Nie mamy nic do powiedzenia jako kibice Pogoni! - 12/09/2005 22:00
Nurtuje mnie jedna ale to naprawdę bardzo ciekawa sprawa. Czy nie zauważyliście Drodzy koledzy i koleżanki że my kibice naszej Kochanej Pogoni; i bądż co bądż jej sponsorzy; bo wpływy z biletów są też nie małe nie mamy nic do powiedzenia. Traktuje się Nas jak pionków. Przykłady: nie chcemy Panika; bo każdy wie że to nie trener dla naszej drużyny; Panik oczywiście jest bo to wg. Ptaka dobra decyzja. Chcemy żeby Olo i Pilarz grali w Pogoni; ale Oni są oczywiście wypożyczani albo się z nimi rozwiązuje kontrakty. Dlaczego tak jak w Legii nie ma spotkań z właścicielem klubu ;aby porozmawiac o tym co Nas drażni. Bo ma się Nas głęboko w DUPIE. Liczy się tylko to aby za wszelką cenę otrzymac tereny. A kibice są żli- mówią. Bo za nich biedny Ptak musi płacic kary. A ja odpowiadam: Czy właściciel klubu jest wporządku? Chyba nie. pozdro
Odp: Nie mamy nic do powiedzenia jako kibice Pogoni! - 12/09/2005 22:15
ehh Mario Ty moj kontrowersyjny kolezko tak juz jest, jak sie to mowi life is brutal
zaraz odezwa sie glosy, ze wlasciciel Pogoni to wlasciciel i basta, moze robic co chce i kiedy, a slowami kibicow moze czasami sie sugerowac
byc moze na wstepie tego co chcem na ta chwile napisac bedzie to, ze tak naprawde pan Antoni Ptak prowadzacy powazne biznesy dajace zyski dzieki, ktorym Pogon jest utrzymywana tak naprawde nie ma czasu na zajmowanie sie pewnymi sprawami
jednym slowem uwazam, ze na czesc twojego tekstu odpowiedz moja bedzie taka - w klubie przeciez sa osoby, ktore powinny sie zajmowac kontaktami i relacjami z kibicami, a czy to wyglada zle czy dobrze nie mi oceniac z punktu kibca, jako redaktora nieoficjalnego serwisu swoja opinie pozostawiam w tajemnicy gdyz moglaby ona wplynac raczej negatywnie na relacje miedzy zainteresowanymi stronami
czy krytyka kibicow, czy pochwaly pod czyjms kierunkiem maja wplyw na decyzje wladz Pogoni? - to bardzo ciekawe i szerokie pytanie
Odp: Nie mamy nic do powiedzenia jako kibice Pogoni! - 17/09/2005 22:26
Nie tylko Ptak olewa nasze zdanie, ale rowniez Urzad Miasta! Antek jest juz trzecim inwestorem-wlascicielem Naszego Kochanego Klubu (po Bekdasie i Gondorze)! Od dawna wiadomo ze pilka nozna to jego hobby. Chce inwestowac w Szczecinie, ale nie moze!
Dlaczego?? Bo za malo akcji propagandowej prowadzimy my - kibice Pogoni - w tym kierunku.
Powiedzcie, czy nie denerwuja Was szantaze zwiazane z Nasza Pogonia typu: "odejde jesli nie dostane terenow" ?? Czy nie denerwuja Was puste obietnice miasta zwiazane z Pogonia?? Cos cicho ostatnio na temat "snieznej gorki"...
A teraz do rzeczy. Poczytalem ostatnio o bojkocie KP --->TUTAJ
Na poczatku wszyscy mysleli, ze to zart kibicow z tym protestem...
Ulotki, plakaty - glosno w mediach (jedna pikieta to za malo!)! Wszystko dzieki wspolnej pracy! Musza wziasc w tym udzial wszyscy fani Portowej Jedenaski!
My kibice Pogoni tez moglibysmy cos takiego zrobic, tylko ze w innej sprawie...
W sprawie przyszlosci Dumy Pomorza!
Skonczmy z targaniem Pogoni!
Sam nie jestem w stanie tego wszystkiego zorganizowac, ale ktos kto jest szycha wsrod Klubu Kibica czy moze SANDAL moglby zebrac ludzi "do kupy"!
Bo chyba wszystkim kibicom zalezy na stabilnosci i rozwoju Pogoni!
Co do Mario...czlowieku, nawet gdyby byla mozliwosc spotkania sie z Ptakiem nie poszedlbys na to. A tak jak Cobra napisal "wlasciciel to wlasciciel i basta!". Choc tak najogolniej to powinnismy sie cieszyc ze jakis sponsor jest, tylko co z tego jak myslacych wladz nie ma ...
Odp: Nie mamy nic do powiedzenia jako kibice Pogoni! - 19/09/2005 14:55
Klimat dla inwestycji w Szczecinie jest delikatnie mówiąc zły , inwestorom zamiast ułatwiać zadanie rzuca się kłody pod nogi . Gospodarz Szczecina w osobie Jurczyka jest nieudolny i niekompetentny , mianując Czesnego na stanowisko swojego zastępcy tylko to potwierdził ciekaw jestem co zrobi jego obecny pan wice po tylu latach rozczarowań , nadzieji , obietnic bez pokrycia trudno jest wierzyć , że bedzie lepiej z dnia na dzień . Pan Ptak nie jest moim ulubieńcem nie lubie go , nie podoba mi się jego polityka prowadzenia klubu ale szanuje to co zrobił dla Pogoni wykłada na nią pieniądze nie jest niestety filantropem ani nie dysponuje takimi środkami finansowymi aby stac go było na zabawe w piłke i traktowanie Pogoni jako hobby i nie dziwie się , że drazni go polityka naszego miasta obiecywania gruszek na wierzbie . Więc póki nie przyjdzie ktoś kto będzie miał dla klubu ciekawszą oferte i wizje prowadzenia klubu Ptak czy się komuś to podoba czy nie zasługuje na szacunek
Odp: Nie mamy nic do powiedzenia jako kibice Pogoni! - 19/09/2005 16:17
mario74.moze i masz racje,ale z 2 strony ptak jest jaki jest,zly nie jest i powinnismy dzieowac mu za to,ze wogole sponsoruje nasza kochana Pogon pomimolicznych grozb pozostawienia jej samej.wladze miasta w tym kierunku moglyby cos zrobic,moze wtedy sprawa wygladala by zupelnie inaczej,bo kazdy wie co ptak by chcial zrobic,ale z wladzami zawsze byl,jest i bedzie problem.a tak apropo moze i sponsorujemy i jestesmy pionkami,ale nie robimy tego ani dla ptaka ani dla innych,tylko dla naszej Pogoni.
Odp: Nie mamy nic do powiedzenia jako kibice Pogoni! - 19/09/2005 18:59
A ja się pytam, czy przypadkiem jednym z v-ce prezesów Pogoni nie został przedstawiciel kibiców. Może wobec tego najlepszym rozwiązaniem byłoby wpłynięcie na Antoniego Ptaka, aby w zarządzie Pogoni występował prawdziwie reprezentujący interesy kibiców "nasz człowiek". Może jestem naiwny, jeśli tak to wyprowadźcie mnie z błędu i powiedzcie, dlaczego nie można tego zrobić.
Odp: Nie mamy nic do powiedzenia jako kibice Pogoni! - 08/10/2005 19:15
Wracam do tematu który założyłem jakiś czas temu. Nie mamy nic do powiedzenia! Pisaliście że Ptak to właściciel i on rządzi. To ja się teraz pytam. Kto Nas prosi abyśmy zajeli głos w sprawie Pogoni? Antonio. I kto tu rządzi?
nie zgodze sie z tym, ze nas prosi o pomoc. To raczej proba manipulacji, trafiajacej na mniej lub bardziej podatny grunt I jesli nie daj Boze ulegnie sie jego zalosnym gierkom, naprawde Mario z calym szacunkiem, okaze sie ze on moze robic soebie z nami co chce...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: Nie mamy nic do powiedzenia jako kibice Pogoni! - 09/10/2005 00:48
Mam nadzieje ze na chytre zagrania Ptaka nikt z Nas sie nie da nabrac. Gosc wie co robi, bo jest pod sciana. Wtopil mase pieniedzy i nie widzi mozliwosci jej odzyskania. Co do Pogoni, chyba Rada Miasta zapomniala juz o kibicach, moze chca kolejnej manifestacji, pikiety, sam nie wiem. Inaczej maja wszystko gleboko gdzies. Ale tak to juz jest, kazdy mysli o kasie i pierdzeniu w stolek. Mysle ze kibice maja bardzo duzo do powiedzenia, tylko sam nie wiem jak w zaistnialej sytuacji z tej formy skorzystac. Chodzi o to, aby jakikolwiek 'krzyk' kibicow nie wydal sie slowem poparcia dla polityki i ochrony interesow Ptaka.
Odp: Nie mamy nic do powiedzenia jako kibice Pogoni! - 09/10/2005 09:04
czytają i słysząc wiele opinii różnych kibiców i nie tylko dochodze do podstawowego pytania:
Organizacja ewentualnej mianifestacji po UM będzie:
- poparciem dla właściciela Pogoni Antoniego Ptaka, a z tym jest różnie to wiadomo
- sprzeciwem wobec politykio miasta dotyczącej Pogoni i nie tylko (a jest tego wiele), bo jakby podsumowac działalność Jurczyka to pare setek mieszkańców by się pojawiło
- ogolnym pokazaniu się na takiej manfestacji w celu pokazania się, że Pogoń jest nam bliska sercu
jednym słowem widać podziały między samymi kibicami dotyczącego chociażby Antoniego Ptaka i nawet list Pogoni Wlaczącej został przez pare osób skrytykowany.
może się mylę ale ostatnim czasem nie stanowimy jednosci
Moim zdaniem, jest tak, ponieważ każdy ma inny system wartości. Jedni wolą taką Pogoń jak teraz(ciągłe szatnaże, zawirowania na linii miasto - klub, znikoma ilość wychowanków, itp) i w dodatku w I lidze a druga połowa chce Pogoni budowanej od podstaw, od B-Klasy lub od IV ligi(Przykład dała Lechia Gdańsk, że, można to osiągnąć, jednak przy dużym wysiłku pracy wielu osób). Z czego to wynika Odpowiedzcie sobie na to sami
Upadniemy po to, by powstać jeszcze silniejsi
Co nas nie zabije to wzmocni
POGOŃ BYŁA, JEST I BĘDZIE WIELKA
Pzdr all
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 9 października 2005, 09:44 [2 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768839981 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.