,,Grupa Młode Wilki rozpoczyna prace nad szyciem największej sektorówki Pogoni Szczecin. Flaga o długości mniej więcej 110m i szerokości 23m rozwijana będzie na sektorach 1-8 naszego stadionu.
Prace nad nowym płótnem podzielone zostały na kilka etapów, pierwszy, a zarazem podstawowy z nich to zbieranie projektów - tutaj liczymy na pomoc każdego z Was.
Projekty sektorówki (w proporcjach 110x23) można przysyłać do 15 lutego na adres e-mail: [email protected].
Jeżeli projekt przejdzie wstępną akceptacje zostanie poddany głosowaniu w ankiecie, która rozpocznie się po upływie terminu nadsyłania prac - 15 lutego.
Wszystkich kibiców zachęcamy do wzięcia udziału w projektowaniu naszej flagi. Liczymy na Waszą kreatywność.
Już niedługo projekt jednego z Was może zostać zrealizowany i prezentowany na stadionie im. Floriana Krygiera.
Na autora zwycięskiego projektu czekają liczne upominki!"
Ja mysle ze nei chodzi tutaj o upominki tym ktorzy podejmuja sie tej akcji, lecz o pomoc swojemu klubowi ..
Wlasnie dlatego proponuje po zrobieniu owego szablonu wrzucic go tutaj - na forum do oceny i gdy beda one pozytywne dopiero wtedy wysylac na maila MW ...
A my -uzytkownicy-starajmy sie w miare mozliwosci oceniac szablony i proponowac ewentualne poprawki ...
MYSZKI,OLOWKI W RUCH !
PS mam nadzieje ze wykazecie sie swoja wyobraznia i tworczascia, przedewsyztkim p.Narodowiec i inni "Nasi" plastycy
Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 03/02/2006 09:56
no ciekawe sektorowka pokrywajaca sektory 1-8 przeciez bedzie ona gigantyczna....ale jak ja rozwinac jak tam sa ploty?? Dobrym pomyslem byloby umieszczenie kilku motywow na tej sektorowce nie jednego wzoru nazwy klubu i barw tylko kilku rzeczy,szkoda ze niemam zdolnosci plastycznych bo bym cos zmajstrowal to jak ja rozwiniecie?
Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 03/02/2006 10:26
Również nie wiem jak ona miałaby być rozwijana. Przez płoty? Kiepski pomysł. Po pierwsze okropnie by to wyglądało, po drugie flaga szybko miałaby spore dziury od płotu. KloceK, co do Twojego projektu... Nie wygrasz "konkursu" Ale + za chęci.
Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 03/02/2006 11:27
Jak powstanie sektorówka to mam nadzieję, że będzie miał kto ją rozwijać.Niewiadomą są występy nowych piłkarzy.Jeśli będą cienko grać to oczywiste jest, że będzie przychodzić mniej ludzi na stadion i takie sektory jak 1 czy 2 mogą świecić pustkami. Ale i tak popieram taką propozycję. Może przyśle jakiś projekt ale wątpie bo nie mam zbytnio talentu do takich rzeczy.
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Sektorówka nie musi być rozwijana co mecz. Gdyby była rozwijana raz na kilka meczy, z jakimś ciekawym zespołem gdzie przyjdzie dużo ludzi i będzie większa adrenalina niż na innych meczach... Wtedy sektorówka będzie dużo ładniej się prezentowała.
Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 03/02/2006 14:41
z tego co mi wiadomo wszystkie projekty należy przesyłać tylko i wyłącznie na wskazany adres MW!
proszę o nie wrzucanie tutaj projektów na forum, bo będą usuwane, ewentualne pomysły będą konsultowane jak napisano przez ankietę
druga sprawa to dofinansowanie - z tego co mi rownież wiadomo forma wplat na konto MW itd.. zostanie wprowadzona jak już ustalony zostanie oficjalnie projekt do wykonania
ja natomiast mysle ze sie po raz kolejny zagalopowales Jak napisal Cobra_S - wszystkie projekty ktore pojawia sie na forum bedą odrazu cięte (twój został bo.. no cóż ). Projekty najpierw trafiaja na maila, a pozniej sa udostepniane dla ogolu (jezeli sie nadaja).
i znowu błąd... drugi minus.
Zeby nie drążyć tematu powiuem tylko ze na ploty znajdziemy sposob.
Doceniam Twoje zajebiste zaangazowanie, ale wystarczy jak sie bedziesz trzymal tego co napisano na glownej... wiecej naprawde nie potrzeba.
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 03/02/2006 20:53
proponuje pisać w tym temacie swoje pomysły jak moze wyglądać dana sektorówka. Chodzi oczywiście o to żeby ci którzy nie potrafią zrobić takiego projektu na komputerze równiez mogli się wykazać i pomóc tym ktorzy taki projekt robią
Mam pytanie. Czy nie ma zadnych ograniczen jezeli chodzi o projekt? Bo chyba nakładanie sie jednego na drugie nie wchodzi w gre... Dobrze mowie? Jak cos wiecie to napiszcie jakiie sa ograniczenia o ile sa
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
może stary bosman słusznej postury,z brodą i fajką, w czapce z herbem Pogoni,z opaską na oku,blizną na twarzy i dużą rybą(śledziem) w ręku
albo kostucha z kosą i maską na twarzy w barwach klubu....w kapturze
Tylko trzeba jeszcze texty jakieś dobre do tego
flaga brazylii z napisem samba !
Za pomysl pierwszy i ostatni chetnie bym Ci wyjebal karczycho...
ps.1337(czy jakies tam inne cyferki) rob projektow ile wlezie, byleby jakos sie prezentowaly.Jesli kazdy bedzie przemysalny to nie widze problemu
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768822860 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.