Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Amica 0:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Boryna
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7417 dni

Pogoń - Amica 0:3 - 04/03/2006 23:28
Mecz z Korona nalezy juz do (przyszłosci:P) skupmy sie teraz na meczu w Szczecinie, zapowiada sie ciekawie z uwagi na to ze to nie tylko pierwszy mecz nowego zespołu ale takze powrot piłki pierwszoligowej do naszego miasta :) Gro osób zapewne wybierze sie na ten mecz z czystej ciekawosci...
Jednym z pozytywów przesuniecia meczu z Koroną jest dłuzszy czas na aklimatyzacje :)

No zobaczymy, został tydzien, mam nadzieje ze chociaz tego meczu nie przełozą :)

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 04/03/2006 23:34
Nie uwierze ze mecz sie odbedzie poki sedzia nie zagwizdze po raz pierwszy i pilka nie zostanie kopnieta.

Amica, po dzisiejszym wysokim zwyciestwie moze byc na fali, o ile pamietam to z Amica zawsze gralo nam sie srednio - przykladem moze byc mecz ostatniej rundy kiedy dostalismy srogie baty we Wronkach.
Mam nadzieje ze Brazylijczycy przyzwyczaja sie chociaz odrobine bardziej przez ten tydzien do panujacych w Polsce warunkow i wybiegna na boisko bez zadnych glupich wymowek i pokaza na co ich stac.

Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Pogoń - Amica - 04/03/2006 23:55
Oglądając powtórke w C+ to widać że formą błyszczy nowo pozyskany Pitry i Murawski Obrona Amiki nie miała zbytnio dużo do roboty.
Debiut Pilarza średni 2 karny po jego błędzie , przy bramkach nie miał nic do powiedzenia

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Pogoń - Amica - 05/03/2006 00:16
Widze, ze skupilismy sie tylko na Amice, ja mysle jednak ze Pogon mimo ze nie wiemy totalnie jak gra, nie odkryła sie do konca, ba zaryzykuje nawet stwierdzenie ze gra na zmylenie, pokaze nam jeszcze ze granie z pozycji skazanego zgory na pozarcie przez starych ligowych wyjadaczy jest dla nich łatwiejsza bo presja jaka sie z tym wiaze własnie taka jest - mniejsz,przegraja nikt ich nie powiesi, aklimatyzacja tak dalej, natomiast wygraja euforia i własnie o takie niespodzianki mysle Pogon sie postara ;)

«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Cycek.
Kibic
Na forum od 7549 dni

Odp: Pogoń - Amica - 05/03/2006 00:44

Valdes napisał:  
Widze, ze skupilismy sie tylko na Amice, ja mysle jednak ze Pogon mimo ze nie wiemy totalnie jak gra, nie odkryła sie do konca, ba zaryzykuje nawet stwierdzenie ze gra na zmylenie, pokaze nam jeszcze ze granie z pozycji skazanego zgory na pozarcie przez starych ligowych wyjadaczy jest dla nich łatwiejsza bo presja jaka sie z tym wiaze własnie taka jest - mniejsz,przegraja nikt ich nie powiesi, aklimatyzacja tak dalej, natomiast wygraja euforia i własnie o takie niespodzianki mysle Pogon sie postara ;)

hehehe zastanów się człowieku - w Brazylii wygrywają prawie wszystkie sparingi, ptak otwarcie mówi o mistrzostwie i pucharach. Przyjeżdżają do Polski- remis z Flotą wspomaganą naszymi 4-ligowymi rezerwami i dotkliwa porażka ze Śląskiem - ptak nie komentuje i nie wpomina już o żadnych pucharach. Czy byłby sens najpierw rozgłaszać jaką mamy mocną drużynę, aby później znowu uciszyć opinię skoro tak było o nas głośno?

Pewnie po kilku porażkach pojawią się wypowiedzi, że specjalnie przegraliśmy, bo ptak chce wszytkich zaskoczyć(może chciał dać szanse naszym rywalom) i wygrać wszystkie pozostałe mecze.

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Pogoń - Amica - 05/03/2006 09:34

czoczo napisał:  

Valdes napisał:  

hehehe zastanów się człowieku - w Brazylii wygrywają prawie wszystkie sparingi, ptak otwarcie mówi o mistrzostwie i pucharach. Przyjeżdżają do Polski- remis z Flotą wspomaganą naszymi 4-ligowymi rezerwami i dotkliwa porażka ze Śląskiem - ptak nie komentuje i nie wpomina już o żadnych pucharach. Czy byłby sens najpierw rozgłaszać jaką mamy mocną drużynę, aby później znowu uciszyć opinię skoro tak było o nas głośno?

Pewnie po kilku porażkach pojawią się wypowiedzi, że specjalnie przegraliśmy, bo ptak chce wszytkich zaskoczyć(może chciał dać szanse naszym rywalom) i wygrać wszystkie pozostałe mecze.

Bo jak by w Brazylii tez przegrali wszystko jak leci :) to juz wogole kazdy by wieszał psy na Ptaku :)

«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Damianos
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Pogoń - Amica - 05/03/2006 11:46
To będzie pierwszy poważny sprawdzian dla naszych brazylianów :P ale myśle że będą walczyć w tym spotkaniu bo będą chcieli pokazać swoim kibicą dobrą gre... (oby nie była ona fatalna)
My też musimy ich wspierać w trakcie meczu, niech wiedzą że grają przed najlepszymi kibicami w Polsce:D Trzeba ich powitać serdecznie raca doping raca

Ola samba brazyliana, nasza POGOŃ ukochana bebniarz

Bylismy, Jestesmy i Zawsze Będziemy!
Możecie na Nas Liczyć,Nigdy Was Nie Zawiedziemy... POGOŃ TO MY!!!
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 05/03/2006 11:59
Juz kiedys pytalem ale nie dostalem odpowiedzi, czy nadal sa robione plakaty informujace o meczu, ktore byly niegdys wieszane w miescie i w srodkach komunikacji miejskiej ?

tttttt
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Pogoń - Amica - 05/03/2006 12:04

eF^ napisał:  
Juz kiedys pytalem ale nie dostalem odpowiedzi, czy nadal sa robione plakaty informujace o meczu, ktore byly niegdys wieszane w miescie i w srodkach komunikacji miejskiej ?

a co, zbierarasz?? :D

Zgred
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Pogoń - Amica - 05/03/2006 12:10
A ja chciałbym zauważyć ze to będzie juz ostatni mecz w lidze z Amicą Wronki.Pózniej bedziemy juz grali z Amicą Poznan.a co do meczu to cudów nie będzie remis lub porażka (o ile mecz rzeczywiscie sie odbedzie)

BTW. Amica wygrala wczoraj w lidze 4:0 z Odrą.

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Bosman2006
Kibic
Na forum od 7260 dni

Odp: Pogoń - Amica - 05/03/2006 12:12
przegramy z amica 0-3 zobaczycie

POGOń
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń - Amica - 05/03/2006 12:22

Cytat:  

Nie, jestem ciekaw i o ile mi wiadomo akcja przynosila efekty

Ron
Kibic
Na forum od 7347 dni

Odp: Pogoń - Amica - 05/03/2006 12:37

Bosman2006 napisał:  

nie marudź

Na forum od 7460 dni

Odp: Pogoń - Amica - 05/03/2006 12:42

eF^ napisał:  

Cytat:  

Nie, jestem ciekaw i o ile mi wiadomo akcja przynosila efekty

No więc jeśli przynosiła efekty plakaty to powinny być rozklejane.

pit26
Kibic
Na forum od 8283 dni

Odp: Pogoń - Amica - 05/03/2006 12:46

Bosman2006 napisał:  

a ja mysle,ze z amika nasi brazylijczycy moga rozegrac ciekawy mecz, nie bede sie tu bawil w typowanie wyniku ,bo umiejetnosci i forma naszych to jest teraz wielka niewiadoma, ale co wiadomo na pewno to to,ze brazylijczycy preferuja pilke techniczna, wiec mecz z amica,ktora ma pilkarzy dosc dobrze wyszkolonych technicznie,a nie ligowych "rolasów" moze byc calkiem ciekawy i widowiskowy...

a pozatym, nie bedzie juz wymowki o zamarznietej murawie lub wogole braku trawy...

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7767 dni

Odp: Pogoń - Amica - 05/03/2006 13:25

pit26 napisał:  
a ja mysle,ze z amika nasi brazylijczycy moga rozegrac ciekawy mecz, nie bede sie tu bawil w typowanie wyniku ,bo umiejetnosci i forma naszych to jest teraz wielka niewiadoma, ale co wiadomo na pewno to to,ze brazylijczycy preferuja pilke techniczna, wiec mecz z amica,ktora ma pilkarzy dosc dobrze wyszkolonych technicznie,a nie ligowych "rolasów" moze byc calkiem ciekawy i widowiskowy...

a pozatym, nie bedzie juz wymowki o zamarznietej murawie lub wogole braku trawy...

Zgadzam sie z toba w 100%

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Pogoń - Amica - 05/03/2006 13:28
Moze nie być tak łatwo.
Co prawda to ostani sezon Amici, więc piłkarze maja dodatkową motywację, aby godnie wypaść na zakończenie, pozatym nie wszyscy zanajdą miejsce w szerokiej kadrze lecha i chcą się pokazać...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
(Misiek)
Kibic
Na forum od 7328 dni

Odp: Pogoń - Amica - 05/03/2006 16:30
będzie bardzo ciężko ale jestem optymistą i stawiam na 3:1 dla Pogoni mam nadzieje ze frekwencja bedzie na szóstkę:) kiedy zaczyna się przedsprzedaż biletów? w ogóle mam nadzieje że ten mecz się odbędzie

Ostatnio edytowany przez: (Misiek), 5 marca 2006, 17:05 [1 raz(y)]

>>>>>MKS POGOŃ SZCZECIN<<<<<
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń - Amica - 05/03/2006 16:45

(Misiek) napisał:  
będzie bardzo ciężko ale jestem optymistą i stawiam na 3:1 dla Pogoni mam nadzieje ze frekfencja bedzie na szóstkę:) kiedy zaczyna się przedsprzedasz biletów? wogole mam nadzieje że ten mecz się odbędzie

Na szośtkę zapewne nie jest Twoja ortografia..:)
Frekwencja
przedsprzedaż
w ogóle

Co do meczu... najpierw musi być pewność, że się odbędzie i dopiero wtedy można dywagować...

Pozdro:)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
nara
Kibic
Na forum od 7680 dni

**

Odp: Pogoń - Amica - 05/03/2006 17:11

PogonFan napisał:  

(Misiek) napisał:  
będzie bardzo ciężko ale jestem optymistą i stawiam na 3:1 dla Pogoni mam nadzieje ze frekfencja bedzie na szóstkę:) kiedy zaczyna się przedsprzedasz biletów? wogole mam nadzieje że ten mecz się odbędzie

Na szośtkę zapewne nie jest Twoja ortografia..:)
Frekwencja
przedsprzedaż
w ogóle

Pozdro:)

Polonista ;) pozdro mf

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768810873 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005