Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 21/07/2005 22:13
Pisze do was z wielka proźba żebyście zajeli jakieś stanowisko co do gazety "FAKT", która wydała vademecum kibica. Jak otworzyłem te gazet myślałem, że zaraz coś rozwale. Gazeta jak każda ma jakies wady. Ale to co tam zobaczyłem to była chyba jakaś kpina z całego Szczecina. Na zdjeciu drużyny Pogoni znajdowały sie osoby które już od ponad roku nieznajduja sie w morskim klubie np. Bogusław Wyparło, Olgierd Moskalewicz, Krzysztof Pilarz i wiele innych. Składy sa niby aktualne, ale skad oni wzieli to zdjecie ?? Jak tak można !!!! Jesteśmy w pierwszej lidze i oni myśla ze kibice sa idiotami, że nierozróznia zawodników. To zdjecie to jaks wielka pomyłka i kpina!!!!!!!!!!!! Zobaczyłem tego szmatławca w empiku i nigdy bym go nie kupił !!!!!!!!!!! Chwała Przegladowi i Piłce Nożnej
Ostatnio edytowany przez: wasyl89, 22 lipca 2005, 10:28 [6 raz(y)]
Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 21/07/2005 22:53
po chuj wogole robic vademecum przed zamknieciem okna transferowego?? przeciez u nas sie wszystko zmienia jak w kalejdoskopie... a fakt to jest shit i wogole nie wiem kto to kupuje tak jak ktos wczesniej napisal trzeba poczekac na vadamecum z Piłki Nożnej albo jakiejś innej, bardziej ambitnej gazety/czasopisma
a tak zupelnie przy okazji: pisze sie Szczecin i Pogoń a nie Szczecin i Pogoń
Jak nie ma jak jest Ale rzecywiście zrobione do bani...pisali coś o 12 a dali zdjęcie z jakiegoś wyjazdu... do tego braki w transferach... Na szczęście jutro skarb kibica z PS ;]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Zgadzam się też se kupiłem Skarb Kibica w Przeglądzie Sportowym i jest fajowski aktualny skład,plakat(chociaż brakuje Woźniaka) i inne rzeczy(statystyki,historia) a Vademokum jest do bani
Ostatnio edytowany przez: Berni_MKS, 22 lipca 2005, 10:08 [1 raz(y)]
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: Vademecum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecin i z Pogoni - 22/07/2005 10:41
Fakt chcial po prostu pokazac jaki to jest zajebiscie szybki. No i udalo im sie samych siebie osmieszyc. Niedosc, ze jakos papieru graniczy z toaletowym to jeszcze zdjecia sprzed 2 lat niektorych druzyn...Fakt to szmatlawiec, brukowiec, ktorego zadaniem jest dostarczenie pozywki spolecznej spragnionym czytelnikom w wieku emerytalnym...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Vademecum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecin i z Pogoni - 22/07/2005 10:55
tak to jest zakrawa na jakąś parodię. I te zdjęcia "głów" na górze też są bardzo "oryginalnym' pomysłem. gazeta Fakt zawsze była zwykłym brukowym szmatławcem od kiedy pojawiła się na rynku. Jeżeli ktoś w to nie wieży to wystarczy obejżeć jej reklamę w telewizji, wprost tryska inteligencją. Nie widzę więc powodu aby z tym czymś co nazywa się " vademecum kibica" było inaczej.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768848639 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.