Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Boryna
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7416 dni

Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 10/11/2005 17:18
Uwazam ze czas najwyzszy by zaczac rozliczac zawodników z gry w naszych barwach.200% w kazdym meczu

Zawodnicy czekaja na tylko na moment wypłat i nie wkładaja serca w gre, oczywiscie nie wszyscy...

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Cycek.
Kibic
Na forum od 7548 dni

Odp: Kto w meczch pogoni angazuje sie najmniej ?? - 10/11/2005 17:21
a ja uwazam ze powinieneś pisać Pogoń z dużej litery:/

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Boryna
Kibic
Na forum od 7416 dni

Odp: Kto w meczch Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 10/11/2005 17:22

czoczo napisał:  
a ja uwazam ze powinieneś pisać Pogoń z dużej litery:/

dzieki za zwrocenie uwagi

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
tribu
Kibic
Na forum od 7934 dni

*

Odp: Kto w meczch Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 10/11/2005 17:26

Maciak napisał:  
Uwazam ze czas najwyzszy by zaczac rozliczac zawodników z gry w naszych barwach.200% w kazdym meczu

Zawodnicy czekaja na tylko na moment wypłat i nie wkładaja serca w gre, oczywiscie nie wszyscy...

a ja mysle ze oni 200% powinni grac zawsze i tak kminie jakie jest powiazanie miedzy tematem a Twoja wypowiedzia. bo ja nie widze zadnego, ale nie wiem zmeczony jestem, 10 godzin w chalupie mnie nie bylo, moze to dlatego:] a kto sie nei angazuje to kazdy widzi. moim faworytem jest pewien pseudograjek - mistrz cietej odpowiedzi na pytania;)

100% PD
AMS
Kibic
Na forum od 7674 dni

Odp: Kto w meczch Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 10/11/2005 17:53
Latwiej by bylo chyba wybrac tych ktorzy sie angazuja w gre Pogoni
bo jest ich chyba mniej:)

A ja i tak wierzyc nie przestane...
dymson
Kibic
Na forum od 7507 dni

Odp: Kto w meczch Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 10/11/2005 18:05

Pogon v Wieden napisał:  

jak dla Mnie angazuja sie tylko Julcimar, K.Michalski i Grzesiek Matlak no i Elkoan

Żeniu
Kibic
Na forum od 7657 dni

Odp: Kto w meczch Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 10/11/2005 18:09

dymson napisał:  

Pogon v Wieden napisał:  

jak dla Mnie angazuja sie tylko Julcimar, K.Michalski i Grzesiek Matlak no i Elkoan

oraz Grzelak i Fabiniak.

"1948 & 1916"
PSG_PoGoN
Kibic
Na forum od 7562 dni

Odp: Kto w meczch Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 10/11/2005 20:03

Żeniu napisał:  

dymson napisał:  

Pogon v Wieden napisał:  

oraz Grzelak i Fabiniak.

co o grzelaka bym sie zastanowil , on chyba gra przeciwko panikowi, on raczej nie lubi grac defensywnie a taka jest jego rola :/ !! angazuje sie jeszcze peskovic i magdon :|

POGOŃ NA ZAWSZE !!!
Porto
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: Kto w meczch Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 10/11/2005 20:16

PSG_PoGoN napisał:  

Żeniu napisał:  

dymson napisał:  

Pogon v Wieden napisał:  

oraz Grzelak i Fabiniak.

co o grzelaka bym sie zastanowil , on chyba gra przeciwko panikowi, on raczej nie lubi grac defensywnie a taka jest jego rola :/ !! angazuje sie jeszcze peskovic i magdon :|

Magdon na pewno chce tylko ostatnio kiksy mu sie przytrafiaja, mam nadzieje ze to chwilowe.
Natomiast na pytanie kto sie angazuje to jak wspomnial chyba Trib widza wszysczy od siebie moge dodac ze 1 do wylotu jest Tralka. Kto sie angazuje w gre w naszych barwach to: Bartek, Boris, Krzysiek, Grzesiek i Julcimar

Lokco
Kibic
Na forum od 7378 dni

Odp: Kto w meczch Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 10/11/2005 21:14
Bartek to się nie angażuje bo i nie gra. Graja z sercem:Magdoń, Julcimar, Boris, Matlak, Grzelak, troche Elokan, kiedyś Parzy a jak wchodzi to całe siły i duszę wkłada w mecz Celeban i na niego czas stawiać. Michalski to odpuścił w moim odczuciu mecz z Arką-mimo że grał na lewej stronie nic nie usprawiedliwia go do tego aby.. nie biegać.

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8039 dni

Odp: Kto w meczch Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 10/11/2005 21:37
czytajac ten temat autorowi nie chodzilo chyba o ostatni mecz czy to z Arka czy Cracovią tylko o przynajmniej kliku ostatnich
z pewnością chodzi o artykuł z Pogoń Fans jaki ukazał się w Kurierze
chodzi o to, który z obecnych piłkarzy zasługuje na miano Portowca!
który będzie walczył w takich meczach jak z Cracovią, Arką czy Lechem - z pełnym zaangażowaniem walką i determinacją
temat szczecińskiej Pogoni wciąż powraca. Ja wzoruje się na takich piłkarzach jak Majdan, Dymkowski, Kuras, Jaskulski, Stolarczyk, Moskalewicz, Bugaj, Pokładwoski, Rafałowicz, Mandrysz, Adamczuk, Piotrowski i wielu innych, ktorych nie jestem w stanie wymienic
i w mojej pomieci bede tkwiły zawsze mecze z Lechem z początku i połowy lat 90 kiedy mecze te były meczami podwyzszonego ryzyka nie tylko na trybunach ale i na boisku
od momentu kiedy Pogoń obiął Sabri Bekdas wszystko prysło i już nie wróciło, praktycznie Szczecina w Pogoni nie ma i niestety chyba nie będzie nad czym ubolewają zwłaszcza starsi kibice

1973
Kibic
Na forum od 7823 dni

*

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 10/11/2005 22:01
Masz racje Cobra,od siebie dodam ze mimo wszystko czasy Bekdasa uznalbym jeszcze za nasze ze tak to nazwe, pomimo iz wiekszosc http://patrolp.republika.pl/pomoc.html graczy w jakis sposob nie byla nie zwiazana z klubem lub miastem,krotko reasumujac zaden z obecnych skorokopow nie zasluguje na miano Portowca no moze poza B.Fabiniakiem ;)

Ostatnio edytowany przez: 1973, 2 października 2014, 10:47 [2 raz(y)]

dymson
Kibic
Na forum od 7507 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 10/11/2005 22:12

pogoniarz73 napisał:  
Masz racje Cobra,od siebie dodam ze mimo wszystko czasy Bekdasa uznalbym jeszcze za nasze ze tak to nazwe, pomimo iz wiekszosc graczy w jakis sposob nie byla nie zwiazana z klubem lub miastem,krotko reasumujac zaden z obecnych skorokopow nie zasluguje na miano Portowca no moze poza B.Fabiniakiem ;)

no i Piotrkiem Celebanem

1973
Kibic
Na forum od 7823 dni

*

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 11/11/2005 06:20

dymson napisał:  

pogoniarz73 napisał:  
Masz racje Cobra,od siebie dodam ze mimo wszystko czasy Bekdasa uznalbym jeszcze za nasze ze tak to nazwe, pomimo iz wiekszosc graczy w jakis sposob nie byla nie zwiazana z klubem lub miastem,krotko reasumujac zaden z obecnych skorokopow nie zasluguje na miano Portowca no moze poza B.Fabiniakiem ;)

no i Piotrkiem Celebanem

..dokladnie,ze tez o Piotrku zapomnialem ;)

Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 15:53 [1 raz(y)]

katharsis
Kibic
Na forum od 8001 dni

**

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 11/11/2005 07:39

pogoniarz73 napisał:  

dymson napisał:  

pogoniarz73 napisał:  

no i Piotrkiem Celebanem

..dokladnie,ze tez o Piotrku zapomnialem ;)

jakos Piotrus zapomnial o tym w Wodzislawiu i wcale po meczu nie podszedl do kibicow...

ligowiec.net team
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7555 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 11/11/2005 10:37
angażuje się na pewno Milar chociaż za dużo z tego nie wychodzi... Poprawnie Grzelak i Michalski

eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 11/11/2005 11:22
Prawde mowiac to coraz mniej mi sie podoba akutalny sklad Portowcow, i coraz mniej sie z nim identyfikuje jako kibic (nie chodzi o to ze przestane kibicowac tylko o to ze pilkarze po prostu nie wkladaja serca w gre). Jestem prawie pewien ze wiekszosc obcokrajowcow (no moze poza Julcimarem, Milarem ktory w meczu z Lechem pokazal sie z dobrej strony) nie wie co dla nas kibicow znacza takie mecze jak przeciwko Arce, Lechowi czy tez Cracovii.
Ale inna sprawa to przykladanie sie do gry, ja nie rozumiem naprawde tego - pilka nozna to jest swietny sport i przynajmniej ja bym sie cieszyl z tego ze moge sie pokazac na boisku jeszcze gdyby to byl moj zawod, dzieki ktoremu zarabiam kase na zycie ... wielu marzy o takim czyms a tutaj grajkowie sraja na gre, sraja na kibicow i czekaja tylko na nastepna wyplate.
Wg. mnie zawodnikami ktorzy najbardziej angazuja sie w mecz sa ZAWSZE : Grzesiu Matlak (chyba jeden z takich ktorych mozna nazwac Portowcem, przynajmniej ja go za takiego uwazam), Julcimar ( w kazdym meczu nie schodzi ponizej pewnego poziomu ), Michalski (czasami slabsze mecze ale ambicji nigdy nie mozna mu odmowic), do niedawna moglbym tu tez wymienic Grzelaka - ale ostatnio nie wiem co sie z nim stalo, czy zatracil forme, czy tez po prostu poczul ze jest juz taka gwiazda ze nie musi dawac z siebie wszystkiego. Nastepnym ambitnym graczem jest napewno Milar - chociaz z tym zawodnikiem jest tak ze braki szybkosciowe, wydolnosciowe czasami nadrabia ambicja. Ambitnie na pewno jest w bramce i Fabiniak i Peskovic walcza zeby zdobyc miejsce w 1 skladzie, jak dle mnie bardzo pozytywny aspekt. Reszta graczy to wlasnie raczej tacy grajkowie co czasami maja jakies przeblyski a czasami chodza po boisku (nie wspomnialem o rezerwowym Bugaju, ale wg. mnie to jego czas juz sie skonczyl przynajmniej w 1 lidze)

Jeszcze jedna sprawa, po meczu we wszystkich wywiadach wszyscy pilkarze wypowiadaja sie ze zawsze ambitnie graja - ale dlaczego tego jakos na boisku nie widac? moze ktos nie zna definicji tego pojecia?

btw.
  Cytat:  
jakos Piotrus zapomnial o tym w Wodzislawiu i wcale po meczu nie podszedl do kibicow...

juz dajcie sobie z tym spokoj, czy to naprawde jest tak wazny aspekt zeby oceniac caloksztalt gracza?

Ostatnio edytowany przez: eF^, 11 listopada 2005, 11:30 [1 raz(y)]

pchela
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 11/11/2005 11:38

polako_81 napisał:  
Milarowi juz powinnismy podziekowac.. jeszcze raz stanie na boisku i bedzie podnosil rece to sam mu bejsbola w liscie wysle!!

Podziękować??? A kto zagra za niego w ataku? Znasz może na obecną chwilę kogoś lepszego?Według mnie Milar jest jednym z nielicznych graczy Pogoni , którzy wkładają serce w swoją gre.Może nie jest to gracz młody ale bardzo kreatywny.

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Bronek
Kibic
Na forum od 7407 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 11/11/2005 11:51

pchela napisał:  

polako_81 napisał:  
Milarowi juz powinnismy podziekowac.. jeszcze raz stanie na boisku i bedzie podnosil rece to sam mu bejsbola w liscie wysle!!

Podziękować??? A kto zagra za niego w ataku? Znasz może na obecną chwilę kogoś lepszego?Według mnie Milar jest jednym z nielicznych graczy Pogoni , którzy wkładają serce w swoją gre.Może nie jest to gracz młody ale bardzo kreatywny.

Może sie angażuje ale chyba w grę aktorską na polu karnym. A jego miejsce mógłby zająć Elokan który ma naprawdę duży potencjał :)

Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
pchela
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 11/11/2005 11:53

Bronek napisał:  

pchela napisał:  

polako_81 napisał:  

Może sie angażuje ale chyba w grę aktorską na polu karnym. A jego miejsce mógłby zająć Elokan który ma naprawdę duży potencjał :)

Jak strzelał gole to było wam wszystkim happy a teraz jak jest troche gorzej to jest słabiak??? Jakoś Milar zawsze chwalił ten klub i nigdy nie robił za gwiazde.
Nie rozumiem was?To są właśnie ,, prawdziwi '' kibice.Z piłkarzem jest sie na dobre i na złe.

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768761994 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005