Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
DJGryfus
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7245 dni

Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 28/03/2006 22:59
Ten Baranowski mnie dobija na meczach, masakryczny koleś...dawajcie gafy Baranowskiego, które zapamiętaliście z jego fantastycznej spikerskiej kariery....

Mecz, kiełbasa, browarek i ładny blond towarek...to jest życie:)
szoterol
Kibic
Na forum od 7337 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 28/03/2006 23:08
Dzisiejsze "Obrigado" na dlugo zapamietam :D
Kiedys dobil mnie jego śpiew...Podczas wyjscia pilkarzy na boisko zaczął spiewac Pogoń,Pogoń,Pogoń ...lalalalalalalalalalala.. Sandał się trochę wkurwił bo wczesniej spiewal inna piesn ktora caly mlyn juz zalapal...i nie wiadomo było co kto spiewa bo ten nawijał co innego i Sandał co innego.Z reszta Baranowski zawsze odpierdala popeline...Jebać go.

twoja smieszna poprzeczka jest pod moją nogą :)
Żyleta
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 28/03/2006 23:10
Dzisiejsze obrigado wygrało wszelkie zawody :| Po pierwsze bardzo mi się to nie podobało bo jestesmy w Polsce i chyba powinniśmy krzyczeć "dziękujemy" :|

Bo jest paru ludzi... Piraci
pachol
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 28/03/2006 23:18

Shooter napisał:  
Dzisiejsze "Obrigado" na dlugo zapamietam :D
Kiedys dobil mnie jego śpiew...Podczas wyjscia pilkarzy na boisko zaczął spiewac Pogoń,Pogoń,Pogoń ...lalalalalalalalalalala.. Sandał się trochę wkurwił bo wczesniej spiewal inna piesn ktora caly mlyn juz zalapal...i nie wiadomo było co kto spiewa bo ten nawijał co innego i Sandał co innego.Z reszta Baranowski zawsze odpierdala popeline...Jebać go.

tez to pamietam.. to bylo w tym sezonie w meczu z Legia (2:2 i bomba Kazia:]). i potem jak byl filmik z oprawy to slychac bylo tylko spiew kibicow Legii i wlasnie wyczyny barana:/ szkoda ze nie mamy zadnego spikera z prawdziwego zdarzenia... chociaz juz wlasciwie sie chyba do tego przyzwyczilismy i troche smiesznie by bylo jakby byl ktos inny:P

Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 28/03/2006 23:51
napierdolil sie to i pokrzyczal :] swoja droga to jednym z powodow takiego zachowania sie Baranowskiego sa sami kibice... Bo niby Baranowski jest taki zly ale jak pusci swoja pioseneczke to wszyscy sie bawia... a zignorowac głąba!

POGOŃ SZCZECIN!
PKU !
Kibic
Na forum od 7663 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 28/03/2006 23:55
dawno, dawno temu.. bodajze na meczu z Odrą Wodzisław z 3sezony temu, Baran chcąc pochwalic kibiców za dobrą atmosferę pod koniec spotkania, powiedział ze "Kibice dziś byli 13zawodnikiem Pogoni" buhaha a jego dzisiejsze obrigado przechodzi ludzkie pojęcie, żeby w Polsce gadac po portugalsku "Dziękujemy"... już chyba bardziej w dupe Antkowi wejść nie może...:|

PKU !
Siwy86
Kibic
Na forum od 7447 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 00:24
Szkoda w ogole słów na to co on wyprawia...:D to trzeba byc nim zeby zrozumiec to co on sam wypowiada:)...ale co tam pewnie myslał, ze premie od Ptaka dostanie za to...Prosze Cię...Zamknij Sie !!

Daiman
Kibic
Na forum od 7755 dni

*

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 00:42

Bart1987 napisał:  
Baranowski jest taki zly ale jak pusci swoja pioseneczke to wszyscy sie bawia... a zignorowac głąba!

I tutaj się całkowicie z tobą zgadzam, te piosenki (po strzelonej bramce i przy wchodzeniu piłkarzy) strasznie mnie denerwują od samego początku, a ta po bramce to już dobitnie mnie wkurwia.

No Pain, No Glory
Melu
Kibic
Na forum od 8193 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 06:32
jakis czas temu byla taka akcja Baranowskiego
pilka wpadla na trybuny i ktos ja sobie zabral
spiker kilka razy prosil o oddanie pilki ale bez rezultatu
az po jakims czasie z wielka powaga mowi:
"czy jest na stadionie ktos kto posluguje sie jezykiem migowym
bo mowie do goscia z pilka a on nic, chyba jest gluchy" :) :)
na poczatku myslalem ze to jakis komunikat ze ktos sie zgubil
no niezle to wygladalo

albo inna historia
caly stadion krzyczy do spikera "prosze cie prosze cie..... zamknij sie"
a Baranowski na to "Dziekuje" :)

pozdro

Na Zawsze Z Pogonią
S T A R G A R D
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 08:08

Melu napisał:  

albo inna historia

pozdro

hehehe z tego byla niezla bomba :D niczym z wczorajszym Obrigado :D

Szczecińska albo żadna!
krls
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 08:13

Melu napisał:  
no niezle to wygladalo

albo inna historia

pozdro

To nie bylo dziekuje tylko '' NAWZAJEM'' pamietam pamietam :D nie tak dawno to bylo :]
Ale juz o wiele dawniej pamietam taka sytuacje:
Baranowski zawsze przed meczym pyta '' Kto wygra mecz'' a na pewnym meczu zdazylo mu sie zapytac ''Kto wygra Pogon'' smiesznie bylo:)

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 08:19

zenuś napisał:  

Melu napisał:  
no niezle to wygladalo

albo inna historia

pozdro

To nie bylo dziekuje tylko '' NAWZAJEM'' pamietam pamietam :D nie tak dawno to bylo :]
Ale juz o wiele dawniej pamietam taka sytuacje:
Baranowski zawsze przed meczym pyta '' Kto wygra mecz'' a na pewnym meczu zdazylo mu sie zapytac ''Kto wygra Pogon'' smiesznie bylo:)

Bylo i "dziekuje" i "nawzajem"...

Obrazek gif wstawiony na forum
BTR
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 09:08

Żyleta napisał:  
Dzisiejsze obrigado wygrało wszelkie zawody :| Po pierwsze bardzo mi się to nie podobało bo jestesmy w Polsce i chyba powinniśmy krzyczeć "dziękujemy" :|

Z dwojga złego lepiej po Polsku...ale za co im dziękwać tak naprawde?Ja nie wiem więc może mnie uświadomicie,ZA CO IM DZIĘKOWAĆ?Robią to za co Antek im szmal płaci i to nie mały,przegrali dwa mecze,i nagle po pierwszym zwycięstwie wszyscy im dziękują?Rozumiem jakby mistrzostwo zdobyli albo ew.miejsce w eur.pucharach.Najlepsze jest to że gdyby sytuacja na 12 nie była szybko ogarnięta to i większość wyłaby po portugalsku.A Baranowi najlepiej by było język upier.....,nie dość że nie byłoby już tych betonów to i nie miałby czym lizać coniektórych odbyt..

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
ARO
Kibic
Na forum od 7975 dni

*

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 09:37
Pamiętam jak Pan Baranowski redaktorzył w TV Szczecin z Panem Dembowskim. Ten drugi jakąc karierę pociągnął, ten pierwszy na emeryturę będzie odchodził z gwizdami i to nie pierwszy i nie ostatni występ rzecznika. Totalna bezkrytyczność godna podziwu.

czerwo13
Kibic
Na forum od 7488 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 09:55
Była jeszcze taka historia ,że piłka wpadla na jakiś sektor i Baranowski prosił prosił i nie nie doprosił i w pewnym momencie powiedział"Prosze oddać piłke zdjecie zostało już zrobione" :D:D:D

Obrazek gif wstawiony na forum
kibic24
Kibic
Na forum od 7445 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 10:36
baranowski nie rob wioski, jak ten czlowiek na jakiegos maila to moze ktos go poinformuje ze robi totalna kiche, nic dziwnego ze z tvp go wyjebali a debowski do warszawy pare lat temu awansowal

http://i1.tinypic.com/sgr5hw.jpg - "mistrz mikrofonu" w akcji :)

Rzecznik prasowy MKS Pogoń Szczecin SSA
Piotr Baranowski

Telefon: (091) 486-00-99
Fax: (091) 487-79-69
e-mail: [email protected]

29.06 baranowski ma urodziny, jak by jakis mecz sie trafil tego lata mozna zrobic jakis "okazyjny" transparent z "odpowiednimi" zyczeniami :)

Ostatnio edytowany przez: kibic24, 29 marca 2006, 10:44 [3 raz(y)]

NLx
Kibic
Na forum od 8885 dni

**

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 11:11
Pamiętam jak kiedyś był spikerem na meczach siatkarzy Morza. Na jednym z meczów w czasie piątego seta był już taki najebany, że kiedy sędzia wydawał jakieś niekorzystne werdykty to ten wyskakiwał zza stolika, wymachiwał łapami i ogólnie jechał sędziemy po całości. A co pił w czasie meczu? Swoją słynną "coca-cole" :) Typ robi nam przypał i to niesamowity więc czas najwyższy żeby poszedł w pizdu.

Podsumowując: Baranowski wypierdalaj! Czerwona kartka

za plecami psów myśliwskich cała masa
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 11:34
inna sprawa, że na stanowisku spikera były już próbowane inne osoby - m.in. Marek Pawlak, Jarosław Marendziak itp. I mimo wszystko jednak byli jeszcze słabsi od Baranowskiego :)

Choć faktem też jest, że już dawno Baranowski "przeszedł na ciemną stronę mocy" i coraz częściej mamy doczynienia z propagandowo-włazidupczymi tekstami typu: "obrigado"

Thorgal
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 11:43
Ja tam lubię pośmiać się z Baranowskiego. Faktem jest, że za czasów Ptaka, kiedy jest nie tylko spikerem na meczacha ale i rzecznikiem prasowym klubu, zaczął przeginać i włazić w tyłek Ptakowi ale prawdą jest też to, że kilka lat temu kiedy miał przerwę w spikerce nma Pogoni, nie pojawił się żaden ciekawy zmiennik i na stadionie często wiało nudą....
Starsi kibice pamiętają jak spikerem na Pogoni był znany dziś dziennikarz Mirosław Kwiatkowski. On też był w stanie wojenki z kibicami ale gdy odszedł wiele osób jednak za nim tęskniło. Myśle że fajnie jest mieć z kim się poprztykać na meczach. Podsumowując, ja traktuję Piotra Baranowskiego jako swego rodzaju folklor i choć mnie czasem irytuje, częściej wywołuje u mnie po prostu śmiech. A śmiech to zdrowie :)

>cały stadion barwy w górę< Obrazek gif wstawiony na forum
Frz
Kibic
Na forum od 8890 dni

Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 12:43
Poprostu ten pajac Baranowski za długo siedział w namiocie Bosmana i sie zajebał i zaczął głupoty gadać,a że Pogoń wygrywała to mu na maxa odjebało.Żałosne zachowanie.

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768807019 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005