Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 01/06/2005 10:53
Jak informuje Fakt Marek G. miał pośredniczyć w kupowaniu meczu przez Pogoń i Cracovię (od Polaru) w czasie gdy obydwa zespoły grały w drugiej lidze. Normalnie bym w to nie wierzył bo Fakt to taki osrany brukowiec ale ten cały Potoka odkrył aferę Polaru i uczestniczył w złapaniu "fujarczyka"
Ostatnio edytowany przez: Pir@t, 1 czerwca 2005, 11:14 [1 raz(y)]
Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy - 01/06/2005 11:00
No i właśnie z tego co pobieżnie przejrzałam ten artykuł Pogoń jest oskarzana o kupowanie meczy od Polaru. Z drugiej strony jednak, to wygląda tak, że tytuł jest na pół strony( a nawet dwóch stron) a sam tekst bardzo niewiele mówi....zwykły aferowiak. Ja osobiście w co jak w co ale w kupowanie meczy akurat od Polaru nie uwierze....choć nie twierdze, że kupowania nie ma...
Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 01/06/2005 12:51
to jest kolejna bzdura faktu. mysle ze nie ma sie tym co przejmowac. Od polaru to mecze mogły kupowac druzyny walczace o utrzymanie a nie Pogoń walcząca o awans. Pogoń nawet mając sędziego przeciw sobie wygrałaby ten mecz
Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 01/06/2005 14:47
Troszkę ta informacja mnie zaszokowała. Nie żebym uważał że nasz awans był w pełni czysty (bo nie był, nie ma co owijać w bawełnę), ale przed wyjazdowym (domyślam się, że o tym meczu jest mowa?) meczem z Polarem chodziły pogłoski że mecz zostanie ustawiony na... remis. A jak wiadomo remis nie padł, zatem i o żadnej ustawce nie może być mowy - tym bardziej o ustawce polegającej na zwycięstwie Pogoni.
Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 01/06/2005 15:52
Zagłębie i Craxa kupowały prędzej niż my... oni zawsze muszą napisać coś głupiego. Jak napisał Shawn czysto na pewno nie było ale to jest przegięcie i jestem pewien że 2 wcześniej wymienione przeze mnie kluby mają na sumieniu więcej niż my.
no właśnie, zauważyłem, że sporo ludzi zarówno w tytułach tematów i jak i w wypowidziach pisze Pogoń z małej litery, a to tutaj to już przegięcie
dla ludzi systematycznie popełniających takie błędy pospypią się ostrzeżenia
Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 01/06/2005 16:17
Mysle, ze to bujda, choc samo wymienianie Pogoni jako potencjalnych kupcow jest dosyc szokujace. Moze temu panu cos walnelo do glowy, zmokl na deszczu, przeziebil sie i ma goraczke?? Zeby czasem sam nie wdepnal w gowienko, ktore sam stworzyl.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 01/06/2005 16:21
Pamietacie mecz Polar - Pogon 0:3 ? Przez caly mecz mialem wrazenie, ze Polar gral tak zeby troche pobiegac, nam nie zrobic krzywdy i dac sobie strzelic 2 - 3 bramki O ile mnie pamiec nie myli, to wiele podobnych komentarzy na temat tego meczu mozna bylo przeczytac
Czysto nie bylo, nie jest i nie bedzie. Osobiscie nie widze druzyny, ktora w ostatnich latach nie miala by nic na sumieniu. O sedziach juz nie wspominam, bo o ich przekretach ksiazke mozna napisac.
Odp: Potoka oskarża Pogoń o kupowanie meczy od Polaru - 01/06/2005 16:23
NIe ma się co podniecać moim zdaniem. Zobaczycie że na Pogoń posypią się kolejne oskarżenia po tym jak śmiała zaprotestować przeciwko panu W. po meczu z Wytrysłą i po tym jak wczoraj w Sportowym Kurierze na TVP3 pokazano jak to pan L. niegdyś "gwizdek" za czasów pana D. (obecnie wiemy kto) lat kilkanaście temu orżnoł Pogoń w meczu z GKS. A pokazali w sumie najważniejsze czyli:
1. dziwną bramkę dla GKS
2. dziwną kartkę dla ... hmm pamięć zawodzi za faul na GKS-iaku
3. wypowiedz Radzia bo jeszcze nie Radosława
4. wypowiedz Szukiełowicza, który jak wiemy nigdy nie czepiał się sędziów i się nie tłumaczył ich błazenadą, a po tym meczyku miał dużo do powiedzenia na temat pana L.
smi więc widzicie, że kolejne ciekawostki są tylko kwestą czasu - sami sobie poniekąt to zgotowaliśmy.
A liga jest, była i niestety podejrzewam że dalej będzie ustawiana.
pzdr
no właśnie, zauważyłem, że sporo ludzi zarówno w tytułach tematów i jak i w wypowidziach pisze Pogoń z małej litery, a to tutaj to już przegięcie
dla ludzi systematycznie popełniających takie błędy pospypią się ostrzeżenia
nazwy wlasnie pisze sie duza litera, tak wiec masz racje
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768852416 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.