Czy uwazasz sie za prawdziwego fanatyka Pogoni ? - 28/12/2005 23:46
Aczkolwiek to moze byc interesujacy temat.. ciekawi mnie sam w ogole Bo jak wiadomo wtedy pilkarska Pogon ma miec sklad oparty na brazylijczykach.. - wiec posune sobie pytanie - czy Ci najgorzalsi fanatycy Pogoni beda chodzic na kazdy mecz w Szczecinie ? Czy moze wybiora kierunek Pogoni II ? Czy to bedzie zalezne od widowni czy od gry brazylijczykow ? Czy moze od atrakcyjnego lub mniej przeciwnika ? Udzielcie sobie opinie na ten temat.
Wg. mnie moze i nie jestem zbyt najgorzalszym kibicem Pogoni - tylko staram sie byc na kazdym meczu.. Pogoni - i robie to bardzo EFEKTYWNIE - interesuje sie losami Pogoni w kazdy mozliwy sposob - i emocjonalnie i zarowno jak i fizycznie. Choc wolalbym wyobrazic zupelnie inna Pogon - za czasow Rycaka, Miazka, Moskalewicza.. ale wiedzmy ze to nierealne wiec czego mozemy sie spodziewac ?
Sam niewiem po co zalozylem ten temat.. ale chcialbym wiedziec jakie Wy mieliscie mysli na ten temat...
Odp: Czy uwazasz sie za prawdziwego fanatyka Pogoni ? - 29/12/2005 00:08
Oczywiście, że uważam się za prawdziwego fanatyka Pogoni Szczecin, będe chodził zawsze nie zależnie od wyniku, wiadomo o wiele bardziej wolałbym białych w składzie niż czarnych ale ja nie chodze dla piłkarzy tylko dla Pogoni, dla barw tradycji historii oraz przywiązaniu do ukochanego klubu który dla mnie znaczy bardzo wiele..."Czy Wygrywasz Czy Nie..."
ps. Jak dla mnie ktoś kto przychodzi tylko dla wyników i całą reszte ma w dupie to nie jest żaden kibic tylko zwykły gość tak zwany widz.
Odp: Czy uwazasz sie za prawdziwego fanatyka Pogoni ? - 29/12/2005 00:36
Ja kiedy bylem poza szczecinem 2 lata to zawsze sie interesowalem sprawami kibicowskimi i sportowymi. Teraz także sie interesuje - dowodem jest moja obecność na forum. Jestem poprostu kibicem Pogoni i nim zostane czy w 1 czy w 4 lidze - to nie ma znaczenia.
Odp: Czy uwazasz sie za prawdziwego fanatyka Pogoni ? - 29/12/2005 00:57
Kierunek jaki wybrał Antonio dla szczecińskiej piłki jest oczywiście bardzo ryzykowny nie tylko pod względem piłkarskim ale również kibicowskim. Pewnie wielu kibiców odwróci się od klubu, ale czy jest sens żałować i zajmować się takimi? Według mnie nie ,bo nie potrzeba nam kibiców nastawionych wyłącznie na dobre wyniki itp. Poza tym Pogoń nie od dziś nie jest szczecińska ( po prostu zmiany, które teraz zachodzą są drastyczne ). W tej rundzie nie brakowało piłkarzy, którzy nie czuli przynależności więc nie robiłbym i teraz dramatu.
Pójście na meczyk jest już weekendową tradycją więc i teraz się to nie zmieni w moim przypadku, ale muszę przyznać, że obawiam się atmosfery na pierwszych meczach, później to może się unormować
Odp: Czy uwazasz sie za prawdziwego fanatyka Pogoni ? - 29/12/2005 09:38
Ja chodziłem na Pogoń nieprzerwanie od sezonu 99/00 chodziłem za Gondora i bedę chodził także i teraz.Nie interesuje mnie kto ich sponsoruje,kto gra,tylko idę na mecz bo jestem kibicem Pogoni.Idę dla tradycji,dla barw,dla herbu,a nie dla jakiś pseudo kopaczy...Mogę tu przytoczyć nawet cytat"Obojętnie w której lidze,ja Pogoni się nie wstydzę"
Odp: Czy uwazasz sie za prawdziwego fanatyka Pogoni ? - 29/12/2005 09:42
Jak dla mnie bez sensu temat,a dlaczego niby teraz mamy niechodzic(mowie mamy bo uwazam siebie za owego fanatyka) Jezeli chodzilem za Gondora to tym bardziej teraz co z tego ze brazylijska Pogon trzeba sie z tym pogodzic, za Gondora byla banda najemnikow teraz tez mamy niby cos wiecej ale obecnosc na kazdym meczy to rzecz Swieta(nawet jakby do Pogoni przyszli Reiss czy P. Kaczorowski) wtedy bylyby bluzgi na nich i nie zmienie mojej religii na rzecz jakichs brazylijczykow.A ty co sie nie podoba jest jeszcze POGON II.
Odp: Czy uwazasz sie za prawdziwego fanatyka Pogoni ? - 29/12/2005 11:23
Ja bede chodzil na kazdy mecz dalej, chodzby dla atmosfery checi poakazania sie nei tylko pilkarsko ale kibicowsko.... wiadomo ze bardziej cieszylbym sie gdybysmy grali na samych wychowankach(nawet w tej II lidze) a nizeli z samymi brazylijczykami .. no ale trudno zyje sie dalej liczac na lepsze czasy ...
Odp: Czy uwazasz sie za prawdziwego fanatyka Pogoni ? - 29/12/2005 11:39
najlepiej od slow pzrechodzic do czynow, bo slowa jest latwo rzucac na wiatr, gorzej z dotrzymaniem obietnic. kazdy moze sie rozpisywac jaki z niego fanatyk a pozniej i tak daje "przyslowiowej dupy". jak pokazac kto jest prawdziwym fanatykiem? pokazmy to iloscia i jakoscia na stadionie jak i na wyjazdach. a przechwalki moze lepiej zachowac dla siebie.
pozdro
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: Czy uwazasz sie za prawdziwego fanatyka Pogoni ? - 29/12/2005 12:00
..bliższy jest mi kraj Ojczysty...(do Małolat_ps )..jeśli chodzi o fanatyzm to niech wszyscy Ci co uważają się za mega fanatyków zaczną podnosić frekwencje na wyjazdach a nie na forum..ja jestem kibicem Pogoni a nie piłkarzy...więc nie widzę opcji nie chodzenia na mecze, ale...... a kwestia kradzieży i jakiś kapturów ...bez komentarza
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768822886 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.