Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń-Wisła Płock 2:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
fenster
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8579 dni

Pogoń-Wisła Płock 2:0 - 21/07/2005 19:35
W sparingowym spotkaniu rozegranym w Iławie beniaminek III ligi - Jeziorak uległ Wiśle Płock 0-3 (0-2)

21 lipca 2005, 17:20 - Iława
Jeziorak Iława 0-3 Wisła Płock
Ireneusz Jeleń 17, 44, Sead Zilić 52

p.s.Ciekawy jestem jak powitany zostanie człowiek który mniej lub bardziej świadomie uratował nam pierwszą ligę (patrząc na to co Wodzisław zrobil w barażu z Widzewem).
brawabrawabrawa

Obrazek jpg wstawiony na forum
Cz
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 19:50

fenster napisał:  
W sparingowym spotkaniu rozegranym w Iławie beniaminek III ligi - Jeziorak uległ Wiśle Płock 0-3 (0-2)

p.s.Ciekawy jestem jak powitany zostanie człowiek który mniej lub bardziej świadomie uratował nam pierwszą ligę (patrząc na to co Wodzisław zrobil w barażu z Widzewem).
brawabrawabrawa

powitany?Tak jak kazdy inny Wisly P.,a co zrobil to dla Pogoni?Nie,wiec po co siejesz zamet?Zastanow sie lepiej.

www.sectorshop.net
SuZana
Kibic
Na forum od 7496 dni

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 19:51
A jak ma zostać powitany??? Peany pochwalne mu będziesz pisał....zostanie powitany jak wszyscy..:)

Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 20:00
Szkoda ze nie zdazano z pomnikiem na czas lol

Obrazek gif wstawiony na forum
fenster
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 20:05

Czarny85 napisał:  

fenster napisał:  

brawabrawabrawa

powitany?Tak jak kazdy inny Wisly P.,a co zrobil to dla Pogoni?Nie,wiec po co siejesz zamet?Zastanow sie lepiej.

siejesz zamęt? czym? to ty siejesz zamęt w ten sposob reagujac na to zdanie.
Odsyłam Cię do opini w podobnym temacie na tym forum zaraz po tym jak strzelił gola Odrze w 93 min.

Sadu
Kibic
Na forum od 8394 dni

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 20:10

fenster napisał:  
Odsyłam Cię do opini w podobnym temacie na tym forum zaraz po tym jak strzelił gola Odrze.

A nam 4:)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
fenster
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 20:10

Jay-J napisał:  
Szkoda ze nie zdazano z pomnikiem na czas lol

cyt.Dzisiaj Płock mam moje podziekowania Dzieki Jeleń.
To twoje słowa.
Pozdrawiam

Ziomall
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 20:17
Tylko zwyciestwo Portowcy tylko zwyciestwo !!! Mam nadzieje ze zespol zaczie grac tak jak oczekuja kibice:)
Cialem na emigracji sercem z Pogonia:)

Newcastle Upon Tyne FC Pogon Szczecin
P_S
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 20:22
fenster to zrob jeleniowi flage moze albo jakis wiersz wyrecytuj dla niego.Dla mnie osobiscie on nic nadzwyczajnego nie zrobil ale jesli ty masz dla niego jakies podziekowania to prosze bardzo ale nie musisz sie z tym chwalic nikomu.

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
fenster
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 20:44

Pionas napisał:  
fenster to zrob jeleniowi flage moze albo jakis wiersz wyrecytuj dla niego.Dla mnie osobiscie on nic nadzwyczajnego nie zrobil ale jesli ty masz dla niego jakies podziekowania to prosze bardzo ale nie musisz sie z tym chwalic nikomu.

Dla Ciebie nie ale dla Pogoni -pewnie przypadkiem-raczej dość sporo.Pewnie też dla wielu kibiców dla których jest jednak różnica w ogladaniu I czy II ligi (nie myśle o tych którzy na drugą już przestali by chodzić).
Troche nie rozumiem agresji i drętwych docinków ale pewnie co niektórzy tak muszą chodż żadnej prowokacji w temacie i poście początkowym nie ma.

Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 20:54

fenster napisał:  

Pionas napisał:  

Dla Ciebie nie ale dla Pogoni -pewnie przypadkiem-raczej dość sporo.Pewnie też dla wielu kibiców dla których jest jednak różnica w ogladaniu I czy II ligi (nie myśle o tych którzy na drugą już przestali by chodzić).
Troche nie rozumiem agresji i drętwych docinków ale pewnie co niektórzy tak muszą chodż żadnej prowokacji w temacie i poście początkowym nie ma.

Zakładasz temat "Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock" a piszesz o Jeleniu czy jak mu tam wiec jak to jest?

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
x-pack
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 20:55
Troche temat sie rozmywa i zaczynaja sie prywatne potyczki ja osobiscie dodam ze juz niemoge sie doczekac i mam nadzieje ze przyjdzie troche osob :P.........pozdro .<A>.

Szczecińska albo Zadna
fenster
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 21:06

YaReK napisał:  

fenster napisał:  

Pionas napisał:  

Zakładasz temat "Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock" a piszesz o Jeleniu czy jak mu tam wiec jak to jest?

Jest tak że temat dotyczy meczu i głowna wiadomość to wynik sparingu najbliższego przeciwnika i fakt że ich grożny napastnik zdobył dwa gole.
To co jest dalej jest jako P.S.!!! Gdybym wiedzial ,że sprawa powitania Jelenia podniesie ciśnienie komuś to pewnie bym nie pisał bo pewnie już co niektórzy z chęcią zanucili by ..Jeleń co??...np.siano.
A swoja drogą to powitanie go przychylnie to też pewien sposób wskazania na fakt że transfery Dawidka były tak spektakularne że z opresji musiał nas wybawić gość z innej ekipy.
Tak by zakończyć wątek Jelenia w tym temacie dla przypomnienia.
fragment wywiadu: cyt.
Ale przy okazji tym golem uratował Pan kilka drużyn, w tym właśnie przede wszystkim Pogoń. Niektórzy z naszych kibiców chcą zrobić dla Pana zrzutkę...
- Powiem tak: nie będę płakał z tego powodu, że Odra Wodzisław zagra w barażu o utrzymanie się. Uważam ją za jeden z najsłabszych zespołów. To dobrze, iż Pogoń, czy Lech Poznań pozostały w ekstraklasie. Pamiętam mecz w Szczecinie w tej rundzie. Po spotkaniu rozmawiałem z kilkoma waszymi kibicami i było sympatycznie. Tak więc nie będę się martwił, że dalej macie ekstraklasę w swoim mieście.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez: fenster, 21 lipca 2005, 21:12 [1 raz(y)]

SuZana
Kibic
Na forum od 7496 dni

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 21:25
Dziennikarzyny czy pseudo pisami piszą co im ślina na język przyniesie....Widze ze nie wierzyłeś w naszych kopaczy:D przecież sami mogli sobie w ostatnim meczu zapewnić pierszą ligę:D na pewno ów mecz z Odrą był wówczas o wiele ciekawszy<lol2>

Twój pierwszy post zdecydowanie rozmywa temat, bo....Jeleń nie jest ani wychowankiem Pogoni, ani w niej nie grał i generalnie w tym wywiadzie w dupie miał Twoje podziękowania:D:D:D czy kogokolwiek innego;] jak nie on to bramkę w końcu strzeliliby nasi piłkjarze:D a swoją drogą ja tam wolałam II lige- ciekawiej było;)

fenster
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 21:36

SuZana napisał:  
Dziennikarzyny czy pseudo pisami piszą co im ślina na język przyniesie....Widze ze nie wierzyłeś w naszych kopaczy:D przecież sami mogli sobie w ostatnim meczu zapewnić pierszą ligę:D na pewno ów mecz z Odrą był wówczas o wiele ciekawszy<lol2>

Twój pierwszy post zdecydowanie rozmywa temat, bo....Jeleń nie jest ani wychowankiem Pogoni, ani w niej nie grał i generalnie w tym wywiadzie w dupie miał Twoje podziękowania:D:D:D czy kogokolwiek innego;] jak nie on to bramkę w końcu strzeliliby nasi piłkjarze:D a swoją drogą ja tam wolałam II lige- ciekawiej było;)

Rozmywasz temat.Post wcześniej wyjaśniłem wszystko.Jeśli nie zrozumialeś-przykro mi.
MYŚLE ŻE MOŻNA SKOŃCZYĆ DEBATĘ O JELENIU!

SuZana
Kibic
Na forum od 7496 dni

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 21:44

fenster napisał:  

SuZana napisał:  

Rozmywasz temat.Post wcześniej wyjaśniłem wszystko.Jeśli nie zrozumialeś-przykro mi.

no patrz to Chyba Ty nie zrozumiałes...bo ja wszystko zrozumiałam;););)

fenster
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 21:55

SuZana napisał:  

fenster napisał:  

SuZana napisał:  

no patrz to Chyba Ty nie zrozumiałes...bo ja wszystko zrozumiałam;););)

sorki-oczywiście Panie przodemokok

Bartas
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 22:05
Przestańce już pierdolić

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 22:07
ale was popierdolilo wszystkich ....

Pionas - nie szarrzuj , kazdy ma prawo do wyrazenia swojej opini i Fenster ja wyrazil wiec co sie przypierdalasz?!

Jarek - ty juz normalnie przesadzasz, na FORUM zawsze beda rozni ludzie i nie wymagaj aby kazdy myslal tak jak ty!

X-pack - pozdro, pozdro

Zuzana - dlaczego wolalas II lige?!

i do wszystkich innych, przestancie sie wkoncu wzajemnie przypierdlalac, sami stwarzacie sobie wizerunek netowych cwaniaczkow ... przemyslcie to

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 21/07/2005 22:29
Z wielka checia poczytam opinie na temat jaki zostal zalozony a nie jakies bzdety i przekrzykiwanie sie i udowadnianie sobie kto ma racje.

Przypominam temat brzmi "Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock"!!!

Moze ktos ma cos do powiedznia w tej kwestii?

Kto nie pije ten donosi....
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768848626 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005