Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
DJGryfus
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7245 dni

Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 13:53
Apeluję do wszystkich kibiców Dumy Pomorza! Każdy kto będzie miał możliwość i nazywa się kibicem Pogoni niech przyjdzie na pogrzeb pana Floriana Krygiera. On zasłużył na nasz szacunek. W ten sposób oddamy mu hołd. Najlepiej bedzie jak wszyscy w skupieniu przyjdziemy odziani w szaliki klubowe.
P.S. Czy ktoś wie gdzie i kiedy odbędzie się pogrzeb? i ilu z was by poszło? dawajcie odpowiedzi.Zobaczymy ilu jest prawdziwych kibiców Pogoni.

Mecz, kiełbasa, browarek i ładny blond towarek...to jest życie:)
Lrd
Moderator**
Na forum od 7640 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 13:55
nie wiem kiedy i gdzie, ale jak bedzie w rozsadnej porze to na pewno sie stawie w klubowych barwach

Against modern wszystko!
STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 14:15
ja tez bede

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
AM
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 14:15
jesli tylko pora bedzie odpowiednia to na 100 % sie zjawie nawet moze kilku kolesi bedzie !! ale ja na 100% sie stawiam w Barwach pozdro

http://nurek-poszukiwania.home.pl/home/
BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 14:22
Jesli tylko rodzina ś.p Floriana zgodzi sie na ujawnienie godziny i dnia pogrzebu do opinii publicznej to tez powinienem sie stawic. ale jesli beda chcieli pozegnac go w rodzinnym gronie to zrozumiem.

Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 14:23
Ej no uspokójcie się...jak będzie coś wiadomo to się dowiecie...i po co nabijać posty czy ktoś będzie czy nie.. Kto ma być to i tak będzie.. A że trzeba iść (jak jest możliwość) to chyba oczywiste.. i niepotrzebne są jakieś zachęty... a poza tym mam nadzieje, że wszyscy zrozumieją powage sytuacji...

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Michał51
*zablokowany
Na forum od 7300 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 14:41
jak będzie wiadomo gdzie ten pogrzeb sie odbędzie i o której godzinie to napewno przyjde nie zapomne takiego człowieka jakim był pan Florian to dzięki niemu mamy teraz Pogoń to on poraz pierwszy w historii awansował z Pogonią do ekstraklasy

kto nie skacze ten z policji hop hop hop

Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 15:06
Na forum v.pl jest info, że pogrzeb jest w czwartek o 14:30 - ile w tym prawdy, nie wiem...

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
ARO
Kibic
Na forum od 7975 dni

*

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 15:09
W czwartek, 6 kwietnia o godzinie 14.30, w Kaplicy Głównej na Cmentarzu Centralnym w Szczecinie rozpoczną się uroczystości pogrzebowe ś.p. Floriana Krygiera. Miejscem spoczynku Zmarłego będzie Aleja Zasłużonych szczecińskiego cmentarza.

Źródło: www.pogonszczecin.pl

punieq
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 15:29
Będe na 100%...chociaż w ten sposób mogę Mu za wszystko podziękować [*]

Może jakiś marsz żałobny spod stadionu na cmentarz, nie wydaje mi się to zbyt długim odcinkiem...

Ostatnio edytowany przez: punieq, 3 kwietnia 2006, 15:52 [1 raz(y)]

STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 16:06

punieq napisał:  
Będe na 100%...chociaż w ten sposób mogę Mu za wszystko podziękować [*]

Może jakiś marsz żałobny spod stadionu na cmentarz, nie wydaje mi się to zbyt długim odcinkiem...

no moim zdaniem to bardzo dobry pomysl!! tylko pewnie nie wypali

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 16:33
Wspólny marsz kibiców... moim zdaniem dobry pomysł.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
kibic79
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 16:41
Pogrzeb Floriana Krygiera odbędzie się w czwartek.
Cermonia rozpocznie się o godzinie 14.30 w Kaplicy na Cmentarzu Centralnym

http://e-dieselservice.pl/
STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 16:45

Plum napisał:  
Wspólny marsz kibiców... moim zdaniem dobry pomysł.

no przydalo by sie cos z organizowac

Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 17:26

punieq napisał:  

Popieram całkowicie. Tylko czy jak juz ktos wyzej napisal to wypali?

IS
Kibic
Na forum od 7361 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 17:45
Na taki marsz trzeba miec zgode miasta Szczecina i policji, wiec juz powinien sie o to ktoś starac i to zalatwiac - mysle ze to nie problem zorganizować coś takiego byleby byli chętni - zreszta to już odpowiednie osoby o tym wszystkim zadecyduja ktore sie znaja na tym i maja cos do powiedzenia. Co do tematu to kazdy powinien się pojawić na pogrzebie.

Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 18:36
Jeśli ktoś zajął by sie organizacją to myślę, że zgodę by uzyskał, a jak nie to się pójdzie chodnikami...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 18:47

Plum napisał:  
Jeśli ktoś zajął by sie organizacją to myślę, że zgodę by uzyskał, a jak nie to się pójdzie chodnikami...

Mysle ze taki marsz ulicami nie wypali,poprostu zly termin 14.30 i do tego czwartek duzo ludzi w pracy,szkolach...ale z drugiej strony dobrym pomyslem byloby po pogrzebie przemaszerwoac pod stadion i w ``odpowiednim`` miejscu zapalic znicze, np. kolo budynku obok trybun.wydaje mi sie ze byloby o wiele wiecej chetnych osob, jednak co niektorzy w kosciele pewnie doszliby do pewnych wnioskow ile dobrego P. Florian zrobil dla ``ś.p Naszego Klubu``.Pogrzeb pewnie troche potrwa no i z czasem bedzie sie pojawiac coraz wiecej osob. Jednak to powinno wyjsc z wlasnej inicjatywy a nie patrzec kto idzie i ile osob,juz nie mowie o tym marszu na stadion tylko o pogrzebie.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 18:53
Termin, rzeczywiście niezbyt...
Póki co nic nie jest ustalone.
Co do marszu po pogrzebie może być tak że większość ludzi poporstu pójdzie do domu...
Zresztą nie mi o tym decydować...

Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 03/04/2006 18:57
Dzisiaj jak byłem na Pogoni troche zniczy stało pod tabilcą stadionu

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768814860 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005