Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 28/03/2006 23:08
Dzisiejsze "Obrigado" na dlugo zapamietam
Kiedys dobil mnie jego śpiew...Podczas wyjscia pilkarzy na boisko zaczął spiewac Pogoń,Pogoń,Pogoń ...lalalalalalalalalalala.. Sandał się trochę wkurwił bo wczesniej spiewal inna piesn ktora caly mlyn juz zalapal...i nie wiadomo było co kto spiewa bo ten nawijał co innego i Sandał co innego.Z reszta Baranowski zawsze odpierdala popeline...Jebać go.
tez to pamietam.. to bylo w tym sezonie w meczu z Legia (2:2 i bomba Kazia). i potem jak byl filmik z oprawy to slychac bylo tylko spiew kibicow Legii i wlasnie wyczyny barana:/ szkoda ze nie mamy zadnego spikera z prawdziwego zdarzenia... chociaz juz wlasciwie sie chyba do tego przyzwyczilismy i troche smiesznie by bylo jakby byl ktos inny
Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 28/03/2006 23:55
dawno, dawno temu.. bodajze na meczu z Odrą Wodzisław z 3sezony temu, Baran chcąc pochwalic kibiców za dobrą atmosferę pod koniec spotkania, powiedział ze "Kibice dziś byli 13zawodnikiem Pogoni" a jego dzisiejsze obrigado przechodzi ludzkie pojęcie, żeby w Polsce gadac po portugalsku "Dziękujemy"... już chyba bardziej w dupe Antkowi wejść nie może...
I tutaj się całkowicie z tobą zgadzam, te piosenki (po strzelonej bramce i przy wchodzeniu piłkarzy) strasznie mnie denerwują od samego początku, a ta po bramce to już dobitnie mnie wkurwia.
Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 06:32
jakis czas temu byla taka akcja Baranowskiego
pilka wpadla na trybuny i ktos ja sobie zabral
spiker kilka razy prosil o oddanie pilki ale bez rezultatu
az po jakims czasie z wielka powaga mowi:
"czy jest na stadionie ktos kto posluguje sie jezykiem migowym
bo mowie do goscia z pilka a on nic, chyba jest gluchy"
na poczatku myslalem ze to jakis komunikat ze ktos sie zgubil
no niezle to wygladalo
albo inna historia
caly stadion krzyczy do spikera "prosze cie prosze cie..... zamknij sie"
a Baranowski na to "Dziekuje"
To nie bylo dziekuje tylko '' NAWZAJEM'' pamietam pamietam nie tak dawno to bylo
Ale juz o wiele dawniej pamietam taka sytuacje:
Baranowski zawsze przed meczym pyta '' Kto wygra mecz'' a na pewnym meczu zdazylo mu sie zapytac ''Kto wygra Pogon'' smiesznie bylo
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Dzisiejsze obrigado wygrało wszelkie zawody Po pierwsze bardzo mi się to nie podobało bo jestesmy w Polsce i chyba powinniśmy krzyczeć "dziękujemy"
Z dwojga złego lepiej po Polsku...ale za co im dziękwać tak naprawde?Ja nie wiem więc może mnie uświadomicie,ZA CO IM DZIĘKOWAĆ?Robią to za co Antek im szmal płaci i to nie mały,przegrali dwa mecze,i nagle po pierwszym zwycięstwie wszyscy im dziękują?Rozumiem jakby mistrzostwo zdobyli albo ew.miejsce w eur.pucharach.Najlepsze jest to że gdyby sytuacja na 12 nie była szybko ogarnięta to i większość wyłaby po portugalsku.A Baranowi najlepiej by było język upier.....,nie dość że nie byłoby już tych betonów to i nie miałby czym lizać coniektórych odbyt..
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 11:11
Pamiętam jak kiedyś był spikerem na meczach siatkarzy Morza. Na jednym z meczów w czasie piątego seta był już taki najebany, że kiedy sędzia wydawał jakieś niekorzystne werdykty to ten wyskakiwał zza stolika, wymachiwał łapami i ogólnie jechał sędziemy po całości. A co pił w czasie meczu? Swoją słynną "coca-cole" Typ robi nam przypał i to niesamowity więc czas najwyższy żeby poszedł w pizdu.
Choć faktem też jest, że już dawno Baranowski "przeszedł na ciemną stronę mocy" i coraz częściej mamy doczynienia z propagandowo-włazidupczymi tekstami typu: "obrigado"
Odp: Obrigado Pogon, Obrigado! Baranowski Guerra...Gafy Baranowskiego - 29/03/2006 11:43
Ja tam lubię pośmiać się z Baranowskiego. Faktem jest, że za czasów Ptaka, kiedy jest nie tylko spikerem na meczacha ale i rzecznikiem prasowym klubu, zaczął przeginać i włazić w tyłek Ptakowi ale prawdą jest też to, że kilka lat temu kiedy miał przerwę w spikerce nma Pogoni, nie pojawił się żaden ciekawy zmiennik i na stadionie często wiało nudą....
Starsi kibice pamiętają jak spikerem na Pogoni był znany dziś dziennikarz Mirosław Kwiatkowski. On też był w stanie wojenki z kibicami ale gdy odszedł wiele osób jednak za nim tęskniło. Myśle że fajnie jest mieć z kim się poprztykać na meczach. Podsumowując, ja traktuję Piotra Baranowskiego jako swego rodzaju folklor i choć mnie czasem irytuje, częściej wywołuje u mnie po prostu śmiech. A śmiech to zdrowie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768807019 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.