Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BTR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7673 dni

Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 16:58
Wszystkie pytania odnośnie tego meczu prosimy kierować tutaj...

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 17:02
a jak mam karnecik na 12 to sie wbije jakos na inny sektor czy za plotem wszyscy beda stac??

i sprawa z tymi zniczami. zeby kazdy wzial kto idzie to na krzeselkach mozna ustawiac a jak by zabraklo to na schodach miejsce jest jeszcze. mysle ze te 2-3zeta to nie jest duzo(a jak duzo jest to mozna jedno piwo mniej przed meczem wypic...) i kazdy moze sie na tyle wysilic zeby kupic i jakos szacunek okazac...

100% PD
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8265 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 17:07
no właśnie to jest chyba najważniejsze pytanie, gdzie można bedzie sie wbić z biletem na sektor 11-12 ??

Na zawsze Pogoń
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 17:09
apeluje się o przynoszenie plastikowych zniczy, nieszklanych

Azrael
Kibic
Na forum od 7736 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 17:10
ja właśnie się zastanawiam w dwóch sprawach po pierwsze czy znicze muszą byc plastikowe czy mogą byc szklane (bo żeby ochrona sie nie burzyła że szkło na stadion wnosimy) i czy jak te znicze bedą stały na krzesełkach to jak którys się przewróci to krzesełko może się zapalić. Ciekawi mnie jeszcze czy znicze beą tylko na 12 czy na 11 też i skoro w drugiej połowie beda stały tam dalej bo mówione było że w drugiej już nie więc w przerwie znicze zostaną usuniete ?? wydaje mi sie że to zły pomysł usuwac je może ten jeden raz mogły by stac tam przez cały mecz

Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 17:15
hmm czeka ogromny rajd zeby sie wyrobic z Jasnej Góry do Szczecina na mecz... chciałem sobie odpuscic... ale po prostu chce byc przy tym... Ogromny plus za akcje... Jestem dumny

POGOŃ SZCZECIN!
MorskiKS
Kibic
Na forum od 8056 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 17:16
Pytanie mam do bardziej wtajemniczonych:
Czy w drugiej połowie bedzie jakieś centrum dopingu?

Fan Club Pogodno
sledz
Kibic
Na forum od 7827 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 17:17
Wielkie brawa za pomysł, może być inaczej, to zależy od nas samych.

Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
Sambay
Kibic
Na forum od 7867 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 17:56
Jakby nie patrzeć pomysł bardzo trafny, uwarzam iz do tego przedsiewziecia powinno przyłączyc sie jak najwiecej kibiców - choc do meczu jeszcze troche zostalo czasu jednak starajmy sie poinformowac o tym naszych znajomych tak aby ilosc zniczy przelozyla sie w jakis sposob na ilosc przybylych na mecz kibiców.

"....bede leciał co sił.. tam gdzie moje sny .. i Warszawskie kolorowe dni !"
GryfK
Kibic
Na forum od 8079 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 18:24
Apeluje, żebyśmy po minucie ciszy spontanicznie odśpiewali Hymn Polski dla Papieża, podobnie jak to było na meczu Pogoń-Legia w sierpniu 2004r. na cześć Powstańców!!!

Do boju MKS!!! Obrazek gif wstawiony na forum
BTR
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 18:38

GryfK napisał:  
Apeluje, żebyśmy po minucie ciszy spontanicznie odśpiewali Hymn Polski dla Papieża, podobnie jak to było na meczu Pogoń-Legia w sierpniu 2004r. na cześć Powstańców!!!

Teraz to już nie będzie spontanicznie...

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 18:38
to ja może zapytam, czy dobrze zrozumialem, że przez 1 połowę sektor pusty, stoją znicze - a na 2 połowę kibice wracają - a co ze zniczami?
Bo jak wejdzie ekipa w przerwie, pozbiera znicze i powyrzuca do jakichś worków, to będzie to wyglądało conajmniej nieelegancko według mnie - najpierw na oczach wszystkich piękny gest, a za 45 na oczach wszystkich to ląduje w śmietniku

Jeśli jest tak, jak to zrozumiałem, to może lepiej byłoby aby na cały mecz te znicze stały na pustym sektorze?

RUDY 20
Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 18:41
+ za minute ciszy , hymn też by się przydał i do jak by jakś grupa mogła by zrobic flage z papieżem i napisem

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
Azrael
Kibic
Na forum od 7736 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 19:02

Bzyku napisał:  
to ja może zapytam, czy dobrze zrozumialem, że przez 1 połowę sektor pusty, stoją znicze - a na 2 połowę kibice wracają - a co ze zniczami?
Bo jak wejdzie ekipa w przerwie, pozbiera znicze i powyrzuca do jakichś worków, to będzie to wyglądało conajmniej nieelegancko według mnie - najpierw na oczach wszystkich piękny gest, a za 45 na oczach wszystkich to ląduje w śmietniku

Jeśli jest tak, jak to zrozumiałem, to może lepiej byłoby aby na cały mecz te znicze stały na pustym sektorze?

dokładnie o to samo pytałem pare postów wyżej i nikt nie dał odpowiedzi pewni jeszcze do końca nie wiadomo jak to bedzie

Wszystkie żywioły mają moc tworzenia i niszczenia. Ale tylko w wodzie, która stała się twarda jak skała, wszystko stanie się słupem soli, na którym życie jest
niemożliwe.
Iskra życia płonie w huczącym ogniu tego świata. A przecież ogień spala całe życie, pozostawiając po nim ledwie garstkę popiołu.
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 19:09
Sorki nie jestem w temacie(nie za bardzo mam czas siedzieć na kompię, więc proszę o wyrozumiałosć.Czy mam rozumieć że podczas pierwszej połowy na sektorach 11-12 bedą zapalone znicze,a my w tym czasie gdzię dookoła? czy jak??
Proszę o wyjasnienie
Jeszcze raz przerpraszam,za takie "głupie "pytania...

Na forum Pogoń.v.pl wyczytałem takie coś
"Podczas sobotniego spotkania z Groclinem kibice Pogoni pragną w sposób szczególny oddać hołd Wielkiemu Polakowi jakim był Jan Paweł II. Tego dnia, podczas pierwszej połowy spotkania sektor numer 12 a więc ten zajmowany przez najzagorzalszych fanów Pogoni będzie pusty. Przed meczem każdy z nas będzie mógł jednak zapalić i zostawić tam na krzesełku znicz ku pamięci papieża. Prosimy wszystkich fanów o powstrzymanie się od jakiegokolwiek dopingu, niezależnie od wydarzeń boiskowych przez pierwsze 45 minut gry. Niech to będzie nasze Pogońiarskie, symboliczne pożegnanie Jana Pawła II w ciszy i skupieniu. W drugiej połowie spotkania natomiast skoncentrujmy się tylko i wyłącznie na dopingu dla naszego zespołu. Zapraszamy wszystkich na stadion przypominająć o zabraniu ze sobą znicza i godnym zachowaniu podczas całego meczu."
Jesli tak to oznacza że kto zdąży to bedzie mógł stać na 11??
(link do tematu)

Ostatnio edytowany przez: Plum, 6 kwietnia 2005, 19:29 [1 raz(y)]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Zieny
Kibic
Na forum od 7945 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 20:10
mi sie wydaje zeby znicze ukladac tak zeby wyszedl krzyz

Łobez zawsze z Pogonią
PKU !
Kibic
Na forum od 7663 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 20:28

alex napisał:  
mi sie wydaje zeby znicze ukladac tak zeby wyszedl krzyz

dokładnie..ktoś by na dole drygował i wielki krzyż.. to by było dobre... tylko potem te znicze przez 45min się nie wypalą...jak narazie dużo wątpliwości ale sama inicjatywa z tymi zniczami to za mocny pomysł...:] juz w sobote sie wszystko wyjaśni...i jeszcze 1niewiadoma..To pogoda...;/ ma padać. To tez kolejny problem... Ale pożyjemy zobaczymy.

PKU !
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 20:59
myslę że tych zniczy bedzie wiecej i chyba krzyża nie da się ułożyć...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 21:15
oba sektory 11 i 12 beda raczej zastawione zniczami. czyli nikt tam nie siedzi.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
stahu
Kibic
Na forum od 8167 dni

Odp: Hołd Papieżowi na meczu z Groclinem - 06/04/2005 21:31
no a gdzie będą karnetowcy ? jakoś to trzeba z Alkonem załawtwic :D , Brawo za akcje tylko przydało by się jeszcze popracować nad szczegółami,

ps wydaje mi się że znicze można by było postawić pod krzesełka

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768856381 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005