jak byś był bardziej rozgarniety to byś wiedział o co można pytać na forum ale co ja ci bede tłumaczył dzieciaku....
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Idź w sobotę na mecz a sie dowiesz czy będzie oprawa, a poza tym wystarczy ruszyć głową a odpowiedź sama ci się nasunie.
ty jestes z rodziny powera??
Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!
Przy dobrym szczęściu możemy nawet z Amicą powalczyć Amica nie grała jeszcze z Wisłą i Legią a tu może zgubić punkty a mamy jeszcze mecz zaległy wygrywając z Łęczną mamy 32 i 7 ptk straty do Kuchenek
A ty lepiej zajrzyj najpierw do słownika języka polskiego.
A co do tabeli - to faktycznie jest całkiem realna szansa na 4-5 miejsce.
Tylko teraz trzeba się zastanowić czy nie powinno nam bardziej zależeć na zajęciu piątego aniżeli czwartego miejsca (trzecie - Amica, wydaje mi się być poza zasięgiem). Ktoś może powiedzieć, że to głupota chcieć zajmować niższe miejsce. Trzeba jednak pomyśleć, że zajmując 4 miejsce będziemy zobligowani do grania w P. Intertoto, a skądinąd wiadomo, że to nie jest najlepsze doświadczenie dla drużyn - lepiej dobrze przepracować okres przygotowawczy i podejśc dobrze przygotowanym do ligi jak na mój gust.
W Pucharze Lata i tak nic wielkiego nie wywalczymy i do trójki awansującej do PUEFA raczej na pewno nie dojdziemy.
W Pucharze Lata i tak nic wielkiego nie wywalczymy i do trójki awansującej do PUEFA raczej na pewno nie dojdziemy.
Jeszcze niedawno zgodziłbym się, ale nie teraz. Od przyszłego sezonu Puchar Intertoto startuje w zupełnie nowej formule - każda federacja zgłasza po jednej drużynie (łącznie 49), z czego do PUEFA po rozegraniu trzech rund (a nie pięciu, jak to było do tej pory) awansuje 11 drużyn. Droga jest zatem znacznie krótsza, tym bardziej że przedstawiciel naszej ligi będzie rozstawiony i ma zapewniony wolny los w I rundzie. No i oczywiście zmienia się terminarz - Intertoto wystartuje znacznie później niż dotychczas.
Inna sprawa, że nawet piąte miejsce może nam dać Intertoto, jeśli Zagłębie wygra PP i utrzyma 4. lokatę w lidze.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768807019 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.