Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 trwa II połowa meczu - 19/03/2005 17:23
Co sie dzieje?
Czy oni sa juz w Polsce czy jeszcze w BRAZYLII.
CZEKAM do 12 tej w nocy na ten mecz( z AUSTRALI jestem) a oni nie moga poradzic sobie z Gornikiem u siebie..
Oj cos chyba cieniutko bedzie w lidze w tym sezonie.. A co niektorym Puchar sie marzy..
Po tym meczu jestesmy w strefie spadkowej ....przedostatnie miejsce..
ktos tu ostro zawalil... No wlasnie, kto?
PILARZ wroc.
Nie tylko Brazylijskim gwiazdom, ale naszym Rodzimym, Polskim tez..
Chyba uwierzyli w slowa Prezesika, ze maja najsilniejszy atak w Polsce..
I wszyscy beda sie ich bac.. hahahahahaha
Czy sa jakies komentarze w radiu na ten temat...
co mowia w Canal+
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 19/03/2005 17:35
Dobrze, że mamy najlepszy atak w polsce, bo mogłoby być naprawdę źle hehehe jeszcze kilku podstarzałych latynosów i nikt nam nie podskoczy...oby tak dalej to może Ptaki odlecą....nawiasem mówiąc to świetni z nich managerowie
Co do gry Portowcow, to po prostu dno, nawet gorzej z taka druzyna jak Gornik przegrana 2:0 to po prostu zenada, i nic nie mozna powiedziec wiecej. Pierwsza polowa nie zwiastowala porazki, ale naprawde w wykonaniu Pogoni byla slaba, moze 3 akcje z czego 2 setki. Druga polowa (widze ze w tym sezonie to juz pewna regularnosc) po prostu tragiczna, Pogon nie miala pomyslu na gre.
Claudio Milar - kompletne dno, 2 setki w 1 polowie, jedna z 4 m do pustej bramki nie trafil, drugiej nie zauwazylem ale opowiadal mi kolega. Ja nie rozumiem co sie z nim dzieje, wydaje mi sie ze nie przepracowal normalnie okresu przygotowawczego, szybkosc po prostu tragiczna, strzal rowniez, kto mi p owie na jaki chuj on sie pcha do wszystkich rzutow wolnych ? ! byly 3 bardzo dobodne pozycje i 3 x Milar pchal sie i spieprzyl totalnie.
Adriano - za zimno bylo pewnie i nie mogl pokazac na co go stac (hahahaha) zal i rozpacz, nie potrafil pilki kopnac porzadnie, nic nie biegal, zero ambicji, nie rozumiel sie z nikim z zespolu.
Obrona Pogoni -- dno, pierwsza bramka Julcimar wylozyl pilke bodajze Chalbinskiemu na 7 metrze...
Jedynym ktory zaprezentowal sie z dobrej strony byl Artur Bugaj, po wejsciu biegal za 3 cofal sie do obrony, rozkrecal akcje, czasami cos mu nie wyszlo ale naprawde nie mogl sam strzelic bramki. Drugim zawodnikiem do ktorego nie mam prawie zadnych zastrzerzen jest Peskovic (tak tak zaraz zacznie sie wyzywanie) bramki to nie byla jego wina, nie mial przy nich nic do powiedzenia, 2x mocne strzaly z 7-5 metrow. Divecki pare ladnych akcji, ale tez nie swiecil przez caly mecz, Kuchar probowal probowal, czasami cos mu wyszlo (jedna akcja co 3 zawodnikow Gornika przeszedl) ale w wiekszosci jego podania i dryblingi konczyly sie przejeciem pilki przez rywali. Matlak za bardzo nie wiedzial gdzie sie podziac na boisku, jakos dzisiaj gral nieswojo Kazmierczak tak samo, poza 2 ladnymi strzalami nic naprawde mocnego nie pokazal. Poledica pare pilek w obronie wybil, ale pare razy spieprzyl tak ze az sie trzymalem za glowe. Grzelak i Tralka po wejsciu tez nic wielkiego nie pokazali, ale z tego co widzialem w przeciwienstwie do Adriano walczyli i probowali cos robic.
Wypierdolic tych wszystkich Milarow Adrian'ow itp. bo to jest po prostu zenada, nie chce juz myslec co bedzie wyprawial Edi po zagraniu ... Posciagac paru mlodych utalentowanych zawodnikow z Polski, i na nich budowac druzyne, a nie Ptaki sciagaja wi3elkie gwiazdy brazylijskie, urugwajskie ktore chuja graja.
Inna sprawa - chlopcy do podawania pilek, wiem ze to moze malo wazne, ale co oni kurwa robia 10 latki nawet nie wyszly na 1 polowe Baranowski musial ich wolac, a pilkarze w wiekszosci sami biegali po pilki.
Kibicowsko, niezle jak na 1 mecz, oprawa : serpentyny (ladnie) sektorowki, tylko spiewy troche slabo ale bedzie lepiej.
Tylko teraz modlic sie o to zeby Pogon nie spadla z ligi i zeby nie dostala z Podbeskidziem, a panowie ptaki niech licza cele na zamiary i niech szumnie nie oglaszaja ze mamy druzyne na lige mistrzow bo to jest kurwa gowno prawda.
Odp: Jak jest na stadionie? - 19/03/2005 18:07
Kibicow naszych ok 12 tys. przyjezdnych moze z 40-50 ... Kibicowsko niezbyt, spiewy albo bardzo ciche albo brak, na poczatku fajna oprawa z serpentynami, potem 2 sektorowki, jedna koszulka i jeda z podobizna F.Krygiera
I jeszcze qrwa Gornik 3 akcje zrobil i 2 bramki strzelil...
No ale sie nam nalezalo.Kto nie wykorzystuje tylu dogodnych sytuacji jest sam sobie winny.
Brazylijczycy i Milar Tragedia!!!! Dopiero Bugaj wprowadzil jakies poruszenie.
Panik moze jakis trening strzelania na bramke czy cos....
Dobra jak odmarzne to moze cos dodam na razie buteleczka Sangrii na mnie czeka i sie denerwuje
pozdro
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768784097 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.