Wyjazd na Wisle! - 11/04/2005 17:55
I po co ten pokaz na trybunach Pogoni w czasie meczu z Groclinem.To jest szacunek dla Papieza.Nie musimy sie kochac ale wystarczy szacunek.Jak kibice Wisly podaja reke powinismy uszanowac ich gest,ale paru osobom to sie nie podoba.Bez komentarza dalszego...............
Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 17:58
zawsze mozesz pojechac na mecz do Krakowa w czym problem pospacerujesz sobie i pozwiedzasz miasto w barwach Pogoni zobaczymy jak przyjacielsko zostaniesz przyjety a pozniej zdasz relacje z pobytu na forum moze bedzie ciekawie
Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:04
Szkoda no ale mówi się trudno.Ja w tej sprawie nie mam nic do powiedzenia ponieważ nie mieszakm w Szczecinie i nie bede tutaj wydawał jakiś pochopnych opini na ten temat.Ale moje zdanie jest takie ,że raczej powinni przyjąć to zaproszenie i to tyle wg mnie.bez napinania!
Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:06
Co to za mecz jak sie siedzi z kibicami przeciwnej druzyny razem...dupa nie wyjazd.Poco mamy odwalac pokazowke jak sie szanujemy i sie nie nie lubimy jak przy okazji najblizszego meczu wszystko wroci do normy.
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:10
Tomekwoj111 po coj w ogole sie udzielasz. A co ma Papiez do tego?Mieszasz tylko.Jak nie ma zaproszenia to nie pojedziesz?? może po prostu sie boisz?? Decyzja byla taka i na nic teraz Twoje zale i placze...gts,gts,gts to wiselka kurwa jest
Bez komentarza kolego podziwiam Twoj iloraz inteligencji.Szkoda gadac o takich kibicach jak ty.Koncze te rozmowy myslalem ze jest tu troche kibicow ktorym zalezy na wzajemnym szacunku ale niestety jak widac to wszystko nie ma i nie mialo sensu.....
Zastanwiam sie w ogole czy na ten mecz bys pojechal, ze sie udzielasz?? Decyzja taka zostala podjeta. Ci co ja podjeli wiedza co robia i nie ma co dyskutowac.
Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:47
Czulem ze tak bedzie ale moze to i dobrze kiepski pomysl siedziec na tym samym sektorze a widocznie skoro zostalo odrzucone musialy byc jakies wazne przeslania
Bez komentarza kolego podziwiam Twoj iloraz inteligencji.Szkoda gadac o takich kibicach jak ty.Koncze te rozmowy myslalem ze jest tu troche kibicow ktorym zalezy na wzajemnym szacunku ale niestety jak widac to wszystko nie ma i nie mialo sensu.....
Gówno wiesz i się udzielasz ... napisałeś, podnieciłeś się i co? Całe szczęście, że do takich ludzi jak ty nie należą ważne decyzje!!
P.S. gts,gts,gts to wiselka kurwa jest ... i wszystko jasne!
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:51
Widze, ze nagle wzrasta zainteresowanie dalekimi wyjazdami. Gdyby nie zaproszenie Wisly, to pewnie wiekszosc z oburzonych nie zabierala by glosu w tym temacie.
Okazja do wykazania sie bedzie wyjazd do Katowic na dotychczasowych zasadach, bez zbednego szumu.
Tomekwoj111 po coj w ogole sie udzielasz. A co ma Papiez do tego?Mieszasz tylko.Jak nie ma zaproszenia to nie pojedziesz?? może po prostu sie boisz?? Decyzja byla taka i na nic teraz Twoje zale i placze...gts,gts,gts to wiselka kurwa jest
Ja Ci powiem tak...żeby sie szanować nie trzeba razem siedzieć....nie trzeba się napinać w mediach i telewizji jak zrobiła to Cracovia i tym podobni....U nas nikt nie obiecywał zadnych zgód....
A znając mentalność osób które teraz krzycza o pojednaniu mogę się założyć, ze pierwszy bluzgałeś Wisłe, CRaxe czy Arke jak do nas zawitała,nie wspominając o Lechu.
Jak chcesz mozesz sobie zawsze pojechać....ale czy będzie Ci się chciało
Ty stary o co się srasz?? to chyba sprawa tych co jeżdzą na wyjazdy... a nie tych co się żalą na necie? czyż nie??
ehh
Pozdro
A pomyślałeś chłopie, że ludzie nie jeżdzą na wyjazdy aby nie mieć zbyt dużo do czynienia z takimi osobami jak Ty? Ja mieszkam 400 km od Szczecina - ale jestem na 80% Pogoni w Szczecinie... dla mnei każdy mecz jest wyjazdem - ale centralnie - jak mam jechać dopingować mój klub razem z osobami, które nie chcą pojednania to dzięki, ale wolę zostać w mieście i się pomodlić w kościele za takich jak Ty. Przyznaje, nie mam zielonego pojęcia o zasadach jakie są między kibicami - ale była szansa na pojednanie - czemu więc na siłe nie chcecie podać sobie ręki?
i ps. pytanie do adminów: za co ten Pan ma dwie gwiazdki przy swoim nicku?
Ty stary o co się srasz?? to chyba sprawa tych co jeżdzą na wyjazdy... a nie tych co się żalą na necie? czyż nie??
ehh
Pozdro
Przyznaje, nie mam zielonego pojęcia o zasadach jakie są między kibicami - ale była szansa na pojednanie - czemu więc na siłe nie chcecie podać sobie ręki?
i ps. pytanie do adminów: za co ten Pan ma dwie gwiazdki przy swoim nicku?
Czy była szansaHMMmmto co ja zauważyłam to na siłę właśnie sztucznie nadmuchany balon przez media a nie prawdziwą szansę...Balon,który bardzo szybko pękł. Pojednanie było wygodne dla tv ,dla gazet....Nawet same to nakręcały. A czemu Ty nie chcesz sobie podać ręki - skoro piszesz Wy...:>
Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 19:05
te 2 gwiazdki ma wlasnie dlatego bo nie pisze takich postow jak Ty.
lepiej bez kitu idz do kosciola sie pomodlic zamiast wypisywac tu jakies bez sensowne zale...
Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 19:06
media jak to media - szukaja sensacji, a pojednanie kibicow to taki dobry temacik na pierwsze strony gazet i dziennikow TV...teraz po zgodach (oczywiscie medialnych) i znow jest o czym mowic i pisac...wiec koleczko sie kreci..i przeciez o to w tym wszystkihc chodzi pismakom..
Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 19:08
jak obejrzeli zdjecia z wyjazdu legii odrazu co nie ktorzy wibili sobie wyjazd z glowy tym bardziej ze jak wiadomo(co nie ktorym) na Pogoń czai sie craxa wiec wyjazdy nie bedzie a rzeszte dopowiedz sobie sam po pojednanie bylo by super tylko nie wiem czy zauwazyles kto o nim mowi RACZEJ NIE TE GRUPY KTORE MAJA NAJWAZNIEJSZY GLOS a reszta kibicow jest zaslaba zeby "przejac wladze"
itd itd
tam na koncu korytarza jada lecha w kolejarza
fc pruszkow TYLKO POGON
Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 19:19
temat ogolnie jest niepotrzebny i tak do niczego sie tu nie dojdzie, oprocz nastepnych utarczek slownych czy byly mozliwe jakies jednania czy nie, a taki temat przeciez juz istnieje.
niepotrzebnie tez sie denerwujecie, przyzwyczajcie sie wreszcie do internetu, do porozumienia tez nikt nie dojdzie.
sprawa wyglada jak wyglada i nikt tego tutaj nie zmieni, proste, zrozumiale, oczywiste
ps. "... to nie jest Polski klub.."
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768839973 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.