Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Portowcy << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Plus
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7552 dni

Portowcy - 23/11/2005 14:57
Czy dzisiejszych zawodnikow ktorzy graja dla Pogoni mozna nazwac prawdziwimy Portowacami ktorzy oddali troche seraca tak jak: Moskalewicz, Majdan, Dymkowski...

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Portowcy - 23/11/2005 15:40
czy jest sens zakładać taki temat, skoro podobne już były? Wystarczy poszperać...

Święty
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: Portowcy - 23/11/2005 15:45

Plus napisał:  
Czy dzisiejszych zawodnikow ktorzy graja dla Pogoni mozna nazwac prawdziwimy Portowacami ktorzy oddali troche seraca tak jak: Moskalewicz, Majdan, Dymkowski...

Z tej Pogoni to serce na boisku zostawia tylko Matlak. Julcimar co prawda też ale on to zupełnie inna sprawa. W tej chwili najbardziej angażuje się właśnie on i to dobrze widać. Biega na lewą obronę, prawą, jest praktycznie nie do przejścia. Czasam/ale bardzo rzadko przytrafiają mu się tylko kiksy.
P.S tego typu tematów było już od zajebania...

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Portowcy - 23/11/2005 15:47
a w zyciu

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Orło
Kibic
Na forum od 8314 dni

*

Odp: Portowcy - 24/11/2005 09:19
Niestety to jest przykre, ale w dzisiejszej Pogoni nie ma takich zawodników. Nie znalazłem zadnych prawdziwych Portowców, którymi dziec mogły by być np. na podwórku grajac w piłkę. Bo trudno uznac za takich takich piłkarzy jak: Milar, Edi, Elokan, Tavarez, Pesković, Grzelak czy chodźby Kaźmierczak u którego widać ewidentny brak motywacji aby grać w Pogoni. Przykre, ale prawdziwe :(

Babilon Team
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Portowcy - 24/11/2005 13:29
A Celeban? :)

Szczecińska albo żadna!
dary
Kibic
Na forum od 8613 dni

Odp: Portowcy - 24/11/2005 13:33
Są w Pogoni O4 - Sikorski, Podobas, starszy Celeban...

POGOŃ TO MY !
krzysieek
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Portowcy - 24/11/2005 13:36

Power napisał:  

Dokładnie Celeban i Trałka ponieważ są wychowankami naszej drużyny , jeśli ktoś ma wątpliwości co do umiejętnośći tych graczy nie będe się spierał ale jeśli o serce wkładane w gre .... ambicji nie można im odmówić .

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Portowcy - 24/11/2005 13:38

krzysieek napisał:  

Power napisał:  

Dokładnie Celeban i Trałka ponieważ są wychowankami naszej drużyny , jeśli ktoś ma wątpliwości co do umiejętnośći tych graczy nie będe się spierał ale jeśli o serce wkładane w gre .... ambicji nie można im odmówić .

Trałka raczej nie jest wychowankiem klubu...

Plus
Kibic
Na forum od 7552 dni

Odp: Portowcy - 24/11/2005 14:48
Trałka nie jest wychowankiem i nie wklada serca

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Portowcy - 24/11/2005 15:51
Julcimar...
Matlak po ostatnim wywiadzie ... widać że gra dla kasy
Ostatnio Milar mnie przekonal no ale jednak brakuje mu czegos :)

Praga Płd
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: Portowcy - 24/11/2005 16:05

maniek^^ napisał:  
Julcimar...

Kazdy pilkarz gra dla kasy bo to jego zawod.Zaden zawodnik nie bedzie mial w sercu danego klubu tak jak my kibice. Bo my reprezentujemy POGON z wyboru, szacunku do barw i miasta, w ktorym sie urodzilismy, wychowalismy a skorokopy niejednokrotnie z przymusu.

WYCHOWANY NA POGONI
kijevo
Kibic
Na forum od 7870 dni

Odp: Portowcy - 24/11/2005 16:18
Czarek Przewoźniak ;)

Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Portowcy - 24/11/2005 16:36

kijevo napisał:  
Czarek Przewoźniak ;)

Panik powinien dać mu szanse wreszcie chłopak by grał na 120% a nie jak inni na 50%

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Mick
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: Portowcy - 24/11/2005 16:54
ja bym mógł jeszcze dodac Bartka Fabiniaka.. co prawda wychowanek Arkoni ale Arkoni SZCZECIN

szanuje go, jest moim zdaniem lepszy od peskovica oraz przypomina mi w jednym szczególe Majdana..
wiesza NASZ szalik na siatce bramki której broni..

Obrazek jpg wstawiony na forum
manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Portowcy - 24/11/2005 17:18

Praga Płd napisał:  

maniek^^ napisał:  
Julcimar...

Kazdy pilkarz gra dla kasy bo to jego zawod.Zaden zawodnik nie bedzie mial w sercu danego klubu tak jak my kibice. Bo my reprezentujemy POGON z wyboru, szacunku do barw i miasta, w ktorym sie urodzilismy, wychowalismy a skorokopy niejednokrotnie z przymusu.

to sorry ze to powiem... to po ch*j ten temat :)?

Praga Płd
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: Portowcy - 24/11/2005 20:43

maniek^^ napisał:  

Praga Płd napisał:  

maniek^^ napisał:  
Julcimar...

to sorry ze to powiem... to po ch*j ten temat :)?

Nie mam pojecia.:P

WYCHOWANY NA POGONI
crls
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Portowcy - 24/11/2005 21:36

Praga Płd napisał:  

maniek^^ napisał:  
Julcimar...

a pamietasz taki sezon 2001/2002??? pewnie wielu z tutaj zgromadzonych nie... wtedy wszystko bylo w plecki (poza jedynym zwyciestwem z KSZO), przez wiele miesiecy zawodnicy nie otrzymywali kasy, a jednak grali. Jak wiadomo nie byli to pilkarze na MP, ale co niektorzy zostawili wiele seca na boisku. Walczyli bo wiedzieli ze moga sie wypromowac. Dzisiaj jest kasa, jest ustabilizowana sytuacja, a nie ma woli walki. No ale skadco niektorzy moga to wiedziec, skoro chodza na mecze jak jest wszystko pieknie ladnie i ich ukochana druzyna wygrywa mecze...
W sumie to wiadomo, ze graja dla kasy, bo kazdy (wiekszosc) ma rodzine, dzieci itp. i musi je jakos wyzywic. A to jest ich zawod, ktorego uczyli sie od malego. Ale chodzilo mi glownie o to, ze jak widac, czasem nie dostajac kasy tez mozna walczyc i sie starac...

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Praga Płd
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: Portowcy - 24/11/2005 23:46
Pamietam doskonale. Cieszylem sie z tego zwyciestwa jak dziecko. Walburginho rzadzi 1 miejsce
Zostawili wiele sil na boisku bo wiedzieli, ze to jest ich jedyna szansa na wypromowanie sie(jak slusznie zauwazyles) i znalezieniu miejsca w innych druzynach pierwszoligowych gdzie placi sie najwieksze pieniadze.Nie sadze , ze to mialo cos wspolnego z przywiazaniem do Pogoni.
Dla mnie licza sie tylko barwy a grajkow mam gdzies. Moi idole juz dawno nie graja w Pogonce :(

Dymson masz racje. Bardzo szkoda, ze Olszewski odszedl i teraz grzeje lawe. Dobry zawodnik.

Ostatnio edytowany przez: Praga Płd, 24 listopada 2005, 23:55 [1 raz(y)]

WYCHOWANY NA POGONI
dymson
Kibic
Na forum od 7508 dni

Odp: Portowcy - 24/11/2005 23:47

crls napisał:  

Praga Płd napisał:  

maniek^^ napisał:  
Julcimar...

a pamietasz taki sezon 2001/2002??? pewnie wielu z tutaj zgromadzonych nie... wtedy wszystko bylo w plecki (poza jedynym zwyciestwem z KSZO), przez wiele miesiecy zawodnicy nie otrzymywali kasy, a jednak grali. Jak wiadomo nie byli to pilkarze na MP, ale co niektorzy zostawili wiele seca na boisku. Walczyli bo wiedzieli ze moga sie wypromowac. Dzisiaj jest kasa, jest ustabilizowana sytuacja, a nie ma woli walki. No ale skadco niektorzy moga to wiedziec, skoro chodza na mecze jak jest wszystko pieknie ladnie i ich ukochana druzyna wygrywa mecze...
W sumie to wiadomo, ze graja dla kasy, bo kazdy (wiekszosc) ma rodzine, dzieci itp. i musi je jakos wyzywic. A to jest ich zawod, ktorego uczyli sie od malego. Ale chodzilo mi glownie o to, ze jak widac, czasem nie dostajac kasy tez mozna walczyc i sie starac...

pewnie chodzi Ci o sezon 2002/2003 :]. Pamietam byłem na każdym meczu z nadzieją na zwyciestwo no ale... Pamiętam z meczu na mecz coraz mniej ludzi, Sandała paradujacego po stadionie bez koszulki w zimowe wieczory zagrzewajacego wszystkich do śpiewu. Mecz z Odra W.(1:7) gdy strzeliliśmy bramke zapadła euforia na stadionie:D:D. A z tamtego sezonu brakuje mi Radka Bilińskiego i Sławka Olszewskiego.

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768822862 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005