ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 18/11/2005 19:56
Jeśli przejdziemy Kujawiaka to mecz rewanżowy w 1/4 finału PP odbędzie się we wtorek 6 grudnia o 13.00 w Policach!!! Kto to kurwa wymyślił??Czy oni nie zważają na to że wiele osób chciało by obejrzeć ten mecz??
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Jeśli przejdziemy Kujawiaka to mecz rewanżowy w 1/4 finału PP odbędzie się we wtorek 6 grudnia o 13.00 w Policach!!! Kto to kurwa wymyślił??Czy oni nie zważają na to że wiele osób chciało by obejrzeć ten mecz??
Jak ktoś będzie chciał obejrzeć to wsadzi dupe w autobus i pojedzie do Polic, a Ty wlaczysz sobie radio i tez bedzie fajnie.
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Jak ktoś będzie chciał obejrzeć to wsadzi dupe w autobus i pojedzie do Polic, a Ty wlaczysz sobie radio i tez bedzie fajnie.
Widzę, że co niektórzy wolą jak na stadionie jest sielankowa atmosfera przy 500 widzach albo nie wiedzą (bo jeszcze tego nie muszą robić z racji wieku), że wiele osób o godz. 13 jest w pracy. Pewnie, że do Polic można dojechać, ale urwać się na 13-tą ze szkoły a z pracy to już różnica.
Poza tym jest już temat 'Puchar Polski' i kilka osób się tam już wypowiedziało - po co robić następny?
Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 18/11/2005 22:52
a ja nie w temacie!!
znudziło mi się czytać co po niektórych osób wpisy tupu kurwa to kurwa tamto i innego typu bluzgi
wpis bez tego słowa widać traci sens ale mnie to zaczyna denerwować bo ostatnimi czasy nastapiło przesilenie pewnych słow
a jak ktos zapyta ze nawet pobluzgac na forum nie mozna to ja napisze, ze nie mozna!! i od tego momentu bede kasowal wpisy z pewnym wyrazami we wszystkich tematach
z kąd ten news?
lubie takie wpisy, zwarzywszy na porę wpisu informacja na naszej stronie głównej wisi dokładnie od godziny 16.39!!
Widzę, że co niektórzy wolą jak na stadionie jest sielankowa atmosfera przy 500 widzach albo nie wiedzą (bo jeszcze tego nie muszą robić z racji wieku), że wiele osób o godz. 13 jest w pracy. Pewnie, że do Polic można dojechać, ale urwać się na 13-tą ze szkoły a z pracy to już różnica.
Z drugiej strony 500 osob w Policach to pelny stadion i atmosferka moze byc calkiem fajna, a 1500 osob w Szczecinie to pusty stadion i brak czegokolwiek. A z racji wieku to jestem o tej porze w pracy...
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Rzeczywiscie do Polic jest daleko. A ile ludzi jezdzi na Pogon z Polic i nie robia jakos tragedii. Przeciez to tylko 30 minut autobusem. Wymiekam po prostu.
Pogon nie ma kibicow tylko w Szczecinie!!!
Wszystko się zgadza, do Polic nie jest daleko ale problemem nie jest miejsce rozegrania meczu ale dzień i godzina. Ktoś już wczesniej pisał że większość osób otej porze pracuje lub jest w szkole.
jaki stadion w pobliżu ma sztuczne oświetlenie żeby spotkanie mogło zostać rozegrane w godz. 17 czy 18? we Wronkach i w Grodzisku!!
stadion w Policach takiego oświetlenie nie ma i znajduje się najbliżej Szczecina - został wybrany i koniec
dla niektórych pora nie ta i także mi on anie pasuje ale nie lamentuje, że to koniec świata
poza tym widze, ze dla niektorych wyjazd do Polic urasta to rangi meczu wyjazdowego
poza tym widze, ze dla niektorych wyjazd do Polic urasta to rangi meczu wyjazdowego
no a jak trzeba bedzie jedzenie wziasc itp itd
a tak na powaznie juz to ja nie widze w tym problemu zadnego. murawe kiedys trzeba zrobic a do Polic da sie dojechac - to nie jest koniec swiata w koncu, ze szkoly mozna sie zawsze urwac, na studiach nie isc na wyklad, gorzej maja ci co w robocie sa. a co do tego ze tam 500 osob bedzie max to i tak moze byc grubo. jak ktos juz wyzej napisal u nas jakby bylo 1500 ludzi to pusto bedzie bo wszyscy porozrzucani po stadionie a tam wszyscy razem beda to doping mozna dobry zorganizowac. jak komus sie nie chce jechac to nie ma przymusu.
P.S. najpierw trzeba wyeliminowac Kujawiaka
P.S. nauczcie sie pisac słowo SKĄD a nie z kąd, z kond czy jeszcze jakies inne wynalazki. czy tak trudno jest sprawdzic wyraz w slowniku albo wrzucic komentarz przed wyslaniem do worda??
Rzeczywiscie do Polic jest daleko. A ile ludzi jezdzi na Pogon z Polic i nie robia jakos tragedii. Przeciez to tylko 30 minut autobusem. Wymiekam po prostu.
np. ja Ja czesto z Polic jade na mecze Pogoni(np. na dzisiejszy z Polonią) a jeżeli będą grać w Policach to bede miał 5 minut z buta i bedzie dobrze ... akurat kończe lekcje przed meczem to będe POZDRAWIAM ;]
Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 14:19
Najbliższy stadion z oświetleniem znajduje się też w Policach, tylko nie na Sieldeckiej (stadion kp) tylko na piaskowej (koło sp8 i skateparku ).Jest tam óświtelenie, nie wiem czy spełnia wynogio pzpn (pewnie nie) ale wieczorkiem da się grać.
A co do pory to wiadomo że o 13 bedzie mniej ludzi i nie tzrba tyle ochrony, tym bardziej że płoty w Policach mają pół metra a nie 2 meetry...:p
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 14:23
Plum o tym to ja wiem, że na Piakowej taki jest , ale tu mowa o tym drugim
co do Piskowej to chyba wymogi bezpieczenstwa brak trybun (tylko jedna) eliminuje calkowiecie ten stadionik, poza tym nie wiem czy PZPN dopuszcza taka murawe
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768832002 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.