Lekcja ¶piewu na Futsalu.Piatek godzina 20 - 07/02/2006 20:49
Już w najbliższy pi±tek o godzinie 20 w hali przy ul. Twardowskiego
odbędzie się kolejny futsalowy pojedynek Pogoni '04 Szczecin. Tym
razem szczecinianie podejmować będ± Grembach ŁódĽ. Na ten mecz
zapraszamy w imieniu kibiców odpowiedzialnych za doping i oprawy meczów
na stadionie Pogoni. Wspólnie chcemy stworzyć atmosferę jakiej na hali
przy ul. Twardowskiego jeszcze nie było. Wszystkich którzy aktywnie chc± wspomóc
zespół Pogoni prosimy o przybycie na prawy sektor hali (patrz±c od parkietu) gdzie
zasi±dzie "młyn".Będzie to okazja to przećwiczenia starych przy¶piewek, oraz do wprowadzeniu wielu nowych, jeszcze nie słyszanych na stadionie im. Floriana Krygiera
Odp: Lekcja ¶piewu na Futsalu.Piatek godzina 20 - 07/02/2006 21:02
ja po pierwszy meczu na którym byłem a była to wygrana 7-3 z Clearex stwierdziłem ze niezabraknie mnie już na żadnym meczu ale akurat w ten piatek mam studniówkę wię cniebede niestety ale w nastepncyh stawię się napewno pzdr i gło¶nego dopingu
ja po pierwszy meczu na którym byłem a była to wygrana 7-3 z Clearex stwierdziłem ze niezabraknie mnie już na żadnym meczu ale akurat w ten piatek mam studniówkę wię cniebede niestety ale w nastepncyh stawię się napewno pzdr i gło¶nego dopingu
Je¶li historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niew±tpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własno¶ci prywatnej
Ludwig von Mises
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768827717 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.