Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> odśnieżanie murawy Pogoni-śmiechu warte << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
berety dwa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7641 dni

odśnieżanie murawy Pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 17:17
byłem w niedzielę na stadionie i co tam zobaczyłem i usłyszałem to przypomina czasy dawnej komuny. prezes pawlak zapowiada szumnie że będzie elegancka murawa ale to gów.o prawda. ale przejdzmy do szczegółów: kierownik całego odśnieżania( grubas wiecznie siedzący w polonezie z napisem na kombinezonie mosir) wychodzi chyba z zasady że "czy się stoi czy się leży dniówka się należy". na widok żołnierzy pokiwał im tylko z daleka i krzyknął cytuję"-poodśnieżajcie trochę tylko się zbytnio nie wysilajcie". żołnierze śnieg wyrzucali na przyczepę od ciągnika która stała na murawie. gdy skończyli "grubas" zamknął bramę i chciał odjeżdzać. gdy mu zwróciłem uwagę że należałoby tą przyczepę wywieść bo to ciężar usłyszałem"-a co cię to kur.a obchodzi". tak dbają o naszą murawę panowie z mosiru; która jest całkowicie "styrana". dzisiaj byłem także na stadionie i nie jest nawet 30 % murawy odśnieżone. wniosek z tego taki że będzie lipa a nie mecz na zielonej murawce. a "grubas" powinien sam ruszyć dupę i zapier....ć 24 godziny na dobę. nie ma co się oszukiwać bo nikt tego nie nadzoruje. pozdrowienia

PKU !
Kibic
Na forum od 7663 dni

Odp: odśnieżanie murawy pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 17:31
ej sorry ale jak czytam na oficjalnej to Pawlak mówi że sytuacja jest opanowana... choc mu nie wierze że jest do konca opanowana to napewno jest do opanowania...:] i jestem prawie pewien że murawa bedzie gotowa do soboty.. a tak na marginesie to co to jest wogole za temat..??? chyba z dupy wyciagniety i jak mozna to proponje go przeniesć do ogorków;)

PKU !
berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: odśnieżanie murawy pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 17:37

Czyzu napisał:  
ej sorry ale jak czytam na oficjalnej to Pawlak mówi że sytuacja jest opanowana... choc mu nie wierze że jest do konca opanowana to napewno jest do opanowania...:] i jestem prawie pewien że murawa bedzie gotowa do soboty.. a tak na marginesie to co to jest wogole za temat..??? chyba z dupy wyciagniety i jak mozna to proponje go przeniesć do ogorków;)

przejdz się na stadion i zobacz sam. a jak ci się temat nie podoba to przejdż na oficjalkę i tam czytaj. a najlepiej to wejdż po palcu do dupy pawlakowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PKU !
Kibic
Na forum od 7663 dni

Odp: odśnieżanie murawy pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 17:45

Mario74 napisał:  

Czyzu napisał:  

przejdz się na stadion i zobacz sam. a jak ci się temat nie podoba to przejdż na oficjalkę i tam czytaj. a najlepiej to wejdż po palcu do dupy pawlakowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehe. fajnie masz. idź juz teraz na stadion i weź szabelke i walcz z grubasem...;) pozdro:]

PKU !
ekil
Kibic
Na forum od 8144 dni

temat niepotrzebny-jak dla mnie oczywiscie ;]

Ostatnio edytowany przez: ekil, 16 marca 2005, 14:33 [1 raz(y)]

Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Mario74 napisał:  

Czyzu napisał:  

Nie cisnieniuj sie tak i opanuj sie troche z tymi zakladanymi tematami........mi sie wydaje ze ten temat powinien zostac przeniesiony do tematu o meczu z Gornikiem

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: odśnieżanie murawy pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 17:47
fotki stadionu z godziny 11.30

Obrazek JPG wstawiony na forum

i jeszcze jedna

Obrazek JPG wstawiony na forum

będąc w niedziele na stadionie, widac ze praca idzie powoli, ale jak napisali, ze zdążą to zdążą?!
na trybunach zalega sporo śniegu, ale to z tego co wiem liczą na to, że sam stopnieje do soboty i go nie będą usuwać
dziś nie zauważyłem wojskowych, tylko około 12 osób z mosiru, którzy coś tam robili, tempo pozostawiam bez komentarza!! z pewnością liczą na odwilż jaka ma nadejść, ale....
topniejący śnieg tej grubości plus deszcz już spowodował, że murawa jest jak gąbka, a od ciągnika i przyczep rowy się porobiły na pare ładnych centymetrów.
więc odrazu widać, że mecz z Górnikiem będzie toczony na wodzie
murwa zostanie przygotowana na pewno,jest środa, czwartek i piątek, tylko jej stan pozostawi dużo do życzenia plus zniszczenia, które już są i powstaną trzeba będzie na wiosnę dobrze naprawić :]

P.S.
to coś w kolorze błota za liniami boiska to typowe błocko od kół traktora i przyczep, ale to efekt uboczny wyworzenia śniegu

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: odśnieżanie murawy pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 18:05

Czyzu napisał:  
ej sorry ale jak czytam na oficjalnej to Pawlak mówi że sytuacja jest opanowana...

a wyobrażasz sobie biorąc jako żródło przede wszystkim oficjalkę, że tam zawsze koloryzują i zawsze jest optymistycznie żeby napisali, że nie zdążął, że się nie uda, że brak ludzi to mecz musiałby zostać przełożony

poza tym jeśli temat uważasz za bezsensowny to po co się wpisujesz jeśli wyczytałeś n aofi, że jest wszystko oki, te fotki, które wkleiłem pokazują, że tak do końca nie jest na dziś jak piszą i tyle

tematu nie mogę przenieść do Pogoń - Górnik gdyż dotyczy on typowania wyniku itd.
z pewnością do ogórka się należy i zostanie przeniesiony jak temat zostanie wyczerpany :]

a Mario74 szaleje, bo jest nowy i ma szerokie, czasem negatywne spojrzenie na pewne sprawy
mam za to usuwać jego wpisy, dać ostrzeżenie, nałożyć bana?? za co ??
wciąż przypominam, jeśli temat jest do dupy według was nie dokonujcie wpisów tylko go olejcie, spadnie w dół, a tak widnieje co jakiś czas na górze

pozdrawiam wszystkich nerwowych i spokojnych

Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: odśnieżanie murawy pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 18:23

Cobra_S napisał:  

Czyzu napisał:  
ej sorry ale jak czytam na oficjalnej to Pawlak mówi że sytuacja jest opanowana...

a wyobrażasz sobie biorąc jako żródło przede wszystkim oficjalkę, że tam zawsze koloryzują i zawsze jest optymistycznie żeby napisali, że nie zdążął, że się nie uda, że brak ludzi to mecz musiałby zostać przełożony

poza tym jeśli temat uważasz za bezsensowny to po co się wpisujesz jeśli wyczytałeś n aofi, że jest wszystko oki, te fotki, które wkleiłem pokazują, że tak do końca nie jest na dziś jak piszą i tyle

tematu nie mogę przenieść do Pogoń - Górnik gdyż dotyczy on typowania wyniku itd.
z pewnością do ogórka się należy i zostanie przeniesiony jak temat zostanie wyczerpany :]

a Mario74 szaleje, bo jest nowy i ma szerokie, czasem negatywne spojrzenie na pewne sprawy
mam za to usuwać jego wpisy, dać ostrzeżenie, nałożyć bana?? za co ??
wciąż przypominam, jeśli temat jest do dupy według was nie dokonujcie wpisów tylko go olejcie, spadnie w dół, a tak widnieje co jakiś czas na górze

pozdrawiam wszystkich nerwowych i spokojnych

Cobra spoko :) a teraz na temat ...patrzac na te Twoje zdjecia i opis to wyglada na to ze potwierdza sie moje przypusczenia ze zamiast sniegu bedziemy mieli grzezawisko....i murawe do naprawy....
mimo wszystko wierze ze wygraja

Mimo wszystko wydaje mi sie ze PZPN powinien podjac radykalne kroki i zmienic system rozgrywania sezonu czyli minimalizujac przerwe letnia i rozpoczyna runde wioseena pod koniec marca ....albo warunek podgrzewanej murawy na stadionach 1 ligowych!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: odśnieżanie murawy pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 18:29
Tak się zastanawiam. Jeżeli Ptakosy liczą że im tak szybko śnieg stopnieje to mogą się trochę przeliczyć. Niedaleko Stali Stocznia mieszkam i zawsze na stadionie najdłużej się śnieg utrzymuje, nawet jak w koło już się stopił, a tam podobne ukształtowanie terenu. Fakt że wyżej położony stodionik niż Papricana ale mikroklimat to mikroklimat. I niech się nie zdziwią ludzie jak będą na trybunach dreptali wśród pozostałego śniegu.

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8295 dni

Odp: odśnieżanie murawy Pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 19:04
odsniezyc murawe zdaza ale mecz nie bedzie ciekawy z tego wzgledu ze to nie murawa, a bagno... chlopaki na meczu beda musieli ostro sie napracowac zeby cokolwiek wypracowac na tej murawie... :/

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
eJay
Kibic
Na forum od 7850 dni

**

Odp: odśnieżanie murawy Pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 19:45
W czwartek i piatek ma byc kolo 10 stopni (zapowiadaja nawet 12:)) i mysle, ze panowie z MOSiRu sa niepotrzebni bo natura pomoze nam w odsniezaniu boiska:D

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Ptr.
Kibic
Na forum od 7896 dni

Odp: odśnieżanie murawy Pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 19:45
tez dzisiaj bylem na stadionie i takze widzialem tych kilku kolesi ktorzy tak od niechcenia pracowali łopata:P
ich tempo nie napawa optymizmem przed sobotnim meczem ale wierze ze im sie uda doprowadzic stan boiska do uzytku:D

Bartas
Kibic
Na forum od 8146 dni

Odp: odśnieżanie murawy Pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 19:57
Co do murawy to będzie naprawdę gąbka, a gość z MOSIR-u już wcześniej zachowywał się jak pan na włościach. Moim zdaniem po meczu z Górnikiem pozostanie kartoflisko.
Co do tematu. Pewnie że potrzebny. Niektórzy są tu tylko po to aby kogoś zjebać nawet jak źle postawi znaki interpunkcyjne.

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: odśnieżanie murawy Pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 20:10

eJay napisał:  
W czwartek i piatek ma byc kolo 10 stopni (zapowiadaja nawet 12:)) i mysle, ze panowie z MOSiRu sa niepotrzebni bo natura pomoze nam w odsniezaniu boiska:D

eJay, ale wydaje mi się, że właśnie o to chodzi żeby go zebrać z boiska jak najszybciej :]
te 20 cm śniegu jak stopnieje i wejdzie w boisko plus deszcz, który będzie na pewno padał to tak gdzieś kilkaset litrów wody rozlane na trawie
a to, że natura zrobi swoje, to niech to robi na betonowym podłożu trybun, szybciej wyschnie itd.

następny mecz 6 kwietnia z Podbeskidziem w PP., ligowy 9 kwietnia z Groclinem do tej pory wszystko powinno wrócić do normy

TommyBoy
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: odśnieżanie murawy Pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 20:45
A dzisiaj wieczorem też odśnieżali? Bo przejżdżałem obok stadionu o 19:15 i paliły się jupiter. Moze jakies nocne odśnieżanie? Bo chyba nie trening....

berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: odśnieżanie murawy Pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 20:47

TommyBoy napisał:  
A dzisiaj wieczorem też odśnieżali? Bo przejżdżałem obok stadionu o 19:15 i paliły się jupiter. Moze jakies nocne odśnieżanie? Bo chyba nie trening....

chyba "gruby" z mosiru dostał opierdol.

kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: odśnieżanie murawy Pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 21:07

Mario74 napisał:  

TommyBoy napisał:  

chyba "gruby" z mosiru dostał opierdol.

Dzisiaj byłem na stadionie i Gruby siedział w budynku i wychodził co 15 minut i darł sie na tycj którzy palili szlugi w budzie dla druzyn :) ale juz powoli zaczyna to jakos widac tylko nie mam pojecia jak bede wybijali rożny przy sektorze 17 wyglada to jak kartoflisko po oponach traktora

sołtys
Kibic
Na forum od 7792 dni

Odp: odśnieżanie murawy Pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 21:07
nie jest az tak zle !! do soboty bedzie cacy !! :D :P

Petar
Kibic
Na forum od 8207 dni

Odp: odśnieżanie murawy Pogoni-śmiechu warte - 15/03/2005 21:09
Mowicie ze temat jest niepotrzebny to oczym wy ku.wa chcecie rozmawiac?? Co wchodze na forum to sa ciagle te same tematy, to chyba dobrze ze sie pojawiaja nowe!!!

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768861346 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005