| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Stomil - Pogoń 1:1 - 13/08/2001 09:02
Ja już o tym pisałem , poprośmy Bekdasa o napastników . Bo z takim potencjałem nie mam czego szuakć jak i w lidze tak i w Pucharach .Ludzie przecież ten skład jest do niczego .Takie mecze jak ze Stomilem powinniśmy wygrywać bez problemów ,a my co remis z słabiutkim Stomilem , przecież to jest popelina.Widzieliście skład Walburd , Pokładowski przecież to są beztalencia kto w ataku Dymek ale co Dymek sam zrobi on nie jest typem zawodnika który może sam wypracować sobie sytuacje jemu trzena dobrze podać .Trzeba napastników i nie ma co ukrywać bo przecież z Kaczorowskim mistrzem nie będziemy!
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
Odp: Stomil - Pogoń 1:1 - 13/08/2001 10:23
masz racje eker nie ma sie co oszukiwac NIE MAMY NAPASTNIKÓW !!!
mysle ze mozna by sprzedac paru zawodników którzy absolutnie nic nie robia
aby pokazac sie z dobrej strony , a kupic jednego ale za to dobrego napastnika
, co do meczu ze stomilem ... nie jest to istna tragedia bo znalezlismy sie na 2 miejscu w naszej grupie ale nie jest to tesz powód aby sie niezmiernie cieszc , pod koniec spotkania mielismy około 4 szans na strzelenie bramki zadna nie została wykorzystana .
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
Odp: Stomil - Pogoń 1:1 - 13/08/2001 13:11
Według mnie główną wadą Pogoni jest oczywiścia atak ale chyba najbardziej obrona. Zawodnicy są bardzo słabo przygotowani wytrzymałościowo. Jedynym zawodnikiem który wyróżnia się z tej formacji jest Węgrzyn. Zawsze ratuje Pogońprzez najazdem przeciwników na bramkę Pogoni. Co do Ataku też mam duże zastrzeżenia bo napastnicy są bardzo słabo wyszkoleni technicznie.
|
|
|
|
|
Odp: Stomil - Pogoń 1:1 - 14/08/2001 11:08
sprawa jest prosta NIE MAMY NAPADZIOROW!!!!! a co bramki maja obroncy strzelac oni niech sie lepiej zajma obrona bramki!! bekdas ty debilu!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
- 1
-
|